כ .............. - סקס אדיר

..............

1

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!

..............

2

אני מניח שלא רבים יזילו דמעה אם תעזוב ותחסוך לנו את השטויות שאתה כותב...

במיוחד בחתימה שלך.... (שהיתה פעם אפילו יותר גרועה משהיא כעת)

המגביה עוף - ירחיק ראות

..............

4
אני אנסה לתת לך תשובה שאולי תעזור לך.

ממה שאני שומע. בקריאה שבין השורות, הבעיה שלך היא לא שאתה זקוק לאהבה רומנטית בשביל לזיין. אלא הבעייה היא שאתה לא משתחרר בגלל חוסר ההיכרות, לחץ של זמן וכ"ו.

כלומר-אתה רוצה לזיין אותה, אבל מתקשה מהסיבות הנ"ל.

אני ממליץ לך לפעול בשני מישורים.
1. דע לך שברגעים של מתח הגוף באופן לא רצוני מבטל מנגנונים לא חיוניים. כלומר- מתח יכול לבטל לך את היכולת לקבל זיקפה, גם כשאתה מאוד רוצה לזיין.
אני ממליץ לך ללכת לרופא משפחה ולבקש ויאגרה. יש גרסה ישראלית בשם "טרים" שהיא יותר זולה אבל החומר הפעיל זהה.
אם הוא ישאל אותך למה אתה מבקש, תסביר שיש לך לחץ בחיים ולפעמים לא הולך לך.
וכצ'ופר- הויאגרה גם ישפר לך את הביצועים.

2. תנסה ללכת למישהי ספציפית באופן קבוע. ולא ב"דירה דסקרטית" כי שם מדובר בבית חרושת לזיונים. לך לבחורה פרטית. תשלם יותר אבל תקבל יותר רוגע בתמורה. לך לאותה הבחורה כמה פעמים.
לחלופין, אתה יכול גם ללכת למקום של עיסוי (שמאפשר גם לזרום הלאה לזיון).

אם הבנתי נכון את הבעיה, אז הנה לך פתרון.

..............

5

ראה, אף אחד לא יחזיק אותך בכח להשאר כאן, הפורום מתנהל על ידי חברים שרוצים להיות בו!

אבל נראה לי כי אתה קצת יותר מידי "עף על עצמך" אבל לא יכול לעמוד במשימה!

כבר היו רבים ואפילו טובים, שעזבו את הפורום ואפילו היו כאלו שעזבו ולאחר זמן מה חזרו...

הפורום ימשיך להתקיים, טוב יותר או טוב פחות, הוא אינו מושתת על אדם כזה או אחר!

ואולי בכלל מתאים לפורום אחר? אולי פורום סריקה? תוכל להכיר שם נשים בזמן ארוך ואולי כך תפתר בעייתך!

מאחל לך רק בריאות ושמחה!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

..............

6
לא נעים לי להודות.
אבל אתה נורמלי לחלוטין.
אם אתה באמת נראה טוב ושרירי צא למועדונים ותזיין את היפה ביותר מבין כל אלה שיקפצו עליך.

חותם לך בודאות רבה שכל אחד מחברי הפורום היה מת להיפטר מההתמכרות הארורה הזו למין תמורת תשלום.
אבל מה לעשות חלומות לחוד ומציאות לחוד.
טוב שם משמן טוב

..............

7
לא בטח שאני מעוניין להתפטר מזה. כן זה יקר מאוד. זה נכון. וזה כואב.
אבל אני במקום בחיים שאני לא מעוניין בעוד מערכת יחסים. אין לי כוח לזה כרגע. ואני לא זקן, אם זה מה שאתה חושב.
וללכת למועדונים לא מתאים- כי אני בכל זאת לא בגיל וגם לא אוהב וגם לא בא לי להתחרות כמו טמבל עם אספסוף של גברים אחרים.

ומבחינתי, זה תענוג למצוא בחורה חדשה שהיא בעיניי מהממת, לבחור בה כי בא לי עליה, ולהנות מזיון איתה, ללכת ואולי לחזור ואולי למצוא מישהי אחרת.

מערכת יחסים זה דבר לא קל ולהתחרות מול המון חרמנים אחרים שכולם רוצים את אותם הבחורות זה לא הסגנון שלי.
ונראה לי שהרבה אנשים פה, למרות הנזק הכספי נמצאים במקום דומה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”