שמעתי על זה כול מני דברים בעיקר מאלא שיש לאמא או סבתא שלהם עובדת זרה פלפינית או תילאנדית.
בנוסף לעבודה של העובדת זרה הם מזיינים אותה בשעות הפסקה וימי חופשה שלה ונותנים לה גרושים בתמורה (100 שקל כול פעם) או קונים לה דברים.
נתקלתי אפילו בחרדי שתוקע נפאלית בבית של אמא שלו ולפעמים מביא חברים מהישבה ישתבח שמו.
אני לא מחפש נישואין רק סקס מזדמן ובתמורה אני מוכן לשלם כי אני יודע שהן מרוויחות גרושים.
אמרו לי לנסות בתחנה המרכזית הישנה ורחוב לוינסקי.
אוקי באיזה קומה בתחנה הישנה? איך לגשת אליהן? הן לא זונות. האם יש סכוי שאני יתקל בחבר עצבני וכדומה?(זה התחנה מרכזית בתל אביב מוזמביק2).עוד סיכונים?
האם למישהו יש נסיון עם זה?
שמעתי פעם על מסעדה בשם מאמיס ששם ישראלים מכירים תילאנדיות בד"כ, שמעתי שהיא גם נסגרה האם מישהו מכיר כזה מקום פאב וכדומה?
למה הישראלים לא עלו על זה סקס עם עובדת זרה תיאלנדית, במקום לטוס עד תאילנד פאטייה (אותו דבר פלפינים) ולבזבז אלפי שקלים רק על הטיסה כשכאן אני יודע שישנן כאלה (עובדות זרות) שהיו שמחות למצוא תומך שישלים להן הכנסה(יותר זול ויותר קרוב) ויזיין אותן כי הבעל בטיזינבה. כנראה מעדיפים להתחנן לסקס מהישראליות הסנוביות וולגריות עם דרישות בשמיים.
עוד משהו שמסקרן אותי, למה הן כולן נוסעות לתחנה מרכזית בתל אביב לשישי שבת, איפה הן יושנות שם ומה הן עושות שם?
האם גם העובדות זרות מארופה גם מסתובבות שם? האוקרינות,בולגריות ,רומניות למניהן. נשמח גם לשמוע על התנסויות איתן.