כ הטלת קנסות על צרכני זנות - דף 3 - סקס אדיר

הטלת קנסות על צרכני זנות

21
..."שלשום דנה ועדת השרים לענייני החקיקה בהצעתה של יו"ר ועדת המשנה למאבק בסחר בנשים ובזנות, ח״כ עליזה לביא מיש עתיד, להפללת לקוחות זנות..."

הגיע הזמן שמיליון גברים ישראלים יאמרו בקול צלול ורם שהמפלגה הדפוקה הזאת -
יש עתיד- (שאני הצבעתי להם לצערי פעמיים) שמוליכה את הקו המיליטנטי והפלילי נגד מיליון גברים ו 20,000 נשים עובדות ומתפרנסות ש-
זהו !!! אין עתיד!!!!
הגיע הזמן שהמפלגה הזו תוחרם על ידי כל הגברים בישראל שמרגישים שהמדינה מנוהלת על ידי חבורה של פמיניסטיות,
(לכאורה פמיניסטיות - כי הן לא בעד הנשים-הן סתם שונאות גברים) ששמו להן למטרה לפגוע כמה שיותר בגברים במדינה. וכל אמצעי כשר להשגת מטרה זו!
אז גם אנחנו הגברים יכולים!! מהיום דברו עם כל החברים שלכם וכל מי שאתם מכירים - הגיע הזמן לפגוע במפלגה שיצאה נגדנו למלחמה !!!!
אנחנו גברים ישראלים ואנחנו יודעים להילחם !!!
מטרתנו תהיה - סילוק מפלגת יש עתיד מהמפה הפוליטית !!
שומע יאיר??? אתה נגדנו- אנחנו נגדך !!!

הטלת קנסות על צרכני זנות

22
[QUOTE=הרבה סקס2]
..."שלשום דנה ועדת השרים לענייני החקיקה בהצעתה של יו"ר ועדת המשנה למאבק בסחר בנשים ובזנות, ח״כ עליזה לביא מיש עתיד, להפללת לקוחות זנות..."

הגיע הזמן שמיליון גברים ישראלים יאמרו בקול צלול ורם שהמפלגה הדפוקה הזאת -
יש עתיד- (שאני הצבעתי להם לצערי פעמיים) שמוליכה את הקו המיליטנטי והפלילי נגד מיליון גברים ו 20,000 נשים עובדות ומתפרנסות ש-
זהו !!! אין עתיד!!!!
הגיע הזמן שהמפלגה הזו תוחרם על ידי כל הגברים בישראל שמרגישים שהמדינה מנוהלת על ידי חבורה של פמיניסטיות, ...
מטרתנו תהיה - סילוק מפלגת יש עתיד מהמפה הפוליטית !!
שומע יאיר??? אתה נגדנו- אנחנו נגדך !!!

[/QUOTE]

רק שים לב שהסיפור שאתה מספר לעצמך שהבעיה היא במפלגת יש עתיד אינו קשור למציאות...
מרץ מלאה בפמיניסטיות תומכות חוק ההפלה ,מיכל רוזין, גלאון ועוד. מפלגת העבודה כוללת את מירב מיכאלי ,סתו שפיר ,יחימוביץאפילו בבית היהודי יש את פנחסי. בליכוד יש את שרן השכל.אורלי אבוקסיס-לוי, מיכל בירן (המחנה הציוני),מירב בן-ארי (כולנו בראשות משה כחלון),תמר זנדברג (מרצ),ציפי חוטובלי (הליכוד),שולי מועלם-רפאלי (הבית היהודי בראשות נפתלי בנט)

הטלת קנסות על צרכני זנות

23
נכון. אתה בהחלט צודק. הכנסת מוצפת בפמיניסטיות קיצוניות.
אבל ----
מי שמובילה את המאבק כיו"ר הועדה היא עליזה לביא מיש עתיד!
ברור שהיא לא יכלה להגיש חוק כל כך קיצוני ללא אישורו של הבוס - יאיר (הפמיניסט הקיצוני החדש?) לפיד.
לכן יש עתיד היא עכשיו המובילה במלחמה הפמיניסטית הרדיקלית נגדנו הגברים.
ולכן צריך להתחיל במאבק נגד מפלגה זו!!
ותבין שאני כל כך האמנתי בלפיד- גייסתי עבורו קולות , בהתנדבות ומתוך אמונה בו.
אבל הוא בגד בנו- הגברים הישראלים.
ולשבת ולקוות ש" הם רק יפגעו בלקוחות זונות רחוב".. או כל מיני אמירות רופסות כאלו (סליחה- מבלי כוונה לפגוע באף אחד),
לא נוגע בבעיה העיקרית:
הם פוגעים ב מיליון גברים ישראלים שעד היום עשו מעשה חוקי לגמרי והופכים את כולנו במחי אצבע בכנסת לפושעים !!!!!
וגם זאת על סמך "אמיתות" מזויפות כמו ששמעתי מאיזה פמיניסטית בטלויזיה: ".. 70% מהזונות מוכות על ידי הלקוחות.."
זו המציאות שאתם מכירים????
האם לא ברור שחוק ההפללה הוא רק סנונית חדשה במלחמה שהפמיניזם הקיצוני מנהל נגדנו הגברים??? ושיבואו עוד חוקים - רק כי הן יכולות?
ושיש גברים בכנסת שכנראה פוחדים מהפמיניסטיות ,שיזרמו עם כל שטות שהן תעלינה.
אנו צריכים להישמע בכל מקום , בכל אתר אינטרנט , לדבר עם חברנו , מכרינו ולהוביל את המלחמה בראש ובראשונה נגד המפלגה שמובילה את המלחמה המתועבת נגדינו.

הטלת קנסות על צרכני זנות

24
רק לידעתכם יאיר לפיד הפחדן היה נגד החוק לפני הבחירות לכנסת ה-19, הוא לא חשב שצריך להתערב לאנשים בגירים מעל גיל 18 בחיים ובתחתונים. היום הוא כמובן שותק. צריך להבין שזאת העמדה של המפלגה לציבור שהוצגה לפני הבחירות. הוא גם פחדן וגם מועל באמון בציבור שבחר בו, ציבור גדול שהאמין שמדובר במפלגה ליבראלית ע"פ הצהרותיה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4322486,00.html
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הטלת קנסות על צרכני זנות

26
אוקי נגיד ויתנו לנו קנסות על ללכת לזונות...
לא נלך.. נלך הרבה פחות אבל נלך...

אותי מעניין למה הזונות לא עושות כל צעקה לדבר הזה... כי זה פולג בפרנסה שלהם... ואני יודע שישראל זה מקום דמוקרטי חופשי... וכל בן אדם יכול לעסוק במה שבא לו...

יכול להיות שזה לא קשור לנושא אבל זה סתם מעיק עלי הדבר הזה...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

הטלת קנסות על צרכני זנות

29
נכון סופר - צודק.
אבל הקמת תנועה למיסוד הזנות - עמותה ללא כוונת רווח עם תרומות אנונימיות, שתוכל להעסיק עורך דין ולוביסט למען מיסוד הזנות בישראל , עמותה כזו תוכל לקבל 100-200 ש"ח תרומה מכל גבר שרוצה במיסוד הזנות, בצורה אנונימית ומי שיהיה חשוף זה ראש העמותה ועורך הדין ולוביסט.
בטוח שאפשר לגייס לפחות מיליון ש"ח מ 5000 תורמים אנונימיים שכל אחד יתרום 200 ש"ח.

האם יש בינינו עורך דין שיכול להקים עמותה כזו??
זה עדיף על סתם לשבת ולבכות כמה שהעולם אכזר כלפינו...
אפשר להילחם בדרכים חוקיות ולעזור למי שמתנגד לחוק על ידי הצגת הנתונים האמיתיים על נושא הזנות לעומת כל השקרים שמפיצות תנועות פמיניסטיות שונאות גברים.

הטלת קנסות על צרכני זנות

30
לדעתי להקים עמותה למיסוד הזנות לא אפשרי. הפעילים בעמותה יהיו חשופים. גם אם הם רווקים יהיה להם שם רע. בטח לא עו"ד שיצא לו שם של משתמש בשרותי זנות. לא שאין כאלה. אני בטוח שיש חכים אשר יתמכו בחוק הזה אם ההצבעה תהיה חשאית וגם מהדתיים. שכן זה עוזר לפתור בעיות במשפחות. עם בעיות של יחסי מין בין בעל לאישה. לי זה פותר כי אישתי למשל די פאסיבית לעומת מה שהייתה בעבר. ואני משלים את זה בצורה המובנת לכולם. בלי לפרק את המישפחה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”