כ בעיה ענקית בקיום סקס, חייב עזרה מכם - סקס אדיר

בעיה ענקית בקיום סקס, חייב עזרה מכם

1
מיואש לגמרי, זהו לא פוסט רגיל כאן, אני מתחנן לקבל עזרה מכם, ומכיוון שכולם כאן פעילים מינית אני מרגיש שזה המקום שבו אוכל לקבל עזרה מבלי להישפט.
מודה לכל מי שיקרא את הפוסט ויעזור:

רקע קצר:
קוראים לי דודו, אוטוטו 25, גר בצפון הארץ. לצערי לא הולך לי כל כך עם נשים ויצא לי להתנסות עם מספר נערות עובדות, ויש לי בעיה חמורה, במסגרת החדירה אני בקושי מצליח להרגיש משהו, מן הסתם אני לא מצליח לגמור ובעקבות כך גם הזקפה נחלשת...

כמה נתונים יבשים:
א. יש לי איבר קטן - 13-13.5 ס"מ אורך, 11.3-11.5 ס"מ היקף . מן הסתם שהנקודה הבעייתית יותר היא ההיקף, מצד שני אני מאמין שאני לא היחיד עם הגודל הזה וסביר להניח שיש כמה אנשים בעולם עם גודל זהה לשלי שכן מצליחים ליהנות מסקס וגיניאלי ..
ב. אני צורך המון פורנו ומאונן הרבה (לפעמים אפילו כמה פעמים ביום) והגעתי לשלב שאני גולש לקטגוריות יותר מיוחדות כי הדבר הרגיל כבר לא מספק ומגרה אותי.
ג. אני לא ממש בכושר ומהר מאוד מאבד כוח כשאני מתחיל לפמפם את הבחורה אז גם זה לא מוסיף כי האקט צריך להיות די אינטנסיבי.
ד. שכבתי רק עם בחורות עובדות ככה שאין לי ממש מושג איך זה מרגיש ללא קונדום.

תיאור קצר לגבי הבחורות:
3 בחורות תאילנדיות שונות - בגדול ידוע שהתאילנדיות יותר צרות אבל גם איתן לא ממש הרגשתי משהו. מתוך ה-3 הייתה אחת שניסיתי לחדור אליה אחרי שגמרתי ממציצה אבל הזין שלי כבר בקושי עמד והייתה לי רק חצי זקפה ודווקא איתה כשהיא הכניסה אותו הרגשתי התנגדות משמעותית אבל לא יכולתי להמשיך, כנראה שהפסדתי כוס ממש צר.
2 רומניות - אחת מהן פצצת על חטובה שעדיין לא מאמין שזיינתי, שציפיתי שתהיה ממש צרה אבל שוב לא ממש הרגשתי משהו, אולי רק בחדירה הראשונית ובעשרים שניות הראשונות אבל גם זה היה משהו די זניח.
לצערי הדבר החכם היה כנראה לשאול אותן חלק מהשאלות הללו אך לא עשיתי זאת, לגבי פידבקים: למעט גניחות ודברים סטנדרטים שכולן עושות בשביל האווירה, אני זוכר שבשלב מסוים נראה שהרומניה הפצצה נהנית והתחילה לשפשף את הדגדגן והייתה תאילנדית אחת ששאלתי אם סיימנו (בהקשר לזמן שסיכמנו) והיא אמרה לי מספר פעמים (כנראה חשבה ששאלתי אם היא גמרה), אני זוכר שהיו שלבים שגם איתה היה נראה שהיא נהנית..
אבל שוב, כמובן גם שהכול יכול להיות משחק וסתם רצו לגרום לי להרגיש טוב עם עצמי.

מעבר לזה, מה שמפחיד אותי זה מה יהיה כשאכיר בחורה אמיתית, אצבעות ולשון זה נחמד, אבל מה לעזאזל אני הולך לעשות עם עניין החדירה?
קראתי גם על כל מיני שיטות שמתיימרות להגדיל את גודל ועובי האיבר, אבל אחרי שקראתי על בן אדם שאיבד כל תחושה באיבר שלו והוא כבר כמה שנים ככה (ברמה שהוא גומר ורק רואה את השפיך יוצא ולא מרגיש כלום) הבנתי שהצעד הנבון יהיה לטפח נחש קטן מאשר קינג קוברה מת.

שאלות:
1. אז אני מתכוון להפסיק עם הפורנו, להפחית את כמו האוננות וגם אז לאונן דרך יותר פנטזיות בראש ודימיון ולהפעיל אחיזה עם מעט כח כשאני מאונן כדי לנסות אולי להחזיר יותר רגש לזין, וכמובן לעשות יותר ספורט ולהיות בכושר יותר טוב, אני מניח שגם לחפש באינטרנט על תנוחות שמספקות הרגשה יותר צרהמלאה לא יזיק...האם יש עוד משהו שאתם חושבים שיכול לעזור?
2. מה בדיוק אתם מרגישים בחדירה? אתם מרגישים לחץ של 360 מעלות על כל האיבר ע"י הדפנות של הכוס? לחץ רק על חלק מסוים (מלמטה? מלמעלה?) או שמא עיקר הגירוי הוא כאשר הזין עובר דרך הכניסה לנרתיק כשמפמפים? אני יודע שקשה לתאר דברים כאלה אבל זאת הדרך היחידה שלי לנסות לראות אם אני מרגיש תחושות עמומות כלשהן דומות לתיאורכם. אני יודע שזה סובייקטיבי אבל כל דבר יעזור.
3. אז תחושת חמימות אני לא ממש הצלחתי להרגיש עם קונדום שזה מובן, אבל אני מניח שאת תחושת הלחץ על האיבר זה לא אמור לשנות יותר מדי? בסופו של דבר זה עניין של גודל, לא? או שקונדום הדוק מדי שגורם לחוסר תחושה או קונדום גדול מדי שמרגיש כמו שקית יכולים באמת לגרום לאיזה שינוי דרסטי מבחינת הרגשת הלחץ על האיבר?
4. קשה לי להאמין שזו הסיבה אבל האם באופן כללי נערות עובדות ירגישו יותר רחבות למטה? יצא לכם להיתקל בזונות שלא ממש הרגשתם אותן? אז מעבר לעובדה שאולי בחורות ספורטיביות שעובדות על שרירי אגן יהיו יותר הדוקות, בסוף הכל מסתכם בגנטיקה, הרי בסופו של יום לא צריך להיות הבדל משמעותי בין בחורה עובדת לבחורה רגילה מבחינת כמה העניינים הדוקים שם למטה, לא?
5. אם יש כאן מישהו עם נתונים שזהיםדומים לשלי אשמח כמובן אם יציין זאת, אפשר גם בהודעה פרטית אם לא בא לכם לכתוב בפרהסיה.

תודה לכולם על העזרה!

בעיה ענקית בקיום סקס, חייב עזרה מכם

3
1. אתה צודק, כושר גופני משפר מאד את חיי המין
2. תפחית אוננות. מציע להימנע מאוננות לפחות 36-48 שעות לפני שאתה הולך
למין בתשלום. אם התפתית ואוננת - דחה את הביקור אצל הזונה. חבל על הכסף ועל התסכול שלך.
3. כשאתה מאונן, תפחית את הלחץ על האיבר. אם צריך תשתמש בשמן/סבון/וזלין כדי ליצור תחושה נעימה.
4. צור איזון בחיים שלך. טפל בעצמך. תפחית פורנו, תעזוב את הזונות זה לא מתאים לגילך. תאכל נכון, תתלבש נכון, תתאמן, תמצא חברה.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”