כ לכל החברים בפורום, יש משהו שתמיד רציתי לדעת. - דף 2 - סקס אדיר

לכל החברים בפורום, יש משהו שתמיד רציתי לדעת.

12
[QUOTE=רימינג מעשי]
GHOST נכבד,
אני מניח שאם היית נובר עמוק מספיק היית יכול ללמוד דבר או שניים מכל אחד , כולל קישקשתא.

מכיוון שהסברת את הרקע ממנו באת מובן מדוע יש לך רתיעה מהמילה להזדיין , אך בסופו של יום זאת הסיבה שלשמה התכנסנו והרבה מהאינפורמציה הנכתבת כאן היא על מנת שכל אחד יוכל להחליט איך , בכמה, ועם מי הוא מעוניין לעשות בדיוק את זה: להזדיין. זאת בדיוק התרומה. מעבר לדברים שקשקשתא או משהו אחר כותבי אף אחד לא מחויב להיות מורה הדרך שיוביל אותך ביד למיטה ובטח לבטח לאור העובדה שאתה עוד יחסית בתול בעולמנו ולא דיווחת בענצמך על מנת לתרום אתה .

אני מאחל לך ללמוד להזדיין בכיף ולהבין גם שהרשות הניתנת לך להתענג מהפעולה הזו טומנת בתוכה את החובה לכבד את הפרטנרית השוכבת מולך בין אם מדובר בזיון בתשלום או כחלק ממערכת יחסים. אני מקווה גם שזאת תהיה התרומה המשמעותית ממני אליך.

[/QUOTE]

בהתחלה כעסתי עליו, עכשיו אני מבין אותו, לא יודע אם הייתי נוהג אחרת, לאור הוותק שלו.
הקטע עם הגרזן הוא בצחוק.

הרקע הוא מכלול של דברים, וזה דורש זמן להבין להעריך, ולדעת להתעלם, בלי שזה יפריע.
אני שמח לומר שהיום אני שם, יש קצת שרידים, אבל הם זמניים.

אגב היום דגמתי ופרסמתי דיווח בפורום של איזור המרכז, מקווה שהאדמין יאשר את ההודעה.

אני מודה לך על דברייך הכנים, ובצירוף מקרים נפלא, היום תוך כדי מעשה ובדיעבד, הרגשתי שכיבדתי את הבחורה ככל שיכולתי, אפילו כשנפרדתי ממנה, עשיתי מחווה שגרם לה לחייך.

ללא ספק, אני מרגיש אחרת, חושב קצת אחרת, אני מקווה לא להתמכר וללכת כמו נרקומן, אני מעונין ללכת לתת ולקבל, אפילו יותר לתת, יש בזה עונג מספק יותר.
אני שמח שעשיתי את זה.

מאחל לכולם פה בפורום, עונג נקי ובריא.< style="visibility: !imant; display: block !imant; width: 0px !imant; height: 0px !imant; border-style: none !imant;">
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”