דגימות בחיי הנשואין
122תגיד - יש מצב שאתם מתרבים?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דגימות בחיי הנשואין
124היי ploni
גם אני די חדש פה ואני יכול להזדהות איתךלגבי ההתלבטות שלך, (שאגב עבר הרבה זמן מאז שפתחת את השרשור ומעניין אם עשית מהלך כלשהוא) וגם אני נשוי והייתי ״בסרט שלך ״.
האמת שאני אדם די ״בארד״ די אדיש ,
ושלא תתטעה יש לי אישה שאני מאחל לך ולכולם פה אבל אחרי 11 שנים יחד זה נהיה אהבה ולא התאהבות כמו בהתחלה,
שים לב ... יש הבדל בין אהבה להתאהבות.
ואשתי סקסית ומתופחת יחד עם זאת... איך חבר אמר לי פעם:״ חיי הנישואין הם כמו טלוויזיה של פעם...דפיקה קטנה מהצד והצבע חוזר לחיים״.
לגבי הרגשות אשמה.... כמה שאני אדיש אבל ...יש, יש רגשות אשמה ,השאלה באיזה רמה?
כמה זמן יקח לך לחזור לשיגרה? כמה דקות???
כמה ימים??? כמה שבועות? חודשים ? זה תלוי באופי שלך ורק אתה וההוא למעלה מכירים אותך הכי טוב.
גם אני די חדש פה ואני יכול להזדהות איתךלגבי ההתלבטות שלך, (שאגב עבר הרבה זמן מאז שפתחת את השרשור ומעניין אם עשית מהלך כלשהוא) וגם אני נשוי והייתי ״בסרט שלך ״.
האמת שאני אדם די ״בארד״ די אדיש ,
ושלא תתטעה יש לי אישה שאני מאחל לך ולכולם פה אבל אחרי 11 שנים יחד זה נהיה אהבה ולא התאהבות כמו בהתחלה,
שים לב ... יש הבדל בין אהבה להתאהבות.
ואשתי סקסית ומתופחת יחד עם זאת... איך חבר אמר לי פעם:״ חיי הנישואין הם כמו טלוויזיה של פעם...דפיקה קטנה מהצד והצבע חוזר לחיים״.
לגבי הרגשות אשמה.... כמה שאני אדיש אבל ...יש, יש רגשות אשמה ,השאלה באיזה רמה?
כמה זמן יקח לך לחזור לשיגרה? כמה דקות???
כמה ימים??? כמה שבועות? חודשים ? זה תלוי באופי שלך ורק אתה וההוא למעלה מכירים אותך הכי טוב.
דגימות בחיי הנשואין
125[QUOTE=ploni]שלום לכולם,
אני חדש בפורום - הייתי נוהג לבקר במכונים ואף לדגום זונות רחוב בתקופה היפה של לפני 8-12 שנים וכרגע שוקל לחזור לתחום (וכמובן להעשיר את הפורום בדיווחים)
הסיבה שאני רק בסטאטוס של "שוקל" לחזור לתחום היא כי מלהבדיל מלפני 8-12, היום אני נשוי.
אני מהרהר הרבה זמן בנושא וכבר שנה וחצי צופה פעיל בפורום, אפילו עשיתי מספר סיורי מכונים על מנת לראות מה השתנה בענף - חוץ מהמחירים, לא הרבה. והגעתי למצב שאני מרגיש שפשוט אין מנוס מאשר להוציא את הכפפה מהמגירה ולהתחיל להרימה כמו בימי קדם.
שאלתי היא לחברי הפורום הנשואים (כמה אחוז מהפורום אתם מייצגים? האם אני במיעוט?)
כיצד היתה ההרגשה אחרי הפעם הראשונה ש"""בגדתם""" באישה שלכם עם תקתקנית/מארחת פרטית?
האם זה נורא כמו ש"רואים בסרטים"? האם ההרגשה הרעה עוברת מהר? או שבעצם ההרגשה היתה הרבה יותר טובה ואף השפיעה חיובית על חיי הנישואין שלכם?
האם זה משתנה כאשר יש ילדים?
אני בטוח שיש עוד הרבה צופי פורום בסטאטוס שלי שהיו שמחים לשמוע את בעלי הנסיון עונים על השאלות הנ"ל
הסיבה שאני רק בסטאטוס של "שוקל" לחזור לתחום היא כי מלהבדיל מלפני 8-12, היום אני נשוי.
אני מהרהר הרבה זמן בנושא וכבר שנה וחצי צופה פעיל בפורום, אפילו עשיתי מספר סיורי מכונים על מנת לראות מה השתנה בענף - חוץ מהמחירים, לא הרבה. והגעתי למצב שאני מרגיש שפשוט אין מנוס מאשר להוציא את הכפפה מהמגירה ולהתחיל להרימה כמו בימי קדם.
שאלתי היא לחברי הפורום הנשואים (כמה אחוז מהפורום אתם מייצגים? האם אני במיעוט?)
כיצד היתה ההרגשה אחרי הפעם הראשונה ש"""בגדתם""" באישה שלכם עם תקתקנית/מארחת פרטית?
האם זה נורא כמו ש"רואים בסרטים"? האם ההרגשה הרעה עוברת מהר? או שבעצם ההרגשה היתה הרבה יותר טובה ואף השפיעה חיובית על חיי הנישואין שלכם?
האם זה משתנה כאשר יש ילדים?
אני בטוח שיש עוד הרבה צופי פורום בסטאטוס שלי שהיו שמחים לשמוע את בעלי הנסיון עונים על השאלות הנ"ל
תודה לכל משתפי הפעולה!
[/QUOTE]
פלוני - פתחת את השרשור הזה לפני כמעט עשרה חודשים. האם כבר הצלחת לקבל החלטה מאז? האם חזרת לצרוך מין בתשלום?
[QUOTE=ploni]
תודה על הדיווח
כמה עלה עם שניהן?
כמה זמן?
הגבלת אקטים?
תודה
[QUOTE=ploni]תודה על הדיווח
מה יש בשונצינו? [/QUOTE]
מה יש בשונצינו? [/QUOTE]
[QUOTE=ploni]וואוו, דיווח מעולה
חבל שעד שיש מישהי שמבינה (ואוהבת) את העבודה, היא באה רק ל3 ימים
כמה זמן סך הכל היית שם?
מחיר?
[/QUOTE]כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דגימות בחיי הנשואין
126פלוני הוא רק ינשוף...
אדם התבקש לקנות לחברו תוכי מדבר, אבל במקום תוכי קנה ינשוף, בהנחה שהחבר לא ירגיש בהבדל. כשנפגשו השניים לאחר זמן מה, שאל האיש את חברו אם התוכי שלו מדבר היטב. "הוא עדיין לא מדבר", ענה החבר, "אבל הוא מתעניין".הפרופסור 2013-09-12 00:49:34
אדם התבקש לקנות לחברו תוכי מדבר, אבל במקום תוכי קנה ינשוף, בהנחה שהחבר לא ירגיש בהבדל. כשנפגשו השניים לאחר זמן מה, שאל האיש את חברו אם התוכי שלו מדבר היטב. "הוא עדיין לא מדבר", ענה החבר, "אבל הוא מתעניין".
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
דגימות בחיי הנשואין
127[QUOTE=ploni]
[QUOTE=קישקשתא]פלוני, אחינו - אתה צרכן של מין בתשלום?[/QUOTE]
לא ב4 שנים האחרונות (וזה חוסך את שאלתך למה ב1XX התגובות שלי אין אפילו דיווח אחד ), אחת הסיבות הן הנושא שנידון פה.
למרות זאת אני עדיין מאוד בעניינים בכל במה שקורה
לא - זאת ממש לא היתה אמורה להיות השאלה הבאה שלי. אני לא מאלה ששואלים 'איפה הדיווחים שלך', אני לא מאלה שמנסים להכריח לדווח.
אני יודע שאתה לא צרכן של מין בתשלום - השאלה שלי היא אחרת: אתה (פלוני) בתור אחד שלא צורך סקס בתשלום - לא נראה לך מוזר לרשום כזה דבר: 

[QUOTE=ploni]אם אתה לא הולך לשירותי זנות בתשלום אין לך הזכות להטיף/ לתת טיפים כי אינך מעורה בדבר
אתה ניזון רק מהמילה הכתובה ולא מהמציאות מה שמביא אותך למצב שאתה מגבש דעה לא מבוססת.
גם אני יכול להביא לך עכשיו כתבה על רצח שקרה בבאר באוסטרליה ויוסיף שאסור לאנשים להתקרב לבארים
גם אני יכול להביא לך עכשיו כתבה על רצח שקרה בבאר באוסטרליה ויוסיף שאסור לאנשים להתקרב לבארים
מי אני שאצא בהצהרות כאלה.
הדעה של מי שכן הסתובב במקומות האלה (כמוני כמו מוזלי ופרופסור) היא הדעה האמיתית שיש לשקול ולא סיסמאות שנזרקות פה לפי מה שפופולארי להגיד ומבלי לראות את התמונה המלאה והאמיתית.
[/QUOTE]הדעה של מי שכן הסתובב במקומות האלה (כמוני כמו מוזלי ופרופסור) היא הדעה האמיתית שיש לשקול ולא סיסמאות שנזרקות פה לפי מה שפופולארי להגיד ומבלי לראות את התמונה המלאה והאמיתית.
אהבתי במיוחד איך שהזכרת את עצמך באותה נשימה עם הפרופסור ומוזלי 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
דגימות בחיי הנשואין
128זה שאני לא צורך כרגע לא אומר שאני לא צרכתי שנים רבות בעבר ושאני לא מתעניין ומעורה מאוד במתרחש גם היום (לא אפרט).
לא משנה כמה תחפש בהיסטוריה שלי דוגמאות לכך שאני סותר את עצמי - לא תמצא
לא משנה כמה תחפש בהיסטוריה שלי דוגמאות לכך שאני סותר את עצמי - לא תמצא
דגימות בחיי הנשואין
129ואוו, אני חושב שהבנתי הכל...
- בשורה התחתונה if u cant do the time,dont do the crime
לקחתי לתשומת ליבי את השרשור הזה, ושוב תודה לקישקשתא...
מי שנכווה ממרק יעשה פו גם על יוגורט