כ למה אסור לזונה להיות זונה? - סקס אדיר

למה אסור לזונה להיות זונה?

1
כל הכבוד על הכתיבה האמיצה והמדויקת שלו.
פשוט לא ייאמן כמה רעש עשתה הכתבה של בוקרשט בישראל, המדינה פה פשוט מחורפנת לגמרי לגמרי... אין שום דבר כזה בעולם.
רק אתמול נשלל הרישיון של מועדון "פוסיקאט". עשרות מקומות אחרים נסגרו.

היום יעשו כנראה כתבת "תיקון" שמציגה את "העובדות הנכונות" והפמינסטיות, ויראו כמובן שאנסו את הבחורות בגיל 10 "וחטפו" אותן לעבדות הזנות בבוקרשט.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

2
בחייך, הסופר ה. ג. וולס אמר כבר מזמן ש"תרעומת מוסרית היא קנאה עם הילה". ההתנגדות לזנות באה מקנאות מינית שמולבשת כמוסר.
כנ"ל לגבי רוב "עבירות" המין, שרק מעט מאוד מהן באמת כוללות כפייה באלימות. חקיקה בתחום המין נועדה בד"כ לתת מיסוד חוקי לקנאות מינית.
מה רע בלהיות זונה?
יש אכן כאלו מסכנות שחיות חיי אשפתות ועובדות כזונות רחוב בזול.
מצד שני, חלק גדול מתיירות המין שמבקרות אותנו מרוסיה ומאוקראינה עובדות במולדתן בשוטף כזבניות, קוסמטיקאיות, ספריות, וכו'. למה אישה שיש לה עבודה נורמטיבית שם עולה פתאום על מטוס לישראל ובאה לעבוד בזנות? אני לא מצליח לחשוב על סיבה... Geek
ואם נחזור רגע למסכנות (ויש כאלו - בלי מרכאות ובלי ציניות) שלכאורה נראה שיש סיבה מוסרית באמת ל"התערבות" ולהוציא אותן מזנות.
האם אותן מסכנות היו במצב יותר טוב אילו לא היתה להן אפשרות לעבוד בזנות?
מה הן תעשינה?
מי יממן את מחייתן?
ואם יש מישהו שיתן להן כסף לחיות בלי זנות, למה רק להן? למה לא לגמול גם את אלו שלוקחות אלף ש"ח לשעה ולשלם גם להן כדי לא לעסוק בזנות? בביטוח לאומי משלמים למובטלים לפי הכנסתם הקודמת, לא? נשמע כמו קיפוח.
העיקר שלקוחות שמזרימים את הכסף עכשיו כדי שכל אותן זונות תוכלנה לחיות ולהתפרנס, חלקן יותר טוב מהלקוחות שלהן - הם השטן. כי הם גברים.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

3
חחחח ה. ג. וולס באמת פגע בול באחת הנקודות החזקות!
הנשים הכי לא מיניות בעולם(ישראליות) לא מסוגלות לקבל בשום צורה תפיסות מיניות אחרות... שיסעו קצת לגרמניה, צ'יכה, אוסטריה, רוסיה, ספרד, ברזיל, קולומביה או כמעט כל מדינה בעולם ויראו איך חושבות ומתנהגות שם נשים...
מספיק שתראו את התגובות הריגשיות והצדקניות שלהן בחו"ל למשתזפות טופלס, ברור שיש פה גם הרבה קנאה חבויה.

[QUOTE=גומר ונוחר]בחייך, הסופר ה. ג. וולס אמר כבר מזמן ש"תרעומת מוסרית היא קנאה עם הילה". ההתנגדות לזנות באה מקנאות מינית שמולבשת כמוסר.
כנ"ל לגבי רוב "עבירות" המין, שרק מעט מאוד מהן באמת כוללות כפייה באלימות. חקיקה בתחום המין נועדה בד"כ לתת מיסוד חוקי לקנאות מינית.
מה רע בלהיות זונה?
יש אכן כאלו מסכנות שחיות חיי אשפתות ועובדות כזונות רחוב בזול.
מצד שני, חלק גדול מתיירות המין שמבקרות אותנו מרוסיה ומאוקראינה עובדות במולדתן בשוטף כזבניות, קוסמטיקאיות, ספריות, וכו'. למה אישה שיש לה עבודה נורמטיבית שם עולה פתאום על מטוס לישראל ובאה לעבוד בזנות? אני לא מצליח לחשוב על סיבה... Geek
ואם נחזור רגע למסכנות (ויש כאלו - בלי מרכאות ובלי ציניות) שלכאורה נראה שיש סיבה מוסרית באמת ל"התערבות" ולהוציא אותן מזנות.
האם אותן מסכנות היו במצב יותר טוב אילו לא היתה להן אפשרות לעבוד בזנות?
מה הן תעשינה?
מי יממן את מחייתן?
ואם יש מישהו שיתן להן כסף לחיות בלי זנות, למה רק להן? למה לא לגמול גם את אלו שלוקחות אלף ש"ח לשעה ולשלם גם להן כדי לא לעסוק בזנות? בביטוח לאומי משלמים למובטלים לפי הכנסתם הקודמת, לא? נשמע כמו קיפוח.
העיקר שלקוחות שמזרימים את הכסף עכשיו כדי שכל אותן זונות תוכלנה לחיות ולהתפרנס, חלקן יותר טוב מהלקוחות שלהן - הם השטן. כי הם גברים.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

4
עד עכשו היה הכל טוב ויפה ברומניה... עד שהגבר הישראלי והמפלצתי טס לשם לבלות... פתאום כל הפמיניזם הישראלי התעורר...
פתאום כל הנשים שם מסכנות ומנוצלות...
הדבר היחידי שהזדעזתי ממנו מכל הסיפור הזה... זה כמות הנשים המטופשות שיש לנו בארץ...
ברור שהכל קנאה... עם כל ההגו שיש לבחורות ישראליות...
כואב להן וזה בילתי נתפס אצלהן בראש איך גבר ישראלי טס ונהנה עם משהי שנראת פי 100 עלהן...
הריי בסופו של דבר זה מוציא את הבחורה מסכנה אם גבר מעדיף לשלם למשהי אחרת ולא להסתכל אפילו לכיוון שלה...
ולהגיד לכם את האמת, אחרי שנכנסתי לקבוצה של פמיניסטיות קיצוניות וראיתי איך חלק גול מהן נראות... אולי אפילו בחינם לא הייתי שוכב איתן... :)
כל זה מייאוש ולא מעניין להן את התחת כל הנשים האלה...
זה לא אומר שאני בעד סחר בנשים וכמובן לא קטינות... כל אותם אירגוני פשע וסרסורים האלה שסוחרים בקטינות מקומם להרקב בכלא לכל החיים ! אני בחיים שלי לא הייתי נכנס אם אחת כזאת !

5
[QUOTE=BahurX]זה לא אומר שאני בעד סחר בנשים[/QUOTE]קח בחשבון שחלק מההאשמות בסחר בנשים הן נסיון דמוניזציה של ארגוני סרסרות - בדיוק כמו נסיונות דמוניזציה של לקוחות. סחר בנשים איננו זהה לנסיון להכריח נשים בוגרות לעבוד בזנות בניגוד לרצונן. גם ארגוני ספורט סוחרים בספורטאים ובדרך זו מקיימים ביניהם מנגנון אנטי-תחרותי שמגביל את יכולת העיסוק של ספורטאים. אני לא רואה שמישהו חושב שזה בלתי-מוסרי ונאסר בחוק. אם ארגון סרסרות משקיע במישהי שבאה מיוזמתה ורוצה לעבוד בזנות - ע"י כך שמביא אותה לארץ היעד, מדריך אותה לגבי העבודה, מפרסם אותה, משלם עבור החזקת מקום עבודתה - אז הארגון רוצה תשלום כדי שהיא תעבור לארגון אחר. בדיוק כמו שקבוצת ספורט שהשקיעה בספורטאי דורשת תשלום כדי שיעבור לקבוצה אחרת.
גם כשמשתתפים פה בפורום משתפים מידע לגבי נערות עובדות - זה סוג של מנגנון אנטי-תחרותי שנועד להגביל את יכולת הבנות למצוא תעסוקה. בדיוק כמו שכשמעסיקים מבקשים המלצות משכירים שמבקשים עבודה - וע"י כך מקיימים ביניהם מנגנון אנטי-תחרותי להגביל את יכולת המועסקים.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

7
[QUOTE=Jerassi]מה שזונות עושות זה לנצל את הכסף של הגברים.
אנחנו המנוצלים כאן לא הזונות.

[/QUOTE]
לא הגזמת טיפה? האם היית מוכן להיות עובד מין גבר המשרת גברים אחרים, נניח שהיית נותן רק מציצות ולא היו מזיינים אותך. שווה לך? אתה מרגיש שהיית מנצל אותם?

אני בעד בחירה חופשית - של נשים, של גברים - אבל לטעון שכשאני מבקר אצל עובדת מין, או אצל sugar baby, או אצל מסאז' ארוטי (וכו') אני הקורבן? זה עומד בניגוד להיגיון הישר. לא מתאים לך? יד ימינך עומדת לרשותך בכל עת, ובחינם.

10
[QUOTE=D30]אכן אנחנו המנוצלים..

חסר לה כסף ?. שתלך לעבוד בבורגר קינג..
היא מזהה שיש גברים שישלמו לה על משהו (שאמור להיות בחינם).
היא מקבלת את ההחלטה לההפך לאחת כזו.
[/QUOTE]
אמור להיות בחינם? גם אמור להיות מרצון הדדי, ומה לעשות, אתה רוצה אבל היא לא.
בדיוק כמו שאולי לך לא בא לעבוד, אבל מה לעשות, אתה צריך לעבוד, אז אולי אתה עושה דברים שלא-כל-כך בא לך, ומישהו משלם לך על זה. אז זה אומר שאתה מנצל את המעסיק שלך, כי אתה מזהה שיש לו צורך בכישורים שלך, אז אתה גורם לו לשלם לך?

וביננו, מה שהבחורות האלו עושות, אנחנו לא היינו מסוגלים לעשות, וכל זה תוך העמדת פנים שהן גם נהנות מזה. זו עבודה קשה מאוד.

אוקי, עד כאן הטפות מצידי. עכשיו אפשר לחזור ללוח השידורים הרגיל.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”