כ איך ניגמלים?? - דף 3 - סקס אדיר

איך ניגמלים??

21
קיצור תולדות האנושות-
הגבר הזכרי היה רגיל במשך עשרות אלפי שנים לשכב עם מספר רב של נקבות ללא הגבלה וללא ייסורי מצפון הלכה למעשה- בחינם.
עם חלוף השנים הגיעו מערכות השליטה המודרניות הנקראות "דת" ו "ממשל" והחליטו להנדס תא משפחתי ומערכת חוקיות שהגבילה באופן משמעותי את מרווח הפעולה המיני של שני המינים.
הרצון לשכב עם כמה שיותר נשים הוא מוטבע בנו לא משנה אם אנחנו רווקים או נשואים. ככה המוח מתוכנת.
מה שעובר עליך הוא דבר טבעי שעובר על כל גבר עם ביצים וזהו חלק מהפרדוקס שבו אנו חיים.
החשק המיני והחרמנות היא טבעית לחלוטין. מערכות השליטה הן מה שלא טבעי. הן בנויות בצורה כזאת שאנשים עשירים יוכלו לזיין כמה דוגמניות בנות 18 שרק ירצו על איזה יאכטה שירצו.
ואלו שלא נולדו עשירים יהיו חייבים ללמוד 20 שנה, לעשות תואר שני, ואז לעבוד במפעל 10 שעות ביום בשביל שבחורה ממוצעת תסכים להנשא להם רק בכדי שיוכלו לזיין באופן תדיר, עד הגירושים כמובן. אז הגבר ייכנס לחובות ויצטרך לעבוד שעות נוספות על מנת לשלם את החובות שצבר בעקבות הגירושים.

איך ניגמלים??

23
אשמח להציע לך שיטה להיגמל.
נתקלתי לאחרונה במהלך חיפוש ביד 2, תחת קטגוריית העיסוי בקריות, במודעה של יסמין***חל איסור על פרסום פומבי של פרטיות בפומבי בפורום ! rd06****
מציעה פינוק מלא עד חצי שעה 300 ש"ח.
הגעתי למקום בקרית ים, פתחה לי את הדלת בחורה ישראלית שמנה בסביבות סוף שנות ה-40 שלה, פנים לא משהו. מראה לא מלבב בכלל.
לא אפרט את המפגש, רק אציין שאחרי שיצאתי החוצה נגעלתי מעצמי ברמות על. שילמתי סכום כזה לבחורה שאם הייתי רואה ברחוב לא הייתי בכלל חולם לזיין. סביר להניח שגם אם היו מציאים לי בחינם הייתי מוותר.
מאז המפגש איתה ירד לי כל החשק לגבי בחורות עובדות, אולי בעצם אני צריך להודות לה. חסכה לי בינתיים כמה מאות שקלים.
תחשוב ללכת אליה, אולי היא תעזור לך להיגמל.
טיל

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”