כ הטלת קנסות על צרכני זנות - דף 4 - סקס אדיר

הטלת קנסות על צרכני זנות

36
[QUOTE=הרבה סקס2]רבותי, שלא יהיו לכם אשליות!!!
החוק הזה ישנה את החיים של כולם. הפורום הזה יעלם, הפרסומים יעלמו, והכי גרוע, הנשים החמודות שמתפרנסות מזה - תיפגענה באופן הקשה ביותר.
יש סיכוי סביר מאד שאירגוני פשע ישתלטו על התחום הזה. וזאת בגלל שחבורת פמיניסטיות , כנראה , על ידי סיפורים שקריים ומעוותים הצליחו לשכנע כל מיני משרדי ממשלה שהזנות בישראל מבוצעת על ידי נשים ש"כולן" נאנסו בילדותן, שבכוח מובלות על ידי סרסורים וסוחרי אדם , שנאנסות על ידי לקוחות , שהן נרקומניות ומסוממות ותפקיד המדינה להגן עליהן מפנינו- הלקוחות.
רק אנחנו יודעים כנראה , שכל זה שקרים. שכנראה למעלה מ 90 אחוז מהעובדות במקצוע הינן נשים בוגרות וחופשיות שעובדות בזה לפרנסתן כי הן אינן יכולות לפרנס את ילדיהן או את עצמם בדרך אחרת, או אינן רוצות להתפרנס בדרך אחרת.
הפגיעה הראשונה של חוק זה תהיה בהן !!!
אבל לפמיניסטיות אין חמלה !! לא איכפת להן מהנשים האלו - הן רוצות לפגוע בהן ובלקוחות כי אינן יכולות לשאת את המחשבה שגבר יכול לקבל יחסי מין בקלות בלי להתחייב לאישה ובלי לשים לה טבעת !
זו הסיבה שנשים תמיד שנאו זונות.
ועכשיו באים גברים חלשים בכנסת ופוגעים בנשים החלשות יותר כי הם פוחדים מהפמיניסטיות!!!
חבל שאף אחד לא הרים את מה שהוצע בזמנו- להקים את התנועה למען זנות ממוסדת בישראל !!!
50 ש"ח שיתרמו באופן אנונימי על ידי כל הנשים והגברים שרוצים זנות ממוסדת יכולים להכניס מיליונים רבים שיכולים לממן לוביסטים ועורכי דין שילחמו בישורת האחרונה בחוק.
אני לא יכול להרים כזאת תנועה- אבל אני מקווה שמישהו מהקוראים ירים אןתה במיידית כי הזמן קצר מאד.
אני חייב לציין שכל מה שנאמר הוא מחשבותי והרהורי ליבי על המעשה המכוער שקורם עור וגידים לנגד עינינו.
[/QUOTE]

הטלת קנסות על צרכני זנות

37
אני חושבת שאתה לא מספיק בענין.
אז כך יש ארגון זונת בארץ
אבל. נורה סגרו לה את האתר. אנט בבת סואר על סרסרות
שלי ימו אלי שיקחו את הילדים
שלה .
אז...
במדינות אחרות יש ארגונים ולנטרים שתורמים וזונות ןעזרים להם. השם שלהם sex woker
כמעט בכול העולם יש פורום בחורות. כמעט בכול העולם יש ארגונים של סקס פוזטיב פימניזם. אצלנו רדקלי.
אנחנו עם כול מה שאתה רוצה מפגרים מין העולם בנושה הזה
הפרום לפעמים נותן לפמיניסטיות לחם .
אף אחד לא מגנה מעשים רעים כלפי בנות . בזמן אחרון יש כאלו ששודדים אתם וכאלו.
מה אני יגד לך ?

הטלת קנסות על צרכני זנות

39

נכון קטיקט , המצב בארץ קשה יותר. לכן יש צורך לעורר מודעות ולדבר ולהראות את נקודת המבט שלנו ושלכן. ולא רק את השקרים של פמיניסטיות.
אתמול בלילה עלתה כתבה בעד החוק המפליל באתר ווינט. וקיבלה אלפי תגובות בכתב ובלייקים נ ג ד החוק.
היום כבר הורידו אותה - כי לא השיגה את מטרתה.
יש מיליון צרכני מין בתשלום בארץ. קשה להאמין שאף אחד לא יכול להרים שוב את התנועה למיסוד הזנות.
בכל מקרה צריך להמשיך לדבר ולהגיב .
ולהסכים בקול רם שיאיר לפיד "הבוגד בגברים" יאבד את תמיכתם של מיליון גברים אם החוק יעבור !!!!!!

הטלת קנסות על צרכני זנות

40
לדעתי הדרך הכי טובה להילחם בחוק ההזוי היא לשלוח בחורות שעוסקות בתחום להתראיין בטלווזיה וברדיו ובכל מקום אפשרי. ככה יחשפו את כל השקרים של הפמינאציות. כל התכניות מחפשות לראיין כאלה בחורות וישמחו לכל מי שתגיע להתראיין. יש לי פרטים של מלא עורכי תכניות בטלוויזיה וברדיו שישמחו להשמיע את קולן בחפץ לב. הבעיה היא שאין הרבה בחורות שמוכנות להתראיין אלא אם כן ישלמו להן. אם אפשר לארגן כאן מגבית עבור בנות שתהינה מוכנות להתראיין זה יהיה מעולה. אני אישית שאלתי כמה בנות שביקרתי אצלן אם הן מוכנות להתראיין וענו לי שתמורת תשלום הן מוכנות בשמחה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”