כ בטיחות ערנות ומקצוענות - דף 3 - סקס אדיר

בטיחות ערנות ומקצוענות

21
ככול ש"רמת" היחס/שרות שהבחורה נותנת נמוך יותר הסיכון קטן יותר.
מאהבת = סיכון אדיר.
נערה עובדת פרטית (שוגר דדי, צ'טים למינהם) = סיכון לעקיצות וסחיטות למינהם
נערה עובדת/מסג'יסטית פרטית עם פרסום נרחב = סיכון קל
מכונים למינהם = סיכון שואף לאפס
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

בטיחות ערנות ומקצוענות

23
נניח הלכת איתה לצימר והיא מניחה לצידה את הפון הפוך על הכרית במצב הסרטה בלי מצלמות מתוחכמות, היא גם יודעת עם איזה רכב באת וחגיגת הפחדים נמשכת, ולאחר מכן היא שולחת לך הודעה בוואטסאפ עם ההסרטה ומספר הרכב ,אולי גם עם תמונה יפה שלך ברכב עם מספר רישוי ומספרת לך שחברה שלה גנבה לה את ההסרטה ומתכוונת לעלות את זה ליוטיוב לפייסבוק ולטוויטר.
מסכת הפחדים של האדם מכאן מתדרדרת האם נעלתי את הדלת בבית, וברכב, אחרי שנעלתי עם השלט לבדוק שכל הדלתות נעולות וגם הפגז' (נס שאין לאדם פרטי רכבת, לבדוק שם את כל הדלתות זה היה משעשע), האם בבית הוא שכח תנור דולק וסיר על הגז.
ומכאן הדרך לפסיכאטר הקרוב קצרה.
הדרך הטובה ביותר להיות פסיכי זה לחשוש ממקרים שקורים לעתים רחוקות, הדרך לשפיות גם שנתקלת במקרה חריג תחזור בחזרה למקום ותראה ששוב זה לא קורה. (אני עברתי ניסיון שוד מבחורה שהעליתי לרכב, לא העליתי את זה בכוונה כדי לא לעורר לאנשים פחדים ממקרים בודדים, חזרתי למחרת למקום והעלתי שוב בחורה אחרת, לצערי היא ושותפה לא היו כי התכוננתי לזה הפעם מצויד היטב).
פחדים תשמרו לגיל 80 פלוס שהאלצהיימר משתלט על המח, אז כנראה זה בריא.

בטיחות ערנות ומקצוענות

24
קרה גם קרה, לצערי הייתה מישהי שהכרתי בוואלה צ'ט, בחורה צעירה שהתברר שהיא הייתה זונת רחוב בגיל צעיר יותר
הבחורה נפגשה איתי והכל היה ממש טוב, ניסיתי לעזור לה וברשותה העברתי את הפרטים שלה למספר חברים
אחד החברים סיפר לה על הפורום, סיפר על הפוסט שנכתב עליה
הבחורה כמובן התחרפנה, מה עוד שהיא כנראה לא הייתה נורמאלית מהתחלה, איימה עלי ועל עוד בחור בפורום, ישר ביקשתי מכל החברים שלא יפנו אליה ולא יעבירו את הנייד
לאחר תקופה היא הבליחה שוב בפוסט דיווח של מישהו אחר שדעך מייד כששמע על מעלליה
עלי אמרה למישהו אחר שתתלונן שאנסתי אותה וכך איימה עלי בהודעות, כמובן שהעמדתי אותה במקומה עם צילומי מסך של ההודעות שלה אליי בוואצאפ
לכן גם שימרו את ההודעות או שמוכיחות את הקשר איתה וגם כאלה שהיא מנסה לסחוט אתכם
שיחות מוקלטות חובה בכל נייד, גם בפרטי האישי וגם במבצעי
אני שומר הכל, זה עזר פעם אחת וזה יעזור שוב
ולא לפחד לפנות למשטרה, הם ישתדלו לשמור על הדיסקרטיות שלכם בנושא
לצערינו אם יעבור החוק של הפללת הלקוח זה יילך ויחמיר, הסחיטה תהיה קלה יותר כי פנייה למשטרה תפליל אותך בתור לקוח והבנות ידעו את זה
ככלל אני לא מוסר גם את הנייד המבצעי שלי, מי שרוצה משאירה את שלה, אם לא רוצה לא צריך
אי אפשר לדעת על מי נופלים
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

בטיחות ערנות ומקצוענות

25
אני חוזר על דבריי בפוסטים קודמים!
לא להתבייש לנקוט באמצעי זהירות, בימים אלו שיש כלכך זמינות של יידע אישי.
יש פשעי סייבר.
גם העולם שאנו משיקים לו כאן בתוך הפורום רווי בעבריינות ופשע למרות ההכחשה העצמית שלנו.
יש כללים ברורים ופשוטים:
בלי תעודות
בלי נייד רגיל
נייד מבצעי ללא חיבור לגוגל הרגיל
בלי פרטים מזהים ועדיף שיקריים
פרופילים לחשבונות יעודיים לנייד המבצעי
רצוי בלי תמונות או עם תמונות שלא פרסמתם בחשבון הרגיל שלכם
סימים , רק במזומן בפיצוציות
זאת רוטינה יחסית פשוטה לשמירה על הנהלים תשמור עעליכם
במקרה סחיטה, מחליפים סים וחשבונות יעודיים.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

בטיחות ערנות ומקצוענות

26
הפוסט הזה הוא יוזמה ברוכהאצבע למעלה
כגבר נשוי מאד חשובה לי הדיסקרטיות. אז אני מגיע הארנק האישי ובו רישיון נהיגה וזורק אותו בנון שלאנטיות על השולחןקריצה. אני מקפיד לעשות שימוש רק בטלפון הרגיל שלי ובו יש את הטלפון של אשתי במועדפים, כמו כן קל לגגל את המספר ולנחות לי ישר לסלון. אשמח כמובן להצטלם ברחוב, מדרגות אך במיוחד באמצע כל מיני אקטים (שיהיה לי זיכרון מתוק)חיוך גדול. כנכה אני חונה הכי קרוב שאפשר והשם שלי כתוב על תג הנכה.
עד עכשיו, אני חושש אף אחת לא התעסקה איתי פשוט כי התרחקתי מישראליות (אוסף של שרוטות) אלה תיירות. כשנופל לי שטר הן מתכופפות ומגישות לי אותו ואני אומר תודה. הן לא טורחות לדרוש את הכסף מראש ולא סופרות, כי הן יודעות שאני אמין. עם אלה אפשר להיות בטוח, באו לעבוד ולא לשחק. על הקבועה שלי אפשר לסמוך ב 100 אחוז (בשביל זה היא קבועה)Star.
אם יום אחד יגיעו לאשתי עם איומים, סביר להניח שהיא תגיד להם "שיהיה לו לבריאות". Broken HeartCool
הדבר היחידי שאני כן עושה, זה תיעוד הקלטות והכל. זאת לצורך הגנה מהאשמות של אונס.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”