כ לאן הגענו - סקס אדיר

לאן הגענו

1
מקווה שפתחתי בפוסט הנכון, במידה ולא אודה לאדמין היקר אם יעביר זאת.
אז ככה-
התכתבתי אם בחורה באתר היכרויות, יאמר לזכותה ששלחה לי תמונה שהזין עף לי לפנים
אבל.... היא מבקשת 15,000 שקל למפגש של שעתיים. זה לא טעות סופר, היא מבקשת 15,000 שקל !!!!
אני רק רושם את זה ומתעצבן.
אחרי שהתעלפתי, הסכימה להיפגש ב- 10,000 שקל. כאילו מה?
לא מבין את זה בחיי.
מתסכל מאוד

לאן הגענו

3
שיטת ״מצליח״.
בצ׳ט היא פוגשת כל כך הרבה גברים, ורבים מהם נואשים, במיוחד בגלל שעל כל מאה גברים שם יש 4 בחורות שמוצפות בפניות ולא מגיבות כמעט לאף אחד, כשמהארבע האלה אחת היא גבר מתחזה, עוד אחת - לסבית, עוד אחת - זונה יקרה, ועוד אחת - כונפה מכוערת שכל מאה הגברים מנסים לצוד את תשומת ליבה ורק בודדים מצליחים.
אז מתוך כל מאה גברים שיוצרים קשר עם הבחורה שתיארת, תמיד יהיה אחד שיהיה מוכן לשלם 5000-6000, אך כדי להוציא ממנו סכום כזה, היא חייבת להתחיל מ-15 אלף, לרדת ל-10,000, ואז בסוף להתפשר על 5000-6000.

יש לשיטה הזאת המון יתרונות:

א. היא מרויחה מזיון אחד יותר מאשר אחרות מרויחות ממאה זיונים
ב. היא מסננת רק את הגברים המובחרים ביותר (ב-5000-6000 לא יבואו לה כל מיני ערבים, מסתננים אריתראים שיכורים, וכו׳)
ג. היא לא ״מקלקלת״ את עצמה (לשכב עם 100 גברים זו לא חוויה מענגת כל כך, גם למישהי שאוהבת סקס, אך עם גבר אחד - היא גם נהנית, גם מקבלת על זה כסף, ועוד מקבלת פי מאה מאשר המתחרות שלה)
ד. פחות סיכונים: כפי שכל בחורה עובדת יודעת, גם אחרי כל הסינונים, אחד מכל 20-30 גברים עלול להיות חוויה מפוקפקת, ובביטוי ״חוויה מפוקפקת״ אני מתכוון לגבר אלים/סוטה, או נושא מחלות, או דוחה חיצונית / מבחינת ריח / מראה וכו׳, או סתם גבר שלא משלם. מתוך מאה גברים, תמיד יהיו כמה כאלה. כשהיא הולכת על גבר אחד או שניים בחודש, תמורת הסכומים הנ״ל, הסיכוי ליפול על גבר כזה הם נמוכים.
ה. אם קליינט יתאהב בה, אז היא יכולה לעבור ל-mode של רומן ואהבה ואפילו זוגיות, וכך להרויח מישהו עם כיסים עמוקים שיהיה לה כייף להיות לו לבת זוג
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”