טוב אז, אני לא חדש בתחום וגם לא אחד הוותיקים. ביקרתי בחיים שלי כמה עשרות נערות... וכמו לכל אחד מאיתנו... בין הוותיקים ובין לא כל כך וותיקים, לפעמים חודרים לנו מחשבות על כל העניין הזה.. סקס, זונות וכל מה שבינהם...

אומנם, אני שייך לקבוצת החברה היותר צעירים בפורום זה, אך אני חושב שזה קשור לכולנו... כי פה כולנו באותה סירה (בערך?) בלי קשר לגיל ...
אז רציתי לשתף איתכם... אז לאחרונה עולים לי מחשבות על גמילה (או עזיבה...)
חשבתי לעצמי... "למה?"...
ואחרי כל המחשבות חשבתי על כל החסרונות... (גם כן יתרונות...) ויצרתי רשימה של חסרונות
מול יתרונות של ללכת לזונות...
אני יודע שאין לזה משמעות כל כך, אך אנחנו נמצאים בפורום קשקשת...
ואולי למי שרוצה להפסיק יקבל קצת מוטבציה אחרי קריאה...

אז נתחיל...
החסרונות:
בריאות - קיימים כל כך הרבה מחלות מין וחלק מהם מחלות מסכנות חיים שהולכים ללוות אותכם כל החיים כמו hiv (חס וחלילה). אומנם קונדום מוריד את הסיכויים להדבק בצורה משמעותית, אך עדיין קיימים לא מעט מחלות שלא ניתן להמנע מהם דרך קונדום כמו המחלות שעוברות דרך העור או מין אוראלי לא מוגן.
זונה אחת יכולה להחליף עשרות פרטנרים ביום, ככל שמספר פרטנרים גדל כך גם הסיכוי להדבק במחלות מין לכן הסיכויי להדבק מזונה הוא הרבה יותר גבוהה. ואם מדברים על סטטיסטיקה יבשה בישראל כ 450 נדבקים ב hiv חדשים מדי שנה. לדעתי זה החסרון הכי גדול !
כסף - אני מאמין שחלק לא קטן מהפורום יסכימו איתי שללכת לזונות פוגעת בכיס שלהם עד כידי כך שרוב המשכורת הולכת ל"תחביב" האהוב הזה. רק תחשבו כמה כסף יכלתם לחסוך אם הייתם מפסיקים עם זה.
זוגיות ומשפחה - אני מאמין שנשואים זה הרוב הגדול פה בפורום. ואני מאמין שהליכה לזונות יכולה מאוד לפגוע בזוגיות אם התגלה הדבר ובין אם לא הרגשה לא טובה עם עצמך דבר הגורם לך לחיות חיים סודיים בסתר מאישה משפחה.
מוטבציה - לחברה הצעירים פה בפורום התמכרות לזונות יכול להוות מחסום רציני למציאת זוגיות ולפגוע במוטבציה להכיר בחורות באופן טבעי, במיוחד לחסרי ביטחון ולאלה שאין להם הרבה ניסיון בלהתחיל עם בחורה. למה לנסות כל כך קשה כשכל מה שאתם צריכים זה לבוא לשלם ולתת בראש... זה יכול להביא אותך למעגל של בדידות בתוך הרגל של ללכת לזונה שוב ושוב ולפרוק את הכל עם בחורה עובדת במקום להשקיע את הזמן והכסף במציאת זוגיות.
תמיכה בשכר בנשים וארגוני פשע - אומנם ישנם נשים שבוחרות להתעסק בזה בתוך רצון החופשי כ"עסק פרטי" אבל גם קיים הרבה ניצול נשים לרעה בעסק הזה... אני מאמין שלפעמים הכסף שלנו הולכים לידיים שלא היינו רוצים שילכו...
נפש - גם פה אני מאמין שחלק לא קטן יסכים איתי... לכל אחד יש את התקופות האלה שהוא נגעל מעצמו ונכנס לתוך הדאלוג בנפש עם עצמו ועוברות לו כל מיני מחשבות בראש כמו "איך הגעתי למצב הזה", "למה אני צריך את זה", "איך יכלתי..." ויחד איתם צצה לה מחשבה על גמילה ורגשות לא טובות... הרגשה של בדידות או גועל ושנאה...
אני חושב שבזה לא נגמרת הרשימה של חסרונות וכל אחד יכול לחשוב על עוד חסרונות...
נעבור ליתרונות...
יתרונות:
כייף - אני חושב שאין אחד שלא יסכים איתי... אין כמו סקס, במיוחד הרבה סקס ועם הרבה נשים - זוהי המטרה שהתאספנו פה..

נוח - לא צריך לחזר אחרי בחורה, לא צריך את כל הכאב ראש שבחורה יכולה לגרום, לא צריך לבזבז זמן - פשוט מאוד, התקשרת, באת, זיינת, הלכת, תודה ולהתראות.
נגיש - קיימות כל כך הרבה בחורות, לכל טעם ולכל הפנטזיה וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לבוא עם כמה שטרות של מזומנים ולהנות...