כ חשד שבת 40 הדביקה ילדים בHIV בקריית גת - סקס אדיר

חשד שבת 40 הדביקה ילדים בHIV בקריית גת

7
[QUOTE=sex_master]אבל לאישה יש ילדה וגם פיגור שכלי אז...מיליון נשים בעולם ודווקא אותה ?

הבחורה בת 40 לפי מה שאמרו בחדשות
[/QUOTE]

אני תמיד מתעצבן מהאפליה בין גברים לנשים:

גבר ששוכב עם עשרות בחורות הופך ל״תותח״, ואילו בחורה שששוכבת עם עשרות גברים נחשבת ל״שרמוטה״ או במקרה הזה ״בעלת פיגור שכלי״.

הפיגור השכלי הוצמד לה ע״י פמיניסטיות ועוד ״מומחים״ שמתקשים להבין איך בחורה מסוגלת להנות מסקס.
ועוד עם כל כך הרבה פרטנרים.
מה, אישה שנהנית מסקס?!
לא יכול להיות!
היא חייבת להיות מפגרת!

לדעתי, הבעיה היחידה היא עם הגיל של הפרטנרים, וגם הבעיה הזאת היא יותר חוקית מאשר מוסרית, כי הנערים רצו את זה לא פחות ממנה. והם לא ממש ילדים אלא נערים, אז מי אנחנו שנכנס לתחתונים שלהם (ובבקשה בלי שאלות מפגרות כמו ״אילו הם היו הילדים שלך מה היית אומר״).

בקיצור, מקרה קלאסי שכל הצדדים רצו, אבל אחרי שהסיפור התפוצץ, הוא מוציא את כולם לא בסדר, ולכן כל צד מפיל את זה על הצד השני.

כמו אצל אולמרט, פינטו, ועוד אלף ואחת דוגמאות, שבהן הכל דפק מאה אחוז, עד שהצדדים רבו, ואז כל הצדדים הסתבכו ויצאו רעים.
רק שבמקרה הזה לא היה אף צד שלישי שנפגע.

חשד שבת 40 הדביקה ילדים בHIV בקריית גת

10
[QUOTE=Cyborg]
[QUOTE=sex_master]אבל לאישה יש ילדה וגם פיגור שכלי אז...מיליון נשים בעולם ודווקא אותה ?

הבחורה בת 40 לפי מה שאמרו בחדשות
[/QUOTE]

אני תמיד מתעצבן מהאפליה בין גברים לנשים:

גבר ששוכב עם עשרות בחורות הופך ל״תותח״, ואילו בחורה שששוכבת עם עשרות גברים נחשבת ל״שרמוטה״ או במקרה הזה ״בעלת פיגור שכלי״.

הפיגור השכלי הוצמד לה ע״י פמיניסטיות ועוד ״מומחים״ שמתקשים להבין איך בחורה מסוגלת להנות מסקס.
ועוד עם כל כך הרבה פרטנרים.
מה, אישה שנהנית מסקס?!
לא יכול להיות!
היא חייבת להיות מפגרת!

לדעתי, הבעיה היחידה היא עם הגיל של הפרטנרים, וגם הבעיה הזאת היא יותר חוקית מאשר מוסרית, כי הנערים רצו את זה לא פחות ממנה. והם לא ממש ילדים אלא נערים, אז מי אנחנו שנכנס לתחתונים שלהם (ובבקשה בלי שאלות מפגרות כמו ״אילו הם היו הילדים שלך מה היית אומר״).

בקיצור, מקרה קלאסי שכל הצדדים רצו, אבל אחרי שהסיפור התפוצץ, הוא מוציא את כולם לא בסדר, ולכן כל צד מפיל את זה על הצד השני.

כמו אצל אולמרט, פינטו, ועוד אלף ואחת דוגמאות, שבהן הכל דפק מאה אחוז, עד שהצדדים רבו, ואז כל הצדדים הסתבכו ויצאו רעים.
רק שבמקרה הזה לא היה אף צד שלישי שנפגע.
[/QUOTE]
האם אתה פסיכולוג , פסיכיאטר או עובד סוציאלי בעל נגישות לתיק האיבחון של הגברת על מנת לקבוע בסוגיות לגבי סיווגה הנפשי של הבחורה? עד רבה, אם אינך מבין מדוע יש חוק האוסר יחסי מין בין בגירים לקטנים אני ממליץ לך לעבור איזה איבחון על עצמך. כמו גם, האם העלית בדעתך שהאבחון הוא דווקא מטעם ההגנה על מנת על העונש שהגברת צפוייה לקבל?

אין גם שום קשר לאפליה מגדרית, גבר שהיה מקיים יחסי מין עם קטינות בגילאי 12-17 בהיקפים כאילו היה צפוי להיכנס למאסר לזמן ממושך. לפרטים שאל את אייל גולן שאל אותו עד כמה הוא מרגיש תותח עכשיו.

סייבורג, נדמה לי שכבר אמרתי לך בעבר פעם או פעמיים, או איזה עשרה, אתה כבר בגיל החוקי, מזמן כבר הגיע הזמן שתדווח על זיון שלך עם נערה עובדת במקום כ"כ הרבה שגלנות בינה. שנים!!! ועדיין לא הפנמת זאת.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”