כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 80 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

791
[QUOTE=superman1979]
את יכול לעשות לי סיור בביתך קריצה
http:///forestacres.villageidiotpizza.com/

אני בטוח שאתה מתמצא

[/QUOTE]

סופרלץ אתה כוכב. מועדון המעריצים שלך גדל מיום ליום. כמה חבל שזה רק בפוסט הזה כי במציאות הם חוסמים אותך.

ולגבי ההפלצה האחרונה שלך מעלה, עצה ממני חינם : אם יציעו לך JOB בתור ספינולוג תסרב.

795
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=superman1979]ילד,זה שהאדמין חסם אותי נובעת מ 2 סיבות עיקריות:
1.בכלל התבכינותך אליו
2.בכל פעם שהייתי שולח הודעה,ההודעה הייתה מתפרשת כקידוד שנשלח מהאייפון עם שדות ריקים.
שקט גם לי אין שום דבר נגדך ואתה צודק ,שים לב אני כמעט לא מגיב שם על בסיס קבוע,ומשתדל לא להתערב,תודה

[/QUOTE]

שקט , מניסיון מר אני צריך להסביר לך משהו לגבי טמאגוצ'י הלץ. הוא חי במושגים משלו ולכן כל הסבר שלך , מדויק וחד ככל שיהיה, לא ייקלט אצלו דרך האונות של המח.

כדוגמה להמחשת העניין : עשיתי בדיקה למה מתכוון הלץ כשהוא אומר כי הוא כמעט לא מגיב בפוסט של שרון על בסיס קבוע. למען ההגינות , התייחסתי לתגובות שלו כלפי שרון עצמה ולא תגובות נגד לקשקשתא או לדברים שאחרים אמרו. להלן הממצעים: פלוץ ב 9/9 , פלוץ 17/9 , פלוץ 26/9, פלוץ נוסף 26/9, פלוץ אחרון ודי 6/10. סה"כ 5 פלוצים. כלומר אחת לשבוע, זאת כאשר הוא לא מגיב שם על בסיס קבוע ומשתדל לא להתערב. שקט, אתה יכול לתאר לך איך נראה פוסט שבו לסופרפלוץ איכפת!!! אתה יכול להבין מדוע סידרנו לו את משכנו של שוטה הכפר +דאגנו לו למזון ומשקאות.

[/QUOTE]

צודק אני באמת רק רציתי לעזור לו להבין ואולי ככה פחות ירדו עליו
חייב להודות מה שלא קורה לי הרבה בחיים שנכשלתי

796
[QUOTE=badboy25]
סופרמן בלעה אותו האדמה או שנחסם ?
כי כבר הרבה זמן לא חפרו לי בפרטי
[/QUOTE]

מה שבטוח - הוא ממשיך להסתבך עם החוק! צחוק
[QUOTE=superman1979]העניין עם השוטרים מאוד בעייתי,אותי גם עצרו מיד אחרי שזיינתי את לאורה השווה בחניון AVIS
למעשה רק עצרתי לדקה,בסמוך לכיכר,וחטפתי קנס של 250,והשוטר המניאק אמר לי שיצאתי בזול ושאני אגיד תודה שלא נתן לי קנס של 500 ש"ח.כועס
[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

797
[QUOTE=superman1979] אתמול בערב ניסיתי לתאם במשך שעה ישר עבר למענה הקולימבולבל,עוד מישהו נתקל בבעיה זו או צלח את המשימה. רימינג - צריך להמתין עד שהגברת תתעורר....zzz Sleepy

[/QUOTE]

[QUOTE=אבשלום]סופרמן, אתה באמת בחור די 'מעופף'... אתמול היה ערב חג ולא עבדו שם. כשהפקידה לא עונה זה עובר למענה קולי, מחכה שלא השארת הודעה...
נסה אותם שוב הערב, לא לפני! [/QUOTE]
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

קישקשתא2013-04-16 17:02:25
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

798
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=Batman]
אם זה ספא
איך קוראים לו ?
מה הכתובת ?
האם רק שובל שם או שיש עוד בנות [/QUOTE]

שימו לב לתופעה:

גיבורי על (סופרמן, באטמן) מפגיזים בשאלות.

[/QUOTE]

799
[QUOTE=superman1979] קישקשתא פישל צחוק[/QUOTE]

סופרלץ, פסק הזמן שקיבלת עזר לך להבחין בין עליות ומורדות, או איזה ספר במבוא לכלכלה שאתה צריך לשנן? אני מקווה שאתה מבין כי במשחק הזה לא תוכל להשתמש בנדב בתור חבר טלפוני לעד?

רימינג מעשי2013-05-04 22:00:53

800
אז מה קורה רימינג? קריצה
[QUOTE=superman1979]
אני כבר כמעט ולא שואל שאלות
[/QUOTE]

ומאז חזרתו של הפלאי מההסגר:

[QUOTE=superman1979]מוטי הרגת אותי,יש לה כוס חדש צחוק מנוע V8,נמצצת ללא חליפת חלל ?

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]קינג,דיווח יפה מאוד,אתה מתכוון צמוד ל AVIS אגב לא ציינת האם היא שמנה רזה?(צרה או רחבה

למטה),פנים ?

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] מוטי,דורון ציין שהיא דרשה 300(בעוד שאתה דגמת אותה ב 100) נאדין-ערביה ?

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]מישהו יודע מהן שעות הפעילות והימים של קרן?,שמעתי שהיא מומלצת בטירוף,ואפילו נותנת למצוץ את שדיה(מיוזמתה),וגם מלקקת ביצים(כך לפחות עשתה לחבר שלי)והוא היה גם אתה 40 דקות מלאות,עוד סיפר שרק היא עבדה ביום חמישי מוזר הרי בכל משמרת אמורות להיות 2
[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]מי זאת הבלונדה אשר ביקשה 300 לזיון,חדשה ? [/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]רומנטי עדין(באיזה שעה היית שם ) ?,לרזה אתה בטח מתכוון לנינה המוצצת המפורסמת,אשר עובדת עד 22 בגבעה,ויורדת ליד קו החוף מ 22 עד 23:30
לגבי הרזה הטריה,שהבחנת בה בסופו של דבר תן קצת פרטים והם נקשת אותה או שלא נקשת אותה ?
[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] מי זאת לריסה?,היכן היא נמצאת?,אולי אתה מתכוון ללארה מחניון אויס ?,כיון שדיווחת בעבר עליה רשמת לריסה/יאנה על פי התיאור מבעבר זאת יאנה,המוצצת האגדית אשר עומדת בדרך כלל בצ'לנוב פינת מטלון
אתה בטוח שהיא עובדת גם בבורסה לניירות ערך ?,אם ציינת שיש לה קעקוע בעורף(בעבר) אז כניראה זאת אלין,אשר דווח שהיא עבדה תקופה גם בבורסה

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]niceGuy,ציינת שבבורסה ובפוסיקט יש אקסטרות(מה זה כולל האקסטרות? במידה ויש כמה עולה? מהנסיון שלך,נשמח לפירוט,יוסק'ה)

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]במחששה במטלון,או בישנה של הישנה ? [/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]tnx,וואלה אני רוצה כבר לפגוש אותה,אני הבנתי שהיא היית עובדת בצד האי זוגי,זה מעניין מה שאתה אומר,לגבי זה שראית אותה במחששה,כיון שהבנתי שהיא 'נקיה' ,בבורסה איפה בדיוק היתה עומדת כלומר לקראת היציאה לביאליק ? [/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]תודה BADBOY25 ולקריסטל,אני חם עליה מת כבר לראות איך היא ניראת וגם האלין שדגמתי עומדת בספסל,והאלין המדוברת בכלל עומדת בצד שמאל? כפי שדיוח עליה בעבר קריסטל,בצד האי זוגי ולא בצד הזוגי,אם למישהו יש פון שלה אשמח לקבל בפרטי,תודה.

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]תודה איש יקר,על קארינה,לטעמי היא לא בדיוק 'כוס התה שלי' הנה נראית פנים מאוד רזות כמו של נרקומנית,אבל לא 'הכבדות' על התכונות שלך כצייד אשר ניחנת בחושי ציד מפותחים,במחששה החדשה אתה מתכוון איפה שהחניון הענק בצ'לנוב/מטלון נכון?

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] ראסטי 'סופר הצללים' החי לו באיזור הדמדומים לקבל ממך טיפ או מחמאה לכבוד הוא לי לא פעם בחרת לציין שהן זוכרות פרצופים של

הלקוחות..(וטוב שהדגשת שזאת לא היא קארינה גם היא רזה מאוד,וכך גם יאנה?,גם הצהובה עם שיער קארה חום לא?,כדי שלא אפול

עליה בטעות איפה בדיוק היא עובדת ),אגב מהן שעות הפעילו והימים שלה? האם היא עובדת בעוד רחובות

באיזור זה ?מחכה גם לדיווחים של צייד ותיק וחד כמוך שכמו תמיד יודע לגרום לנו להיות מרותקים למסך המחשב ומשאיר אותנו עם טעם של

עוד..

גבינט ידידי,היכן ראית את ה 3-4 בחורות?(תיאור ושמות בהחלט יכולים להועיל) באיזה איזורים? ומי מהן?,תודה

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979] אתמול בערב ניסיתי לתאם במשך שעה ישר עבר למענה הקולימבולבל,עוד מישהו נתקל בבעיה זו? או צלח את המשימה. רימינג - צריך להמתין עד שהגברת תתעורר....zzz Sleepy

[/QUOTE]

[QUOTE=superman1979]הגומר, מעניין מאיזה סרט או סצינה של סרט ה לקוח מישהו יודע ? [/QUOTE]

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”