כ חוק ההפללה - סקס אדיר

חוק ההפללה

1
כידוע לכם יש ניסיון של ח"כיות לאשר את חוק השיימינג כדי לפגוע פגיעה אנושה בתעשיית הזנות.
אין לי דרך אחרת לפנות לאותם חכיות-אבל אני יודע ממקורתי שמספר עוזרות פלמנטריות מסתובבות כאן ולכן אני רוצה לנצל את הפורום הנל ולכתוב כמה מילים בפניה ישירה אליהם.

תנו לי לספר לכם על כמה "מהלקוחות" של התעשיה -

ליאור-איש בן 48 נפצע בלבנון פגיעה אנושה-הרופאים הצילו אותו ובזכות שיקום ארוך הוא חי בעזרתם של מטפל פיליפיני צמוד. המראה של ליאור לא מלבב...הפנים מעט מעוותות...הדיבור לא ברור..נתמך בכסא גלגלים כי אין לו רגלים-הם נשארו בלבנון..יד ימין כאן בארץ עם 3 אצבעות אבל יד שמאל נשארה בלבנון. ליאור שנפצע היה חייל בסדיר ללא אישה...ולמעשה הוא נפצע כמעט בתול..ומה לעשות שייצר המין שלו עדין קיים ומתפקד...וכל הניסיונות שלו להכיר בחורות בכל אפליקציה אפשרית עלו בתוהו-הפתרון שלו זה ללכת לזונה-לא כל אחת מסכימה אבל יש כאלה שמסכימות שהמטפל הפיליפיני יארגן אותו במיטה והיא מביאה אותו לסיפוקו..-אבן פשע גדול ליאור עובר....

יוסי-בן 54 איש מקסים איש שכולו לב אחד גדול..רק מה הוא קצת איטי בכל דבר...לא משהו רפואי פשוט שכל הוא לא הצד החזק שלו בחור תמים שקל לעבוד עליו. יוסי עובד בעבודה פשוטה השכר מעט יותר משכר מינימום...איש פשוט שהיה חי עם אימו עד שנפטרה. עכשיו ממשיך לקיים את עצמו בדוחק. כל הנשים שאיתם נפגש רק רצו לנצל אותו...לקחת את כספו...ויוסי רק רצה האהבה...יוסי עדין מאמין באהבה...אבל מידי פעם רוצה להרגיש יחס חם של אישה-הוא חוסך וכל 4 חודשים הוא יכול להרשות לעצמו להיות שעה עם זונה...אכן פשע גדול יוסי עובר...

גיא -בחור מקסים בן 52..אשתו עזבה את הבית ואת הילדים למען גבר בחול...גיא אפילו לא גרוש...כי היא פשוט ברחה...הוא גידל את ילדיו לבד ואפילו חיתן 3 מתוך חמשת ילדיו. בכל פעם שהוא מקבל פניה ממודעות של הכרויות הבחורות דיי בורחות שהם שומעות שהוא סוג של פרוד ולא גרוש ממש...מידי פעם גיא זקוק להרגשה של הגבריות שלו...הוא לוקח מלון בתל אביב מזמין בחורה שהוא תומך בא כלכלית(זונה)והם מעבירים ערב ולילה ביחד כולל יציאה כולל הכל-פשוט כדי להרגיש שוב "גבר"נחשק רצוי ומקובל. אכן פשע גדול גיא עובר...

**נתתי כאן דוגמא של חברים טובים שלי שאני מכיר באופן אישי -גם לנו הגברים יש רצון לחום אהבה לחוש רצויים"גבריים"כובשיים ואפילו מיניים.אין בכל זאת בושה ככה נוצרנו. חלק מהאנשים שהולכים לזונות רוצים להגשים פנטזיה שהאשה בבית לא מספקת או שמתביישים לבקש...
מקצוע הזנות הוא העתיק בעולם ..כי אנחנו הגברים מוכנים לשלם במיטב כספינו למען עוד רגע של אושר מתוק שבוא נרגיש טוב.כן זה אולי סוג של התמכרות...אבל מצד שני הנשים מאז שחר ההסטוריה ידעו זאת "וניצלו" את החולשה הגברית.
אני מציע במקום חוק ההפללה ללכת על חוק ההסדרה כמו בגרמניה...שבו מדובר יהיה על מערכת פיקוח בריאות מניעת סרסרות וכו...זה הכיוון הנכון ולא הפללה.
ותחשבו על זה!

חוק ההפללה

3
ידידי,
ליבי איתך ועם חבריך.
אך אתה נאיבי, מטרת החוק הנ"ל אינו לשרת את הציבור ובתוכו את הגברים החלשים (והנשים החלשות - כן, יש גם נשים המזמינות ג'יגולו - זונות ממין זכר על מנת לספק את היצר והצרכים שלהן...גם הן יהיו עברייניות).
מדובר באנטי נאורות, אנטי ליברליזם במסווה של הגנת החלשות.

אני מכיר עוד דוגמה של חבר:
א' 40+ נשוי באושר שנים רבות. הוא ואשתו אוהבים זה את זו והם חברים טובים, יש ילדים.
הוא נראה טוב, איש משכיל ומצליח.
היא - חולה כבר הרבה שנים ואינה מסוגלת לקיים יחסי מין.
הוא - ליבו לא יכול לעזוב אותה במצבה ונשאר לטפל בה באהבה.
הוא לא מוכן לרומנים או לסטוצים - הוא אוהב את אשתו.
האם נגזר עליו לדכא את יצר המין שלו לעולמים?
ואם זה היה הפוך? והוא היה חולה? מה אז?
אז הוא משלם על מין - דווקא בגלל שאין שם רגש.

המציאות תמיד תהיה מורכבת יותר מהחוק.

אבל החזק קובע. וכרגע החושך יותר חזק.

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

חוק ההפללה

4
חבל על המאמץ לפנות אליהם באופן אישי.
הם חדורות מטרה ושום דבר לא ישכנע אותם לסגת. בעצם שתי מטרות. אחת זה אותן בנות נורמטיביות שמנצלות את המראה שלהם וגובות כסף על שירותי מין. והמטרה השנייה אלה אנחנו, הגברים, שכל אחד נמצא כאן מסיבותיו הוא.
שתי המטרות שנואות עליהם ואת שתיהם הן רוצות להפיל.
הבעיה שהם שתמשות צד שלישי. בנות שבאמת נמצאות במצוקה ובאמת זקוקות לעזרה. אבל אין להם כל כוונה לעזור להם. אלא רק להשתשמש בסיפורים שלהם ובכדי לעורר דעת קהל שלילית עלינו הגברים.

יש בדייט 69 כבר כמה ימים פרופיל חדש של "בחורה במצוקה" כך נקרא הפרופיל. שטוענת שיש לה נטיות אובדניות. והיא במצוקה קשה. הנה הזדמנות לכל יפות הנפש באמת לעזור למישהי לפני שהיא מדרדרת לזנות ולסמים ואחר כך להתאבד. אבל אתה חושב שהיא מעניינת אותן?
ממש לא.

עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.

חוק ההפללה

5
עצוב שאנחנו צריכים להצטדק על משהו
בשלב הבא יופקו גם תעודת אישור ללכת לזונה כי אתה נכה, אישתך חולה, או שקיבלת אישור מהפסיכולוג שלא הולך לך עם נשים..

הדבר הזה זה קשקוש גמור
כל עוד יהיו נשים וגברים שמוכנים לעסקה הזו

חוק ההפללה

7
אני חושב שיש מקום להחזיר את השרשור שפתחה הסקרנית הסקסית. אני לא מבין למה העלימו אותו. הרי יש לו את אותו אפקט של השרשור הזה: חברים רבים ומכובדים נתנו תשובות מלומדות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חוק ההפללה

8
הטיעון הגיוני, אבל הוא לא מתייחס לעניין המהותי שהחבורה הזאת מדברת עליה.
לטענתן זנות = אונס בתשלום, ולכן זה לא באמת משנה מי האנס.

הטיעון הזה הוא מופרך מיסודו, ולכן הן טורחות כל כך להפוך את מקרה "הסטודנטית שרוצה לעשות כסף קל" למעשייה מהאגדות.

אז קודם כל... זו לא מעשייה מהאגדות, מוזמנת הגברת טלי קורל להיכנס לאתר שוגר דדי ודומיו ולהיווכח בעצמן שיש בהחלט סטודנטיות שמעוניינות בכסף מהיר וקל, הן לא מסוממות, לא לקחו לאף אחת מהן את הדרכון, אין סרסור שמנהל אותן וגוזר קופון, ואין פקידה שמקבלת בונוס על כמות הלקוחות שהן מקבלות ביום.

ומופרך ככל שזה יישמע לחבורת ה"עאלק" פמיניסטיות, יש נשים שעבורן סקס הוא לא מעשה מלוכלך וחדירה היא לא פגיעה עמוקה בנפשן.
יש נשים שעבורן סקס, הוא סקס... פעולה ששני מבוגרים עושים כדי להסב אחד לשני הנאה. או כדי להסב לאחד מהם הנאה... גם זה לא חייב להיות פסול.
ואם אני אשה, וגברים מעוניינים בי, ואני מעוניינת בכספם, ומוכנה לעשות איתם סקס, כדי להנות מכסף קל ומהיר...
אז איפה לעזאזל הפגם המוסרי בכך?

מי שמייחס לסקס משמעות מיסטית, ומוציא אותו מתוך משפחת המעשים הלגיטימיים שבני אדם מבוגרים עושים יחד עם בני אדם מבוגרים אחרים הוא לא "פמיניסט" אלא "אוונגליסט".

שלילת זכותה של האשה על גופה, היא מגוחכת
ומקומו של חדר השינה הפרטי שלה אינו בספר החוקים

לי זה מזכיר מאוד חוקים שאוסרים על קיום יחסי מין הומוסקסואלים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”