כ טינדר - סקס אדיר

טינדר

1
יצא למישהו מהפורום למצוא סטוץ דרך הטינדר בארץ? אני מת לשאול את השאלה הזאת מלא זמן וחשבתי שאולי בפורום אני אמצא תשובה לי אין טינדר וחשבתי לעצמי שאם אני אכיר בחורות דרך הטינדר אני אחסוך לי בהוצאות מיותרות בסופ''שים המועדונים הפאבים ובשיחות הנדושות מבחורות שאתה רק רוצה לזיין ובמקום זה הן מזיינות לך את השכל.. סקס בטוח.
שלא תבינו לא נכון אני מבלה ונהנה ולא מחפש סטוץ כל יציאה אבל וזה אבל גדול אם הייתי מסיים אותו עם מישהי ללילה בלי הזיוני שכל והחוסר ודאות אם היא רוצה או לא היה פשוט נהדר.. לילה טוב
עצה לחיים: אם לא תעמוד על שלך, שלך לא יעמוד.

טינדר

3
[QUOTE=טיטוף]יצא למישהו מהפורום למצוא סטוץ דרך הטינדר בארץ? אני מת לשאול את השאלה הזאת מלא זמן וחשבתי שאולי בפורום אני אמצא תשובה לי אין טינדר וחשבתי לעצמי שאם אני אכיר בחורות דרך הטינדר אני אחסוך לי בהוצאות מיותרות בסופ''שים המועדונים הפאבים ובשיחות הנדושות מבחורות שאתה רק רוצה לזיין ובמקום זה הן מזיינות לך את השכל.. סקס בטוח.
שלא תבינו לא נכון אני מבלה ונהנה ולא מחפש סטוץ כל יציאה אבל וזה אבל גדול אם הייתי מסיים אותו עם מישהי ללילה בלי הזיוני שכל והחוסר ודאות אם היא רוצה או לא היה פשוט נהדר.. לילה טוב
[/QUOTE]

אתה גבר (צעיר, אני מניח...), ובתור שכזה נדונת לכל חייך לזיוני שכל של בחורות !!!

וזה עוד לא הכל !

בעתיד הקרוב תמצא את 'האחת', תצטרך לקחת משכנתא ולקנות לה בית, לעבוד כמו חמור כדי לפרנס את ילדיה, לקנות לה אוטו, וללכת להורים שלה ביום שישי בערב........

'טינדר' - זה פינוק לעומת מה שמחכה לך !!

המגביה עוף - ירחיק ראות

טינדר

5
סביר להניח שבמדינות בהן הבחורות יותר משוחררות מינית כמו באירופה,אוסטרליה וארהב,האפליקציה באמת עובדת לטובת סקס.
אבל בישראל רוב הנשים פותחות את הרגליים לא לטובת ההנאה אלא בכדי לצוד חתן ולגדל צאצאים.

טינדר

6
[QUOTE=איצטגנין]
[QUOTE=טיטוף]יצא למישהו מהפורום למצוא סטוץ דרך הטינדר בארץ? אני מת לשאול את השאלה הזאת מלא זמן וחשבתי שאולי בפורום אני אמצא תשובה לי אין טינדר וחשבתי לעצמי שאם אני אכיר בחורות דרך הטינדר אני אחסוך לי בהוצאות מיותרות בסופ''שים המועדונים הפאבים ובשיחות הנדושות מבחורות שאתה רק רוצה לזיין ובמקום זה הן מזיינות לך את השכל.. סקס בטוח. 
שלא תבינו לא נכון אני מבלה ונהנה ולא מחפש סטוץ כל יציאה אבל וזה אבל גדול אם הייתי מסיים אותו עם מישהי ללילה  בלי הזיוני שכל והחוסר ודאות אם היא רוצה או לא היה פשוט נהדר..  לילה טוב 
[/QUOTE]
<font size="2" color="#00ffff">
<font size="2" color="#00ffff">אתה גבר (צעיר, אני מניח...), ובתור שכזה נדונת לכל חייך לזיוני שכל של בחורות !!!
<font size="2" color="#00ffff">וזה עוד לא הכל !
<font size="2" color="#00ffff">בעתיד הקרוב תמצא את 'האחת', תצטרך לקחת משכנתא ולקנות לה בית, לעבוד כמו חמור כדי לפרנס את ילדיה, לקנות לה אוטו, וללכת להורים שלה ביום שישי בערב........
<font size="2" color="#00ffff">'טינדר' - זה פינוק לעומת מה שמחכה לך !!
[/QUOTE]

איצטנגין אתה גבר (לא צעיר, אני מניח).
אבל למה להרוס ולמה השליליות הזאת ?
תאחל לבחור בהצלחה ולדעתי אם הוא יהיה חכם הוא יבין
שצריך לדעת ממי להתגרש ולא עם מי להתחתן !(נכון גם לגביי גברים) !!!
רציתי לעזור לך בשוגר אבל מהר מאד הבנתי שאין טעם .
הגישה שלך לחיים שלילית לצערי גם לגביי גברים.אתה חייב לעבוד על עצמך וכמה שיותר מהר.
נסיונך האישי כנראה הכניס אותך ללופ של אכזבה מנשים.
אתה כנראה חושב שאישה היא חפץ שקונים אותה ואת זמנה נטו במחיר מחירון שקבעת לעצמך.
יש הרבה נכון בדברייך ..לגבייך ולגביי הרבה גברים !
אבל קח הכל בחייוך תשקיע קצת יותר יחס חייוך נחמדות אכפתיות ותראה שהכל אפשרי .ולא רק כסף יודע לעשות את העבודה !
החיים קצרים ואנחנו מחליטים את עתידנו..וקצת מזל לא הזיק אף פעם :)

וכן יוצא לזיין דרך טינדר ודייטינג בוק אם תדע לבחור ותצליח לרגש אותה .

סוד קטן לא פונים לכל אחת ובטח שלא ללחוצות חתונה .

המון המון בהצלחה לבחור שבכלל לא חיפש כלה .
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

טינדר

8
[QUOTE=eli32]
איצטנגין אתה גבר (לא צעיר, אני מניח).

אבל למה להרוס ולמה השליליות הזאת ?

תאחל לבחור בהצלחה ולדעתי אם הוא יהיה חכם הוא יבין

שצריך לדעת ממי להתגרש ולא עם מי להתחתן !(נכון גם לגביי גברים) !!!

רציתי לעזור לך בשוגר אבל מהר מאד הבנתי שאין טעם .

הגישה שלך לחיים שלילית לצערי גם לגביי גברים.אתה חייב לעבוד על עצמך וכמה שיותר מהר.

נסיונך האישי כנראה הכניס אותך ללופ של אכזבה מנשים.

אתה כנראה חושב שאישה היא חפץ שקונים אותה ואת זמנה נטו במחיר מחירון שקבעת לעצמך.

יש הרבה נכון בדברייך ..לגבייך ולגביי הרבה גברים !

אבל קח הכל בחייוך תשקיע קצת יותר יחס חייוך נחמדות אכפתיות ותראה שהכל אפשרי .ולא רק כסף יודע לעשות את העבודה !

החיים קצרים ואנחנו מחליטים את עתידנו..וקצת מזל לא הזיק אף פעם :)

וכן יוצא לזיין דרך טינדר ודייטינג בוק אם תדע לבחור ותצליח לרגש אותה .

סוד קטן לא פונים לכל אחת ובטח שלא ללחוצות חתונה .

המון המון בהצלחה לבחור שבכלל לא חיפש כלה .

[/QUOTE]

ניסיון חיים.
שווה יותר מכל דבר אחר...

זכר ונקבה לא נועדו לחיות ביחד. הם סוגים מאד שונים של אותו בע"ח, ואינם מתאימים כלל וכלל לחיות זה לצידו של זה לאורך שנים.
ראה מה קורה אצל כל בעלי החיים האחרים - עונת ייחום, מריבות בין הזכרים, הזדווגות, והזכרים עוזבים (כמו הגברים ברוסיה, אוקראינה, תאילנד....)
התרבות האנושית הכריחה את הזכר לחיות לצד הנקבה, וזה יוצר חיכוחים ובעיות לרוב.
95% (בדוק!) מהגברים הנשואים שאני מדבר איתם על הנושא - אינם מרוצים מנישואיהם.
וכן, אינני חש הערכה מרובה לנקבת האדם. אין סיבה.

טיטוף כתב "אם אני אכיר בחורות דרך הטינדר אני אחסוך לי בהוצאות מיותרות בסופ''שים המועדונים הפאבים ובשיחות הנדושות מבחורות שאתה רק רוצה לזיין ובמקום זה הן מזיינות לך את השכל.."
נכון. הוא לא חיפש כלה, אבל חיפש הימנעות מ"זיוני השכל"... אז כתבתי לו שלא יצליח להימנע מזיוני שכל, ובעתיד, כשימצא כלה, כפי שכללי התרבות האנושית מחייבים אותו, זה יהיה רק יותר גרוע.

ואתה? כתבת שיש לך מלא כוסיות מ'דייט69' ב-500 ש"ח, ואני עניתי לך "שלח לי".
לא שלחת אפילו אחת.... אז איך הבנת מהר ש"אין טעם"...
פשוט, כי אין לך שום דבר ב-500 ש"ח מ'דייט69'...
קשקשן כמו רוב "זייני ה- 1500" בדייט69.

המגביה עוף - ירחיק ראות

טינדר

9
[QUOTE=eli32] שצריך לדעת ממי להתגרש ולא עם מי להתחתן !(נכון גם לגביי גברים) !!!
[/QUOTE]כמות בני הזוג שאדם יכול להתגרש מהם בכל רגע נתון הוא או אפס או אחד. כך שמעולם לא צריך לדעת ממי להתגרש, אלא אולי אם להתגרש או מתי להתגרש.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

טינדר

10
חברים יקרים יש שני אתרים טובים להכרות של בחורות כוסיות לסקס ....

הראשון זה :HOTDAE

והשני זה אתר שנקרא: דיסקרטי בלי לפרק מסגרות אלו שני אתרים טובים צריך לעשות שם מנוי בכסף ואתה יכול להכיר איזה בחורה שבא לך עליה........

לי אישית יצא מלא פעמים להכיר שם בחורות מכול הגילאים ולזיין מלא פעמים לפי דעתי זה האתרים הכי טובים.....

באתר דיסקרטי אתם לא מאמינים כמה בחורות נשואות שמאסו בחיי הנישואין שלהם פונות אליי רק שאני יעשה להם טובה נשבע לכם !

אבל אני יודע כלל אחד שחשוב אצל בורא עולם וכתוב בתורה וזה שאסור לשכב עם נשים נשואות זה נקרא אשת איש ואני לא מוכן לעשות את זה.....

נראה מצויין וסקסי לשרותכם! זמר מזרחית ודיכאון מופיע כול שבוע בפאבים בתים חתונות קריוקי ובר מצווה ומקבל על זה 5000 שקל כול הופעה ולפעמים יותר ... מודה לבורא עולם שנתן לי הכול בחיים!! אלפא רומאו בדם שלי !!
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”