כ מה עושים כשאין כוח לחוקית - דף 3 - סקס אדיר

מה עושים כשאין כוח לחוקית

25
באתי פעם לאחת הבחורות, אבל הייתה אצלה חברה נחמדה
וכמובן ביקשו כפול
אמרתי להן בתנאי אחד שתי זיונים לכל בחורה אחרת אני לא משלם כפול ובלי שעון
כל זמן שאין ארבעה זיונים אני לא יוצא

הסכימו

הן גם היו חרמניות לא קטנות

וכך בשעה אחת הכנסתי ארבע זיונים
בלי ויאגרה וכדומה
כי הן היו חרמניות

לפעמים החוקית לא חרמנית ועייפה ורק רוצה לראות כמה אפשר להוציא

כשהמוח משתולל אפשר הרבה
קצת מנוחה ומסאג' רציני והבחור נעמד

27
[QUOTE=אוהב סבתות]אצלי חצי כדור תרים ויאגרה ישראלית,או חצי כדור טייגר קינג משפיעים שלושה ימים
בערך,עם זקפות בוקר חזקות וזקפות במשך היום כשיש גירוי.
אבל אם אני צריך לזיין שוב אחרי יומיים אני לוקח עוד חצי לחיזוק.

צהוב,כתבת פעם שבשביל להוריד זקפת בוקר אתה שם אותו על השיש
ומרביץ לו עם הפטיש של השניצלים או שאו"ס מתבלבל וקצת סנילי כברצחוק
[/QUOTE]

צריך מרשם בשביל טייגר קינג? איפה אפשר לקנות לא מזויף? הויאגרה זה רק במרשם, מפחיד לקנות בחוץ בלי מרשם, הכל מזויף :(

29
חברה, ממה שראיתי פה אומנם דעתי לא כל כך בכיוון הMAINSTREAM אבל זאת דעתי האישית. אני רק מבקש להתיחס לרעיון העיקרי שבדברים שאני הולך לכתוב ולא לפרטים שוליים.

הרבה מבנות זוגנו פעמים רבות רוצות שיוויון זכויות כשנוח להן ובמה שנוח להן ואנחנו משתפים פעולה ולדעתי חבל.
אם שיוויון אז עד הסוף.
למה כשגבר חרמן מעבר ל"ממוצע השבועי" הוא יכול לקבל "אני עייפה היום/ באמצע שבוע/כאב ראש...." בתור תגובה במקום סקס וכשיוזמה מגיע מצד השני אנו חייבים לעמוד דום ואוי ואבוי אם לקח זמן עד שהוא נעמד או לא היתה גמירה? והגברים עוד מרגישים אשמים/לחוצים מהסיטואציה? זה הרי מחזק את האישה במחשבה שגבר אמור להיות תמיד חרמן ומזומן.

קטונתי מלתת עצות איך בן אדם צריך לנהוג עם אישתו בכל הנוגע בסקס, אבל אחרי כמה מערכות יחסים הבנתי שסטנדרטים כפולים רק מזיקים לגבר בפרט וחיי הזוגיות בכלל.

1.או שזמינות לסקס צריכה לבוא משני הצדדים ולא משנה מי יזם, ואם אחד מהם עייף אז לנסות בכל זאת גם אם יקח יותר זמן או יהיה קצת פחות כיף. אבל צד השני ירגיש ויעריך את מאמץ לבוא לקראתו.
2.או שנשים צריכות להבין שגם לגברים יוצא להיות יותר עיפים/עצבניים אחרי יום עבודה באמצע שבוע וכתוצאה מכך פחות בא להם או לא בא להם בכלל.
כל אחד מהסידורים האלה עבד אצלי טוב תלוי באופי של בת זוג ואופי של מערכת יחסים עם בת זוג.
פעם אחת רק קיבלתי את הסטנדרט הכפול הזה של "אישה רשאית להסכים או לא וגבר מצופה ממנו תמיד להיות עם זיקפה מוכן לפעולה, כי כל הגברים חרמנים 24 שעות ביממה ואם הוא לא אז יש לו מישהיא או שהוא לא אוהב את בת זוגו יותר ועוד..."
זה לא עשה לי וכתוצאה מכך לנו טוב ולכן לא אחזור על זה.

מבחינתי בסיטואציה של אשי התשובה היתה בגוף השאלה - כשיוזמה לא צפויה צריכים להתיחס בהבנה שני המינים ולא רק מן הגברי. כן הייתי מתאמץ ומשתף פעולה על מנת לפרגן לבת זוגתי על היוזמה הלא צפויה אבל מבורכת, אבל אם היתה באה בטענות/מענות/חשדות הייתי מסביר יפה שגם לי למרות רצון הטוב מותר להיות עייף או לא להרגיש טוב :)

רק דעתי כמובן :)

30
הלוואי מה שאתה מתאר כאן היה קורה לי
אשתי אף פעם לא דרשה במפורש סקס
תמיד אני היוזם
אצלי תמיד הוא מוכן
אין יום קבוע לסקס הרי אין דבר כזה
אני בסביבות ה40 עם שני ילדים קטנים
איך אפשרי בכלל להגיע למצב של סקס אחרי הנישואין
שיש ילדים בבית
אני כל הזמן רוצה סקס מהאשה