כ שלום אני הרב משולם ואני מכור לאנדרנלין - סקס אדיר

שלום אני הרב משולם ואני מכור לאנדרנלין

1
אתם יכולים להתעצבן מזה שפתחתי שרשור, אבל לטעמי, השרשור הזה חשוב הרבה יותר מביקורת נוספת על כוס אוקראיני.
ומבחינתי, מי שמתעצבן, יכול ללכת להזדיין. רואים? גם אם אתם מתעצבנים עלי, אני מאחל לכם רק טוב. צחוק

בדיוק כמו רבים מכם אני מכור לאנדרנלין, להרגשה הקסומה של לפני ואחרי, לראות את גופה החצי לבוש של אישה יפה או סקסית (עדיף שניהם בבחורה אחת, למרות שגם שלישיה זה מעולה), ותוך דקות לראות מה מסתתר מתחת. להיכנס בפעם הראשונה ל-Where no one has gone before ... האשליה המתוקה :)

אני מכור לאנדרנלין, לתחושה שזה עושה לי והדרך שלי להתמודד עם זה, הייתה להבין שאני מכור.
כשאתה מקבל גישה חופשית לקוק, הדרך הטובה ביותר להתמודד עם ההתמכרות היא לצרוך עוד סם.
אבל זה לא מוביל אותך לשום מקום. בינינו, אמנם אני זוכר את כל הזיונים שלי, סתם לא באמת
זוכר עשירית במקרה הטוב... אבל בדיעבד, הייתי מוותר על 80%.
הרי מרגע הגמירה תוך מיקרושניות לא בא לכם ברוב המקרים על הגברת...

אז מה הסם החדש שלי? כרגע... יש מצב שזה מרתון... נחיה ונראה. מה שכן, צמצמתי את פעילותי לגג פעם בשבוע.

איך אתם מתמודדים?

2
שיהיה לך בהצלחה במרתון.
קח בחשבון שאימונים סדירים ותזונה בריאה מגבירים מאד את יצר המיניות ואת הכושר לזיין ברציפות...
הם גם מורידים את משקל הגוף, מחטבים ועוד כמה דברים טובים...
רק אל תפצע את עצמך בהכנות כי אז תמצא את עצמך עם עודף אנרגיות בלי יכולת לרוץ...
אתה מבין מה יקרה אז?

#רקאומר
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

3
אני סיימתי יצאתי ראיתי חתיכה ועוד פעם בא לי
זאת הבעיה של המכורים יש להם זיכרון של דג אחרי 3 שניות שוכחים שזיינו
ביום ראשון הייתי עם נסיכה צעירה שעתיים היום סימסה לי שרמוטה אחרת קבעתי איתה ליום שישי
אמרתי לפני כן זיכרון של דגגגגג
צריך להמציא איזה פטנט שכל פעם שנעשה שטויות ייתן לנו בעיטה בביצים
לכולם יום נעים ושמח יאללה צריכים לעבוד

4
מרתון זה ללכת באקסטרים.
פעילות גופנית קבועה שמביאה לרמת מאמץ מספקת אכן מסייעת ללא קשר לשיפור הבריאותי שאולי גם מגביר מעט את הצורך.
אצלי זה עובד.
מציע ללכת על מרחקים של עד 10 ק"מ ולא יותר מפעמיים בשבוע בשלב ראשון (לפני האוכל על קיבה ריקה צחוק )

בהצלחה
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

6
בתור אחד שמתאמן שנים בקביעות - זה רק יחמיר את ההתמכרות שלך. אחרי כל אימון, כשאני מסיים מקלחת ישר בא לי לזיין!Tongue אבל ברוך השם יש לי מספיק משמעת עצמית כדי להשתלט על עצמי איכשהו...מבולבלצחוק ההרגשה שיש אחרי אימון של 2.5-3 שעות היא טובה בהרבה מההרגשה של אחרי זיון, אבל כשהיא מתפוגגת ישר בא לך לזיין.

וסתם שתדע - זה הולך לשפר מאוד את הביצועים שלך בין הסדינים ולהגביר בטירוף את הליבידו. מניסיון אישיקריצה
zooz

9
גם שניה אחרי 80% מהסיגריות לא באמת בא לי עליהן; אבל בשביל האחת עם הקפה או זאת שאחרי זיון סוער אני נשאר מכור.
אבל תמשיך עם המרתון או חדר כושר, לא בשביל להגמל אלא כי זאת הדרך הטובה ביותר להעלים ראיות. אין מצב שאשתי תריח עלי בושם זר כשאני חוזר מצחין מחדר כושר......
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”