״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 11 על ידי yellow-horny [QUOTE=סופר לה טיב] [QUOTE=yellow-horny]האם אני יכול להחזיק שתי סימים עם אותו מספר? [/QUOTE]נו באמת...זה כמו שתחליט להתחפש כדי שלא יזהו אותך, ותשאר עם אותם בגדים אבל תחליף גרביים...[/QUOTE] אני מפגר לפעמים בשאלות שלי... צריך לשים לב.... גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 07 מרץ 2017, 12:41
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 12 על ידי North92 אני צריך פיתרון לוואטסאפ ממספר אחר.מה הכי זול ודיסקרטי, אפשרות לשלם במזומן...יש לי גלובל 015 לשיחות אבל יש בחורות שרוצות רר וואטסאפ ואני תקוע ציטוט 07 מרץ 2017, 14:16
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 13 על ידי mush יש אפליקציה של חשבונות כפולים. שים אותה ותוריד אפיקציה שתנעל אותה עם סיסמא ציטוט 07 מרץ 2017, 15:38
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 14 על ידי North92 אבל זה עם אותו המספר, כלומר אפשר להתקשר אליי ולמצוא אותי בקלות, למרות שהוואטסאפ נסתר... מסוכן. ציטוט 07 מרץ 2017, 17:06
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 16 על ידי מרחיב ישבנים קח מכשיר פשוט תקנה סים טו גו או פריפייד שאפשר למלא ותתקין ווטסאפ אחר גם מה הבעיה ? ציטוט 07 מרץ 2017, 18:24
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 17 על ידי North92 [QUOTE=פטישחשמלי]יש אפליקציה שנקראת :parallel space multi accountsלהוריד אותה לבחור קיצור דרך למסך הבית ויש לך חשבונות כפולים בוואטסאפ וייבר פייסבוק ועוד את המספר ניתן לאמת בשיחה קולית שנותנת את הקוד אימות ,לאחר שהתקנת את global 015 לשמור אותה עובדת ברקע .אצלי זה עובד יופי טופי ![/QUOTE] עובד מושלם, גדול. ציטוט 07 מרץ 2017, 21:00
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 18 על ידי shpongle9 [QUOTE=איצטגנין] חברות הסלולר לא מאפשרות שני סימים עם אותו מספר.זה עלול 'לשגע' להן את המערכת.היה אפשרי בתקופה שבה היו טלפונים סלולרים מקובעים לרכב.היום כבר לא. [/QUOTE] עדיין קיים. יש לי טלפון קבוע ברכב זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל! ציטוט 07 מרץ 2017, 21:36
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 19 על ידי ZeAdir יש גם פירסום באתר כאן לאפליקציה בשם paper phone שנותן לך מספר וירטואליאבל גם זה או parallel space שהוזכר ועובד טוב לחלק מהחבריםאם אתה נשוי והטלפון שלך מראה את האפליקציות עלול לעורר שאלות...לכן לדעתי (לנשואים לפחות ) הפיתרון הוא מכשיר נפרדיש היום מלא מכשירי רמה אמצע זולים וטובים ״כי בתחבולות תעשה לך מלחמה וזין ״ ...וכןסרט גדול -במיוחד הקטע עם ההומו .... ;) תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א ואהבת לרעתך כמוך ציטוט 07 מרץ 2017, 23:30
״זרים מושלמים״ -והטלפון הנייד 20 על ידי ZeAdir יש גם פירסום באתר כאן לאפליקציה בשם paper phone שנותן לך מספר וירטואליאבל גם זה או parallel space שהוזכר ועובד טוב לחלק מהחבריםאם אתה נשוי והטלפון שלך מראה את האפליקציות עלול לעורר שאלות...לכן לדעתי (לנשואים לפחות ) הפיתרון הוא מכשיר נפרדיש היום מלא מכשירי רמה אמצע זולים וטובים ״כי בתחבולות תעשה לך מלחמה וזין ״ ...וכןסרט גדול -במיוחד הקטע עם ההומו .... ;) תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א ואהבת לרעתך כמוך ציטוט 08 מרץ 2017, 00:18