איך פוסט אנונימי ומוזר יכול להבעיר פה את הפורום
בטוח שה"בחורה" לא מצליחה אפילו להיכנס לפורום מרוב הצעות בהודעות פרטיות לבוא לבדוק ולתת חוות דעת אישית בנושא
בטוח שגם הצליחה לגרום לכמה אנשים להירשם לפורום רק בשביל הניסיון לקבל הזמנה לחקור את הנושא מקרוב
הבעיה שלנו הגברים היא כשהחרמנות עולה לראש השכל יורד לזין
ואכן היה כרטיס כזה באטרף ששאל גברים את אותה שאלה, או כל מיני שטויות אחרות (זה היה מזמן)
נראה לכם שזאת בחורה אמיתית???
נראה לכם שמישהי תיכנס לפורום כזה ותזרוק שאלה לאוויר, עוד לחבורה של גברים חרמנים....????
בשביל זה יש פורומים של רופאים ואנשי מקצוע שיכולים לענות, מי אנחנו???
אוף כמה שאנחנו מפסיקים לחשוב לפעמים ומתחילים לפנטז
זה מצחיק אותי עד כמה אנחנו ניפול בפח בגלל החרמנות הזאת
רוצים לפתוח נושא מכל הבולשיט הזה?
בגלל שאנחנו כאלה טיפשים לזיין בחורה עולה לנו כבר 500 שקל, זה עוד הכי זול היום
בגלל שאנחנו כאלה טיפשים בחורה מעזה לפרסם שהיא מחפשת תמיכה ללא מין וללא מפגש, בטוח שיש גברים ששולחים לה כסף בתקווה שהיא תראה שהוא רציני ותסכים להיפגש (רוב הסיכויים שזה גבר)
בגלל שאנחנו כאלה טיפשים בחורה פוגשת אותך ברחוב ולוקחת חלק מהכסף כמקדמה, או שאתה שם בתיבת דואר, כל זה באיזו אמתלה מטופשת, הבעיה שאחר כך אתה יותר לא שומע ממנה
וזה מגיע למצב שאתה מדווח על זוועת עולם בפורום ואנשים מבקשים את הטלפון בפרטי, נראה לכם שאיתכם זה יהיה שונה?
שהבחורה פתאום תהיה מושכת, אטרקטיבית, צעירה באיזה 30 שנה??
שפתאום השירות הזוועתי והריח הנורא ייעלמו והכל יהיה תותים וקצפת?
אז בואו נפסיק להיות טיפשים וליפול לכל פרסום של איזה ילד/גבר/משועמם/משועממת/השד יודע מי זה שם מאחורי המקלדת
ונתחיל לדאוג לעצמנו לשם שינוי
אני יודע שהרבה יסכימו איתי אבל הרוב ימשיכו להיות פראיירים ולדפוק את אלה שהפסיקו להיות פראיירים, ככה כולנו ביחד נשארים פראיירים
אני לא מתנשא ואומר שאני יותר טוב, גם לי היו כוויות בעבר אבל למדתי להיזהר
הקטע שאני לומד מפעם אחת, לא צריך תזכורת כל כמה חודשים
זהו הוצאתי כל מה שהיה לי
עכשיו תורכם....