כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 78 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

772
[QUOTE=רימינג מעשי]
[/QUOTE]

לץ לאחר שנה וקרוב ל2000 הודעות סרק, סוף סוף אתה מתחיל להבין את התפקיד שלך במחזה.

מתמטיקה כנראה לא הצד החזק אצלך צחוק

superman19792012-10-07 14:07:37
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

773
[QUOTE=superman1979]שקט,יש עוד כמה שלא היו אצלה,ובחרו להגיב שם,אבל אותם לא סימנו 'כמטרה' ולהם יש הרשאה להגיב משום מה.
ApproveStern Smile

[/QUOTE]

הבעיה איתך שאתה לא מפסיק להגיב שם
אין לי כלום נגדך לא מכיר אותך
אבל כל פעם שאתה כותב משהו עך שרון אני שואל את עצמי
באיזה זכות אתה עושה את זה
תרד ממנה אני הייתי אצלה פעמיים ולא אחזור שוב אבל אתה עדיין כותב עליה יותר ממני למה?

774
שקט,אני מכבד את מה שאמרתחיוך,אך אל תגזים,אני לא נמצא שם 24 שעות בפוסט אצלה,רק לפעמים ואם תשים לב בחודשים האחרונים אני כמעט לא שם
ואתה ילד 1,לך שחק עם ילד 2 במגרש החול קניתי לך המון צעצועים(שלא ישעמם לך) יש גם דלי למלא חול ועוד שלל דברים,אל תהיה 'חמדן'!(נותנים לך אצבע,אתה רוצה את כל היד)Deadואתה סיוט לכל משתמש חדש,אשר צריך לעבור את 'האודישן' שלך על מנת שיוכל להמשיך

775
[QUOTE=טמאגוצ'י1979]ואתה סיוט לכל משתמש חדש,אשר צריך לעבור את 'האודישן' שלך על מנת שיוכל להמשיך
[/QUOTE]
העניין הוא שאתה לא עברת את 'האודישן' של אף אחד פה, טוב נו - חוץ ממוסלי (ופסיה בזמנו) צחוק

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

777
[QUOTE=superman1979]שקט,אני מכבד את מה שאמרתחיוך,אך אל תגזים,אני לא נמצא שם 24 שעות בפוסט אצלה,רק לפעמים ואם תשים לב בחודשים האחרונים אני כמעט לא שם
ואתה ילד 1,לך שחק עם ילד 2 במגרש החול קניתי לך המון צעצועים(שלא ישעמם לך) יש גם דלי למלא חול ועוד שלל דברים,אל תהיה 'חמדן'!(נותנים לך אצבע,אתה רוצה את כל היד)Deadואתה סיוט לכל משתמש חדש,אשר צריך לעבור את 'האודישן' שלך על מנת שיוכל להמשיך
[/QUOTE]

אוי אוי אוי!!! הקוזק הנגזל!!! הטמאגוצ'י
הסובל!!

מה אתה בכלל מכניס את האף שלך לפוסט
של שרון? כמה פעמים אמרו לך שאין לך מה
לחפש שם כל עוד לא ניסית אותה, אבל אתה לא יכול מבלי להוסיף את ההערות הסתומות שלך, נכון? ומה לגבי האבחנות שאתה משתף אותנו בפוסטים של פרטיות אחרות? הא סופרלץ מעיק!!
מה לגבי כל ההערות על מידות, משקולות, תמונות, ויכוחי סרק בענייני מחירים, ושאר מיני ירקות שיש לך מה לומר לפרטיות שאין
לך כל כוונה לבקר לעולם. בשביל מה כל השופוני הזה שלך? מיום ליום אתה
יותר ויותר מרוויח את הפוסט הייחודי הזה שלך ביושר כי עוד ועוד אנשים מבינים איזה
סוג של דביל משריש
אתה( כל הזכויות לגאנר) ומעירים לך על כך. העיקר שאתה ממשיך עם
השטויות שלך במקום להפנים, חתיכת סמרטוט מאוס וחסר תועלת.

רימינג מעשי2012-10-09 21:01:09

778
אתה יכול לעזוב את היד לילד שלך,הוא מסתדר לבד..הרי הוא כבר ילד גדול!
קריצה
חבל על האנרגיות אין טעם,פשוט אין טעם
אז מה אם לא הייתי אצלה,רק מי שטיפש ילך אליה,אחרי שניפחתם לה את הפוסט כאורך הגלות (למה שאני אלך אליה) , אגב, יש לא מעט אנשים אשר גם לא היו אצלה אך ההבדל הוא שלהם יש הרשאה 'מתאגיד' המוסקטרים אתה לא חושב ,קרפדה תועה?
Dead

779
מוסלי - מדובר באפשרות השניה, נכון?
[QUOTE=קישקשתא]
טמאגוצ'י1979 - אני חייב לשאול אותך שאלה (עכשיו ברצינות).
אתה אידיוט שיודע שהוא אידיוט ורק משחק אותה שהוא לא יודע?
או שאתה אידיוט שבטוח שהוא חכם?
(לדעתי מדובר באפשרות השניה). אני טועה?
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

780
[QUOTE=superman1979]אתה יכול לעזוב את היד לילד שלך,הוא מסתדר לבד..הרי הוא כבר ילד גדול!
קריצה
חבל על האנרגיות אין טעם,פשוט אין טעם
אז מה אם לא הייתי אצלה,רק מי שטיפש ילך אליה,אחרי שניפחתם לה את הפוסט כאורך הגלות (למה שאני אלך אליה) , אגב, יש לא מעט אנשים אשר גם לא היו אצלה אך ההבדל הוא שלהם יש הרשאה 'מתאגיד' המוסקטרים אתה לא חושב ,קרפדה תועה?
Dead

[/QUOTE]

סופרמן, אל תלך , רק אל תתערב. אחרים שומרים על מידה, אתה לא. אחרים לרוב מגיבים לאחר שביקרו , אתה סתם מקשקש.
אחרים ביקורתם עוזרת למטרה, אותך אפילו הלבלרים המאותגרים מנגחים ודופקים כמו היית איזה שניצל. מעניין מדוע? אמרנו לך, סופרלץ יקר, יש לך פטור ממילואים בפוסט של שרון או כל פרטית אחרת. נצל אותו. ולא, נצלה אותך. ( מילולית , לץ , אל תחשוב אפילו לקחת את זה למקום אחר).

רימינג מעשי2012-10-09 21:27:59

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”