אהלן חברים, מאחר וכל דיווח כאן מוצא את דרכו לזיוני שכל של מחיר, החלטתי לפתוח את השרשור הזה שתוכלו לשחרר אגרסיות (:
אז ככה, חלקכם נשואים, חלקכם רווקים וחלקכם גרושים.
כל אחד לפי כמות המפגשים שלו וסוגם ( בתי מלון, צימרים דיסקרטיים, ברכב, בבית או מתארח), משרטט לעצמו נהלי בטיחות ומאמין שאם יפעל לפיהם, תשאר זהותו בדיסקרטיות עד כמה שניתן. שוב, זה ממש לא משנה אם אתה נשוי או רווק.
הבעיה הגדולה היא שאם יחליטו לסחוט אתכם- אתם בבעיה. לא משנה אם פעלתם נכון או לא וגם אתם משתמשים בכרטיס בין שלא קיים
חשוב!!!!!!!- המטרה כאן אינה להלחיץ או להפחיד, מי שמפחד או נלחץ, שיעבור לפורום בישול.
לעניינו, להלן מספר מקרים שקרו, כל אחד ייקח לעצמו מה שהוא רוצה מזה וייעשה עם זה מה שהוא רוצה.
בחור נשוי שבמקרה שלנו יכונה א׳ מגיע למפגש דיסקרטי עם בחורה פרטית אצלה בבית, הכיר אותה באחד הלוחות. מאחר וא׳ נשוי הוא מקפיד להשתמש במספר מיוחד המוקצה רק למטרות אלא. אז לאחר התכתבות במייל (גם כאן ידידנו מקפיד להשתמש בג׳י מייל ייעודי) או בוואטסאפ ולאחר שמבלי לשים לב, הבחור תומרן להבין האם הוא מטרה טובה או לא לצורך סחיטה. תשתדלו בשיחות / התכתבויות ההיכרות לא לחשוף שום פרט עליכם ( ורבותיי, גם לא באיזה עיר אתם גרים) מלבד העדפות מיניות. מי שלא מתאים לה שתעבור הלאה.
על תהיו טפשים תחשבו מהראש ולא מהזיין.
נחזור ל א׳ שלנו שחרמן כבר ומת לעלות לדירה. ההנחיות של הבחורה היו להגיע לרחוב אכלת אותה 14 ולהתקשר. א׳ מגיע ומתקשר משוחח 2 דקות עם הבחורה ומקבל הנחייה להגיע למספר 9 . א׳ נרגש מהמפגש ופוסע קורן וחרמן לכיוון מס׳ 9 ולא שם לב שמישהו מצלם אותו.
לשמחתנו, א׳ עולה לדירה משלם ומזיין בכיף גדול. לצערינו, כל המפגש מהכניסה לדירה ממשיך לגמירה שלו על הפנים שלה, מקלחת ונשיקה לשלום מוסרטת ומוקלטת במספר מצלמות מוטמנות בדירה ( קונים מצלמות כאלה אפילו באלי אקספרס). א׳ יורד מהדירה מרוצה יותר או מרוצה פחות. א׳ עסוק בנייד לראות מה החמיץ בזמן המפגש ולא שם לב שהבחור שצילם אותו בתחילת המפגש, עוקב אחריו. הבחור רק רצה לרשום את מספר הרכב של א׳ את יתר העבודה הוא ימשיך בבית מול המחשב.
א׳ מקבל טלפון כעבור שבוע שהיא רוצה להיפגש שוב והיא חזרה חרמנית והיא מוכנה אפילו בלי כסף רק איתו כי היה לה מאוד כיף ו...
א׳ מגיע ומבין שנפל, ונפל חזק, בדירה נמצאים 2 בחורים שמראים לו תמונות שלו + מקרינים על המסך את הזיון שלו עם הבחורה.
לא נמשיך עוד את הסיפור, א׳ המסכן התבקש לשלם דמי שתיקה ולצערנו גם שילם וכאן קבר את עצמו סופית ( תזכרו שאי אפשר לסחוט אם לא נסחטים) לאחר מכן התבקש לשלם סכום נוסף.....
אגיד על א׳ מספר דברים -
לעולם, אבל לעולם, לא הולכים לדירה של מישהי ( להבדיל אגב ממכון) מה אתם יודעים עליה? אולי יש איתה בדירה עוד 4 גברים שידחפו לכם שקית גזרים לתחת, גזר גזר. החלטתם לפגוש אותה, סבבה. אתם תזמינו צימר. נכון שזה מוסיף מעט לעלויות אך קריטי וחשוב ביותר.
אם היא מתעקשת לארח בבית, נסו לשכנע אותה שזה סוג של יציאה. אם היא עומדת על שלה תוותרו, שיש ספק אין ספק.
זה כמובן רלבנטי למפגש ראשון ( אחרי כמה מפגשים ובקשר קבוע ברור שאפשר לחסוך את עלויות הצימר).
כרטיס סים כמו שא׳ השתמש חשוב גם כן. שימו לב שהסיכון בכך בא מכיוון האכסנה שלו וההסלקה ( לא תמיד אתם חוזרים לעבודה לאחר מפגש).
לעולם לעולם ושוב לעולם לא באים עם ארנק או ת.ז בכיס המכנס. כסף מזומן מספיק, ארנק מוסלק בחוכמה ברכב.
תפנימו שהיום בעידן הנט, אפשר למצוא הכול על הכול מכול וכול. יש כאלה שיגידו לחשוף כמה שפחות מידע עליכם על זהותכם, אני אומר לא לחשוף כלום. יש בנות שמחפשות רק סטאטוס נשואים, מאחת כזאת לברוח.
זה לא בושה לענות, מעדיף שישאר דיסקרטי.
כלל ברזל לנשואים - אם יש ספק אין ספק. עדיף להיות זהיר יתר על המידה מאשר להיות רשלן ולהגיד לעצמך אח״כ ידעתי שמשהו מסריח או הייתה לי הרגשה, איזה באסה.
המשך יבוא מחר....
בטיחות ערנות ומקצוענות
2כמובן שזה רלוונטי במיוחד לפלח השוק המכונה ״נשואים״ או ״נפלת חזק״
בתור רווק גרוש או אלמן אין סכנת סחיטה מיוחדת אלא אם אתה במעמד מקצועי מיוחד - סלב/מנהל/ בכיר כלשהו שאפשר להביכו
אבל בעיקרון רק נשואים צריכים לחשוש וחזק ולכן נבון להסתיר כל פרט מזהה
בדגש על נתוני ארנק - שם ותעודת זהות. צריך לחנות רחוק ולהיזהר ממעקבים .. מספר רכב
וכמובן שלא טלפון שרשום על שמכם וקל לברר מי האיש
בטיחות ערנות ומקצוענות
3היום גם תיאורטית דרך תמונה שצולמה במצלמה אפשר לנסות לזהות פנים בפייסבוק או רשתות גומות ולכן החשיפה מסוכנת
בקיצור מסוכן להיות נשוי ולבגוד
בטיחות ערנות ומקצוענות
5יוזמה נחמדה
קצת לא ריאלי לסרב ללכת למיקום של בחורה
רוב הבחורות ייקחו תוספת עבור ביקור במלון כי זה כבר נחשב שירות ליווי וזה טרחה בשבילה ועלויות מונית/חניה ככה שעם התוספת למלון זה בערך מכפיל את כל עלות הבילוי
לגבי חשש ממציאת הסים אני יכול להמליץ על אפליקציה בשם 015global בה מקבלים מספר ישראלי בחינם וניתן לקבל/לשלוח שיחות עם מספר זה בתשלום מאוד נמוך וגם מקבלים 5$ חינם שלי אישית יספיק למעל שנה וכשנגמר אפשר לפתוח משתמש חדש
עוד יתרונות הם שזה שימושי בחו״ל (שיחות מקומיות ולארץ בגרושים) ושאפשר להקליט שיחות שזו הוכחה למקרה שמטורללת תנסה להאשים אתכם באונס
לדואגים לפרטיות בתוך הסלולרי אני מניח שיש אפליקציות ייעודיות שמאפשרות לנעול את האפליקציה הזו עם סיסמא
דרך אגב בסיפור לא הבנתי מה 2 הגברים הסוחטים יכולים לעשות לא׳ בלי שיש להם פרטים מזהים שלו, הוא הרי נזהר לא?
קצת לא ריאלי לסרב ללכת למיקום של בחורה
רוב הבחורות ייקחו תוספת עבור ביקור במלון כי זה כבר נחשב שירות ליווי וזה טרחה בשבילה ועלויות מונית/חניה ככה שעם התוספת למלון זה בערך מכפיל את כל עלות הבילוי
לגבי חשש ממציאת הסים אני יכול להמליץ על אפליקציה בשם 015global בה מקבלים מספר ישראלי בחינם וניתן לקבל/לשלוח שיחות עם מספר זה בתשלום מאוד נמוך וגם מקבלים 5$ חינם שלי אישית יספיק למעל שנה וכשנגמר אפשר לפתוח משתמש חדש
עוד יתרונות הם שזה שימושי בחו״ל (שיחות מקומיות ולארץ בגרושים) ושאפשר להקליט שיחות שזו הוכחה למקרה שמטורללת תנסה להאשים אתכם באונס
לדואגים לפרטיות בתוך הסלולרי אני מניח שיש אפליקציות ייעודיות שמאפשרות לנעול את האפליקציה הזו עם סיסמא
דרך אגב בסיפור לא הבנתי מה 2 הגברים הסוחטים יכולים לעשות לא׳ בלי שיש להם פרטים מזהים שלו, הוא הרי נזהר לא?
בטיחות ערנות ומקצוענות
7[QUOTE=בחור שנון במחלוקת] למה לא הגיש תלונה במשטרה?![/QUOTE]
הדבר הנכון עבור א׳ היה להגיש תלונה או לא לשלם גם בלי
תלונה אבל once הוא שילם פעם אחת, הסיפור נגמר.
הדבר הנכון עבור א׳ היה להגיש תלונה או לא לשלם גם בלי
תלונה אבל once הוא שילם פעם אחת, הסיפור נגמר.
בטיחות ערנות ומקצוענות
8במקרה כזה הכי טוב לנסחט לשחק את משחק חייו וככה בנונשאלנט להגיד שאישתו יודעת ויש להם יחסים פתוחים ושיילכו לחפש מי יזיין אותם.
בטיחות ערנות ומקצוענות
9האמת העלית נקודות חשובות לנשואים....
באשר לי - הגרוש....אני פותח לרווחה את אשנבי החלון שגם השכנים יהנו.....
כי האדם עץ השדה
בטיחות ערנות ומקצוענות
10חברים חברים גם גרושים נתונים לסחיטה
הכיצד ?
נגיד שהסיטואציה נכונה צילמו אותו וכו ...
מגיעים לדירה האנשים מחכים לו מתקיימת סחיטה
הוא טוען שהוא גרוש ,רווק
לפתע אומרת לו הבחורה אוקיי אז אני אתלונן במשטרה שאנסת אותי
לך תוכיח שאין לך אחות ..

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.