כ קישקשתא - דף 8 - סקס אדיר

קישקשתא

71
[QUOTE=מר-חיב] סופר , לא מדויק ... אם אני לא טועה בזמנו "פטיש חשמלי" ... או משהו כזה , הצהיר בין השורות , שתפס זוגיות רצינית , ולכן הוא עוזב את הפורום...
זה לא בדיוק להעלם , ובנוגע ללא עקבות , זה לגיטימי שבמצב כזה לא תירצה להשאיר עקבות
שבוע טוב [/QUOTE]

קשקוש מקושקש. פטישחשמלי כתב סוג של כיסוי לעובדה שהחליף ניקים בלי סוף. בין השאר הוא הסתתר מאחורי הניקים גנדן ודניאל אפשטיין והיה לפחות ניק אחד נוסף ששכחתי. קישקשתא חשף אותו בעבר.

I fart in your general direction

קישקשתא

72
נו טוב , אני קטונתי מהתחמנים (כמו הפטיש)... אני כן זוכר שמשום מה הוא לא היה אמין בעיניי , וכרגע אני מבין למה...נו טוב , פורום שדורש המון דיסטנס , ודיסקרטיות.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

קישקשתא

73
עשיתי חשבון שגם אם קשקשתא מחר חוזר הוא לא כותב מילה במשך שבוע שלם,זה כשאני יוצא מנקודת הנחה שהוא יקרא את כל הפרטיות וגם ישיב להם.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

קישקשתא

75
[QUOTE=הפרופסור]עשיתי חשבון שגם אם קשקשתא מחר חוזר הוא לא כותב מילה במשך שבוע שלם,זה כשאני יוצא מנקודת הנחה שהוא יקרא את כל הפרטיות וגם ישיב להם.

שב"ש
[/QUOTE]
סה"כ 18 הודעות - בקטנה.... קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

קישקשתא

77
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=הפרופסור]עשיתי חשבון שגם אם קשקשתא מחר חוזר הוא לא כותב מילה במשך שבוע שלם,זה כשאני יוצא מנקודת הנחה שהוא יקרא את כל הפרטיות וגם ישיב להם.

שב"ש
[/QUOTE]
סה"כ 18 הודעות - בקטנה....   קריצה
[/QUOTE]
לא צוחק איתך חלמתי הלילה שקיש מגיב פה בפעם הראשונה. איזה כיף welcome back!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”