אהלן חברים, חוץ מזה שצריך לקנות מכשיר זול שאפשר להתקין וואטסאפ, אשמח לדעת איך עובד עניין הקו והאינטרנט.
קונים טוקמן? יש דבר כזה היום בכלל? ואם כן, איך מטעינים?
מה לגבי האינטרנט ?
אשמח לקצת עזרה
תודה
טלפון מבצעי- איך עובד העניין?
2קונים טלפון נוסף.
עדיף משהו טוב ומהיר יחסית עם מסך גדול אם אתה רוצה לגלוש איתו גם בפורום ובאתרים נוספים.
יש לא מעט מכשירים ביד 2 באיזור המחירים של 500 שח.
קונים סים, יש לדעתי רק של אורנג וסלקום ומטעינים בשיחות. עדיף להטעין במזומן.
חוסמים את המכשיר לגלישה באינטרנט דרך הדאטה. כלומר שלא יגלוש דרך הסים.
הגלישה מתבצעד דרף וואייפיי באויר או שאתה פותח מהמכשיר שלך נקודת גישה כלומר עושה אותו מודם אלחוטי מפיץ וואפיי.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.
3קנה טלפון משומש או סיני.
קנה חבילה מינימלית (גלישה+שירות) בחברת סלולאר כל שהיא ולך על זה.
קנה חבילה מינימלית (גלישה+שירות) בחברת סלולאר כל שהיא ולך על זה.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
4כפי שנאמר
קונים מכשיר סמארט ישן - חשוב יד 2 ולא חדש כך שלא יהיה על שימך
קונים סים כ PRE PAID עם חבילת גלישה. ומטעינים אותו
5אבל איפה אתם מחביאים את הפאקינג טלפון המבצעי הזה...
יופי, אתה יכול לנעול אותו וכו' אבל כשהאישה מוצאת אותו ומה תגיד לה?
יופי, אתה יכול לנעול אותו וכו' אבל כשהאישה מוצאת אותו ומה תגיד לה?
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
6לא מכניסים הביתה !
מחביאים במשרד...
מסליקים באוטו...
המגביה עוף - ירחיק ראות
7היי,
לי יש טריק אחר.
יש לי סים כפול במכשיר.
אפשר להוריד אפליקציה בשם Parallel Space דרכה אפשר לפתוח באותו מכשיר אותן אפליקציות (כמו וואצאפ, ג׳ימייל וכו׳) עם יוזר אחר. ואז בעצם כדי לפתוח וואצאפ של המספר "המבצעי" אני נכנס לאפליקציה ודרכה פותח את הוואצאפ ומגדיר משתמש חדש עם המספר המבצעי. עשיתי שלא אקבל בכלל התראות, פעם בכמה זמן אני נכנס לבדוק מה חדש שם או מתחיל מבצע

זה די פשוט. אגב, כדי להתקשר מהמספר המבצעי יש להכניס קוד לפני המספר אליו רוצים לצלצל, נראה שזה תלוי בחברה שאליה אתם שייכים.
אם יש שאלות, בכיף
9מה הכוונה היכן מסתירים
שמים על רטטט ודוחפים לטוסיק:)נו באמת...פותח רק שיש צורך מבצעי...רוב הזמן רדום...מאחסנים במקום נסתר ברכב(עם רכב משותף לאישה)או בעבודה.אפשרי עם יש לך מכשיר חכם...רק לשמור סים בארנק זה קטן וברגע שרוצה מצרף אותו למכשיר שלך עד לסיום המבצע-יותר קל להסליק.
עושים קוד לפתיחה...גם עם ימצא עי הרשויות החוק וכאלה-הוא נעול אז אי אפשר לקשור אותו אליך.תמיד תוכל להכחיש או לומר שמצאת.
10[QUOTE=פותפתן]היי,
לי יש טריק אחר.
יש לי סים כפול במכשיר.
אפשר להוריד אפליקציה בשם Parallel Space דרכה אפשר לפתוח באותו מכשיר אותן אפליקציות (כמו וואצאפ, ג׳ימייל וכו׳) עם יוזר אחר. ואז בעצם כדי לפתוח וואצאפ של המספר "המבצעי" אני נכנס לאפליקציה ודרכה פותח את הוואצאפ ומגדיר משתמש חדש עם המספר המבצעי. עשיתי שלא אקבל בכלל התראות, פעם בכמה זמן אני נכנס לבדוק מה חדש שם או מתחיל מבצע

זה די פשוט. אגב, כדי להתקשר מהמספר המבצעי יש להכניס קוד לפני המספר אליו רוצים לצלצל, נראה שזה תלוי בחברה שאליה אתם שייכים.
אם יש שאלות, בכיף
[/QUOTE]
גאוני אחי