כ אזהרה חמורה !!! שמועה חזקה שהגיע לאוזניי - סקס אדיר

אזהרה חמורה !!! שמועה חזקה שהגיע לאוזניי

5
אתה יכול להירגע, נניח יראו אותך נכנס לבניין מסוים, מה זה מוכיח? כלום ושום דבר.
שנית, הפצה של מידע כזה היא לשון הרע שהיא עבירה פלילית ועוולה אזרחית כאחד. הן כולם אמיצות, עד שיצטרכו לשלם עשרות אלפי ש״ח לכל לקוח בלי הוכחת נזק, (ואם ייגרם נזק סכומים גבוהים בהרבה) + הוצאות משפט, ואז נראה כמה הן חכמות.
הדבר גם נוגד זכויות יסוד חוקתיות כמו הזכות לפרטיות ולשם טוב.
ניהלתי בעבר משפט על לשון הרע שהפיצו כנגד העסק שלי ואני יכול להיות ע"ד בנושא, אחרי שניצחתי בענק את הבני זונות שלכלכו על העסק והשארתי אותם עם הגומי של התחתונים.
אם יעשו לי דבר כזה, עורך הדין שלי יפרק להן ת׳תחת בלי וזלין וישאיר אותן אחרי הוצאה לפועל רק עם הספר האחרון של קתרין מקינון.

7
מעבר לזה שהן לא יכולות לפרסם (הייתה כבר תביעה בנושא הזה של אמיר חצרוני שנתפס לכאורה מבקר בדרום תל אביב כנגד אורטל בן-דיין), מדובר כנראה בברווז שמטרתו הפחדה (לפי הפוסט זה קצת מצליח). גם אם היה באמת משהו כזה הסיכוי שלך להיות שם הוא אפס, הרבה יותר נמוך מהסיכוי שלך לקבל מחלת מין שבת הזוג יכולה לראות בעין (וגם לזה הסיכוי ממש נמוך).

להעביר לתת פורום קשקשת.

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

9
גם מי שלא מתחשב בחוקים, החוקים חלים עליו. אני כבר לא מדבר על כך שלפחות חלק מחברי הפורום עשויים להשיב מכה אחת אפיים.
אני לדוגמא לא בחור קטן, ועל אף שאני רחוק מאלימות אין מצב שאתן להתעסק איתי ובהינתן התרחיש המתואר, אני לא בטוח אם כדאי לאיזה קוקס טבעונאצי להיתקל בי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”