להראות לכל הבנות - כמה חשוב לבלוע
2אז לפי זה, מה אמורים לעשות גברים?
להפוך להומואים ולמצוץ לגברים אחרים ולבלוע?
3[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=Cyborg]אז לפי זה, מה אמורים לעשות גברים?
[/QUOTE]
אולי תשכב על הגדר, תבלע זרע, ואז תבוא עם פתרון אינטליגנטי יותר...
[/QUOTE]

סופר לה טיב, הגזמת באופן פראי. CYBORG צריך להתחיל עם משימות פשוטות בהרבה כמו ללכת לנערה עובדת ולדווח לאחר מכן. שנים שהוא שורץ פה על מאות הודעותיו ועוד לא הגיע היום...

4[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=סופר לה טיב]
[/QUOTE]
[/QUOTE]

סופר לה טיב, הגזמת באופן פראי. CYBORG צריך להתחיל עם משימות פשוטות בהרבה כמו ללכת לנערה עובדת ולדווח לאחר מכן. שנים שהוא שורץ פה על מאות הודעותיו ועוד לא הגיע היום...
[/QUOTE]

כבר הערתי לך פעם כמה לא הוגנת ההתייחסות שלך אלי, כי אני ההיפך הגמור מאותם חברים שרק מנצלים אחרים, ואילו הם עצמם לא תורמים לפורום:
חיפשתי איפה אני יכול לתרום הכי הרבה לפורום:
ראיתי שהדבר שהכי הרבה חברים תורמים, הוא דיווחים.
זה היה נחמד אילו הייתי יכול לתרום דיווחים, אבל עוד חבר או פחות חבר שמדווח, זה לא כל כך היה מעלה ומוריד.
אולי תשמח ללמוד שאני גם לא נהנה מהדיווחים של שאר החברים.
וזאת בניגוד לרוב החברים פה, שרק נהנים, ועוד רבבות גולשים מזדמנים שנהנים מדיווחים בלי שהם בכלל טורחים להירשם.
ראיתי שכל שאר התחומים בפורום נותרים די מופקרים, בלי אף אחד שיטרח לתרום.
אז החלטתי, במעט ההודעות שיש לי, לנסות לתרום כמה שיותר בכל שאר התחומים, החל מהתחומים הרפואיים וכלה בטכנולוגיה של האתר ועוד אלף ואחד נושאים באמצע.
אז תסכם לעצמך את הפירמידה:
בתחתית הפירמידה: רבבות גולשים מזדמנים שנהנים מהדיווחים, אך אפילו לא טורחים להירשם לפורום.
מעליהם: מאות או אלפי חברי פורום, שדווקא נרשמו, וכמובן נהנים מהדיווחים, אך מעולם לא תרמו דבר לפורום.
מעליהם: עשרות (או קצת יותר) חברי פורום, שגם נהנים מהדיווחים וגם תורמים לפורום.
ובשפיץ: אני ועוד כמה בודדים, שגם תורמים (ובמקרה שלי - דווקא בתחומים בהם אין כמעט תורמים), וגם לא נהנים מהדיווחים.
נדמה לי שבפעם האחרונה הבנת את זה בסופו של דבר, ובכך קיוויתי שהתמצתה ההתנכלות שלך אלי, אך שוב - כאילו בוצע מעין reset - הכל נשכח ושוב אתה מעלה אותי על המוקד, על לא עוול בכפי.
אז בבקשה, רד ממני.
לא עשיתי לך שום דבר רע, אז אנא גם אתה אל תנסה לפגוע בי.
ובמיוחד כשבאמת אין שום סיבה לתקוף אותי.
תודה על ההבנה!
5[QUOTE=Cyborg]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=סופר לה טיב]
[/QUOTE]
[/QUOTE]

[/QUOTE]

כבר הערתי לך פעם כמה לא הוגנת ההתייחסות שלך אלי, כי אני ההיפך הגמור מאותם חברים שרק מנצלים אחרים, ואילו הם עצמם לא תורמים לפורום:
חיפשתי איפה אני יכול לתרום הכי הרבה לפורום:
ראיתי שהדבר שהכי הרבה חברים תורמים, הוא דיווחים.
זה היה נחמד אילו הייתי יכול לתרום דיווחים, אבל עוד חבר או פחות חבר שמדווח, זה לא כל כך היה מעלה ומוריד.
אולי תשמח ללמוד שאני גם לא נהנה מהדיווחים של שאר החברים.
וזאת בניגוד לרוב החברים פה, שרק נהנים, ועוד רבבות גולשים מזדמנים שנהנים מדיווחים בלי שהם בכלל טורחים להירשם.
ראיתי שכל שאר התחומים בפורום נותרים די מופקרים, בלי אף אחד שיטרח לתרום.
אז החלטתי, במעט ההודעות שיש לי, לנסות לתרום כמה שיותר בכל שאר התחומים, החל מהתחומים הרפואיים וכלה בטכנולוגיה של האתר ועוד אלף ואחד נושאים באמצע.
אז תסכם לעצמך את הפירמידה:
בתחתית הפירמידה: רבבות גולשים מזדמנים שנהנים מהדיווחים, אך אפילו לא טורחים להירשם לפורום.
מעליהם: מאות או אלפי חברי פורום, שדווקא נרשמו, וכמובן נהנים מהדיווחים, אך מעולם לא תרמו דבר לפורום.
מעליהם: עשרות (או קצת יותר) חברי פורום, שגם נהנים מהדיווחים וגם תורמים לפורום.
ובשפיץ: אני ועוד כמה בודדים, שגם תורמים (ובמקרה שלי - דווקא בתחומים בהם אין כמעט תורמים), וגם לא נהנים מהדיווחים.
נדמה לי שבפעם האחרונה הבנת את זה בסופו של דבר, ובכך קיוויתי שהתמצתה ההתנכלות שלך אלי, אך שוב - כאילו בוצע מעין reset - הכל נשכח ושוב אתה מעלה אותי על המוקד, על לא עוול בכפי.
אז בבקשה, רד ממני.
לא עשיתי לך שום דבר רע, אז אנא גם אתה אל תנסה לפגוע בי.
ובמיוחד כשבאמת אין שום סיבה לתקוף אותי.
תודה על ההבנה!
[/QUOTE]
בוקר טוב Cyborg ....
רציתי רק לומר לך, שאני מאוד מכבד אותך בשל חכמתך !!!
אמר רבי שלמה אבן גבירול:
"אם יכבדוך בני אדם בגלל עושר או שררה-אל יערב לך ! כי הכבוד
ההוא יפנה בהפנותם.
אבל יערב לך אם יכבדוך בעבור חכמה, או בעבור יראה, או בעבור
מוסר".
ודי לחכימא ברמיזא.........................
נ.ב
המשך לכתוב, אני קורא בהנאה את כתביך המלומדים......
תודה לך ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
6[QUOTE=סופר לה טיב]נקלעתי פה למקום לא טוב, כשיורים מסביבי.
אז כדי להבהיר ולהסיר ספק, ההערה שלי נאמרה בהומור בלבד, ולא כדי לרדת על מישהו.
אין קשר בין ההערה לבין מי שאליו היא מכוונת, אלא רק בגלל מה שהוא כתב.
אם בליעת זרע מגבירה את האינטליגנציה, אז יתכן שאפשר היה להיעזר בכך כדי למצוא פתרון ולהעלות לנו, הגברים,
את מנת האינטליגנציה.
נסיון שלי להתחכם, ולא כלום מעבר לכך.
שבוע טוב לכולם!!!
[/QUOTE]
התגובה שלי כמובן לא נכתבה אליך, אלא לחבר אחר שאני בטוח שגם הבין אותה.
התגובה המקורית שלך על דברי היתה בסדר גמור, וגם התקבלה על ידי ברוח טובה ובברכה, והלוואי שכל הדיונים בפורום ייראו כך.
וגם מה שאני כתבתי, בהקשר של האפליה כביכול לרעת הגברים, היה כמובן בצחוק.
אם להיות לרגע רציני, אני מקווה שברור לכולנו שבליעת זרע לא משפיעה על האינטליגנציה, לא לטובה ולא לרעה.
אני אפילו לא בטוח שזרע מועיל לעור הפנים.
אבל זה בטוח מועיל לחיזוק הקשר בין הגבר והאישה, דבר שהוא חשוב גם כשהם שני זרים שנפגשים רק לצורך עשיית אהבה מזדמנת, ואני בעד כל דבר שמקרב בני זוג, כולל בליעת זרע (כשלשני הצדדים אין מניעה לעשות את זה).
ובכל מקרה, אנא המשיכו להביא כתבות כאלה מהרשת, גם אם הם מופרכות (״פייק ניוז״); זה תורם לכולנו, אם לא אינפורמציה אמיתית, אז לפחות מקור לצחוקים ובדיחות.
תודה לך, וכמובן גם לרוני גולן, אדמו״רנו שליט״א.