כ שאלה אינטימית לכל הגולשים - סקס אדיר

שאלה אינטימית לכל הגולשים

1
אוקיי זה קצת מביך.. נכנסתי לכאן בכדי להעלות פה שאלה שאני אשמח אם תוכלו לענות ולתת דעתכם בעניין!
אני בחורה צעירה בשנות העשרים לחיי,ושפתיי הפות שלי בולטות! משמע הן בשרניות יותר. לא חשפתי את עצמי בעירום מול אף גבר ןאני חייבת לציין שאני נראית טוב מאוד ( לא משוויצה.. ) ומלא מתחילים איתי,אך אני אף פעם לא פיתחתי קשר מהפחד והחוסר בטחון. ואני מרגישה מעט בודדה בגלל זה..
אני חייבת לציין שהמראה לא במצב מחריד ראיתי מלא תמונות של שפתיים ממש נפולות.. אבל בכל אופן אני נמצאת בבעיה, אני מנסה להשלים עם המראה אך כל פעם אני מתחרטת.
אז רציתי לדעת אחת ולתמיד- לכל הגברים שחולים סקס ואלו שפחות- מה דעתכם באמת על שפתיים בולטות? זה מרתיע? זה מבחיל? מה באמת עומד מאחורי המושג הזה ״שפתיים בולטות״? אל תתביישו לענות בכנות,אני אקבל הכל בלב שלם!!
תודה מראש :)

7
סופרמן!
שמח לראות אותך שוב בין הכותבים
ברוכים השבים!

ומה בסך הכל הבחורה ביקשה?
לדעת אם השפתיים הבולטות זה דבר לגיטימי.
והתשובה היא שכן
הכי לגיטימי שבעולם
וגם מרבית הגברים מתים על זה.

ובקשר לנשים שעושות ניתוח להסרה..
נו שויין
מה כבר יש לי להגיד על הפנינים שאתה ממציא?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

10
Shirshir, כיצד הגעת לפורום הזה? סתם מעניין... :-)

לגופה של שאלתך, בהנחה שלא מדובר בבדיחה של אחד החברים המשועממים כאן ואת אכן בחורה ששואלת שאלה אותנטית,

אודה ולא אבוש - אין לי מושג למה הכוונה בביטוי "שפתיים בשרניות". אני סבור שבמקרה זה אין מנוס ממראה עיניים ולכן הייתי ממליץ

לך להעלות תמונה אנונימית כמובן, ללא דרכי זיהוי, על מנת שנוכל להתרשם במו עינינו ולחוות דעתנו הכנה
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”