אין לי דרך אחרת לפנות לאותם חכיות-אבל אני יודע ממקורתי שמספר עוזרות פלמנטריות מסתובבות כאן ולכן אני רוצה לנצל את הפורום הנל ולכתוב כמה מילים בפניה ישירה אליהם.
תנו לי לספר לכם על כמה "מהלקוחות" של התעשיה -
ליאור-איש בן 48 נפצע בלבנון פגיעה אנושה-הרופאים הצילו אותו ובזכות שיקום ארוך הוא חי בעזרתם של מטפל פיליפיני צמוד. המראה של ליאור לא מלבב...הפנים מעט מעוותות...הדיבור לא ברור..נתמך בכסא גלגלים כי אין לו רגלים-הם נשארו בלבנון..יד ימין כאן בארץ עם 3 אצבעות אבל יד שמאל נשארה בלבנון. ליאור שנפצע היה חייל בסדיר ללא אישה...ולמעשה הוא נפצע כמעט בתול..ומה לעשות שייצר המין שלו עדין קיים ומתפקד...וכל הניסיונות שלו להכיר בחורות בכל אפליקציה אפשרית עלו בתוהו-הפתרון שלו זה ללכת לזונה-לא כל אחת מסכימה אבל יש כאלה שמסכימות שהמטפל הפיליפיני יארגן אותו במיטה והיא מביאה אותו לסיפוקו..-אבן פשע גדול ליאור עובר....
יוסי-בן 54 איש מקסים איש שכולו לב אחד גדול..רק מה הוא קצת איטי בכל דבר...לא משהו רפואי פשוט שכל הוא לא הצד החזק שלו בחור תמים שקל לעבוד עליו. יוסי עובד בעבודה פשוטה השכר מעט יותר משכר מינימום...איש פשוט שהיה חי עם אימו עד שנפטרה. עכשיו ממשיך לקיים את עצמו בדוחק. כל הנשים שאיתם נפגש רק רצו לנצל אותו...לקחת את כספו...ויוסי רק רצה האהבה...יוסי עדין מאמין באהבה...אבל מידי פעם רוצה להרגיש יחס חם של אישה-הוא חוסך וכל 4 חודשים הוא יכול להרשות לעצמו להיות שעה עם זונה...אכן פשע גדול יוסי עובר...
גיא -בחור מקסים בן 52..אשתו עזבה את הבית ואת הילדים למען גבר בחול...גיא אפילו לא גרוש...כי היא פשוט ברחה...הוא גידל את ילדיו לבד ואפילו חיתן 3 מתוך חמשת ילדיו. בכל פעם שהוא מקבל פניה ממודעות של הכרויות הבחורות דיי בורחות שהם שומעות שהוא סוג של פרוד ולא גרוש ממש...מידי פעם גיא זקוק להרגשה של הגבריות שלו...הוא לוקח מלון בתל אביב מזמין בחורה שהוא תומך בא כלכלית(זונה)והם מעבירים ערב ולילה ביחד כולל יציאה כולל הכל-פשוט כדי להרגיש שוב "גבר"נחשק רצוי ומקובל. אכן פשע גדול גיא עובר...
**נתתי כאן דוגמא של חברים טובים שלי שאני מכיר באופן אישי -גם לנו הגברים יש רצון לחום אהבה לחוש רצויים"גבריים"כובשיים ואפילו מיניים.אין בכל זאת בושה ככה נוצרנו. חלק מהאנשים שהולכים לזונות רוצים להגשים פנטזיה שהאשה בבית לא מספקת או שמתביישים לבקש...
מקצוע הזנות הוא העתיק בעולם ..כי אנחנו הגברים מוכנים לשלם במיטב כספינו למען עוד רגע של אושר מתוק שבוא נרגיש טוב.כן זה אולי סוג של התמכרות...אבל מצד שני הנשים מאז שחר ההסטוריה ידעו זאת "וניצלו" את החולשה הגברית.
אני מציע במקום חוק ההפללה ללכת על חוק ההסדרה כמו בגרמניה...שבו מדובר יהיה על מערכת פיקוח בריאות מניעת סרסרות וכו...זה הכיוון הנכון ולא הפללה.
ותחשבו על זה!