כ תעלומה - דף 2 - סקס אדיר

תעלומה

11
[QUOTE=מוזר31] אני לא בקיא כל כך במה שהולך בפורום הזה , אבל אני יכול להגיד בוודאות שלא ראיתי דיווח אחד של הקישקשצא הזה . כל ההודעות שלו נוטפות שנאה ומרמור של איש שאבד עליו הכלח .
לעומת זאת , קראתי כמה דיווחים מועילים מאוד של חפוז .
[/QUOTE]
[QUOTE=צעיר לנצח] לגבי קישקשתא יש לי כמה דברים לכתוב, ואף אחד לא לטובה

1. זקנתו מביישת את נעוריו
2. כנראה מדובר באדם מאד מאד משועמם
3. האיש לא מבין שלאנשים מותר במהלך השנים לשנות את דעתם וגם את טעמם בנשים ובסקס...
אם כתבת משהו לפני שמונה שנים ופתאום שינית את דעתך..
קישקשתא כבר ידאג לרדוף אותך כאילו שאתה אחרון הפושעים שעדיין לא נכנס לכלא..

מדהים איך חלפה לה תהילת עולם...[/QUOTE]
אז מה בעצם אתה עושה פה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

תעלומה

13
[QUOTE=Korb] גם אותי הטיפש המכני האשים ביחצנות, שמח לראות שאני בחברה טובה.[/QUOTE]
בבוגדנות יותר מאשר יחצנות. אבל כן, נראה שקצרת אך ורק הצלחות עם הבנות של יוליה - גם המגעילות שבהן.

תעלומה

14
תנסה לבוא פעם בגישה חיובית ולחייך ואולי גם תהנה.
הבעיה איתך שאתה טיפש מידי, בלי קמצוץ של אינטלגנציה רגשית. ניסיון החיים שלך מועט ולא רלוונטי. אתה כל הזמן שורץ בפורום במקום לחיות.
אתה בא לבנות על מנת לסחוט כמה שקלים וגם כשאתה מצליח אתה לא נהנה מזה.
אתה בן אדם מוזר שנורא לוקח ללב כל דבר שכותבים עליך בפורום בלי להבין שזה לא משנה שום דבר כי שנינו דמויות וירטואליות ואין בין הפורום לחיים שום קורלציה.
מה שקורה איתך עצוב, כבר כמה פעמים אמרתי שאתה צריך עזרה, אם לא פסיכיאטר מקצועי אז אולי חבר טוב או דמות אב שיצליח לגרום לך להשתנות ולהיהנות מהחיים.

תעלומה

15
אז הכלבלב שבוגד באשתו - עם זונות - מטיף לי על אינטליגנציה רגשית... אתה שובר שיאי טיפשות, חבל שזה לא ענף באולימפיאדה. היית קוטף לנו עוד מדליה.
גוש נזלת שכמוך, אם היית צולח את המאמץ המנטלי האדיר שזה מצריך ממך וקורא את דיווחי, היית רואה שאני נהנה לא מעט, ועם בנות יוליה כמעט תמיד נהניתי. אבל בניגוד אליך, אין לי בעיה גם לדווח על נפילות איתן, או על כאלה שהיו מגעילות. האמת היא שאני לא יודע מה יותר גרוע: שאתה יחצן של בנות יוליה, או שאתה אכן נהנה עם הפצועות והמגעילות מביניהן. אבל אני המוזר שצריך עזרה...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”