כ התייעצות אישית - סקס אדיר

התייעצות אישית

1
שלום לכולם.
התלבטתי הרבה האם להעלות את הפוסט הזה מכל מיני סיבות.
אבל החלטתי בסוף להעלות אותו כי אני חושב שיש כאן הרבה אנשים שיוכלו לתרום לי מהניסיון שלהם.

אני יוצא במשך כשבועיים וחצי עם בחורה (לא קשורה לתחום הליווי מן הסתם).
בגלל סיבות שאני לא אוכל להיכנס אליהן- אני יאלץ להודות בפניה בקרוב שגם אני השתמשתי בשירותי ליווי / עיסוי בעבר (צאו מתוך נקודת הנחה שאני חייב להודות בפניה ואיני רוצה לשקר).
השאלה היא כיצד אני אומר לה את זה ויוצא מזה בצורה הכי נורמלית והכי מכובדת?

חשוב לי לציין שלא הלכתי לליוי ולא לעיסוי בתקופה הקצרה שאני איתה וגם אין לי כוונה לעשות זאת.
בנוסף, יש לי בדיקה תקפה שמראה שאני נקי מכל מחלת מין ואם יהיה צורך אראה לה את זה.

אשמח לכל עזרה.
תודה

התייעצות אישית

2
בהנתן האילוץ שציינת, ספר כי היית צמא למגע אנושי והלכת לעיסוי דרך יד 2 .
עיסוי שכלל גם הרפיה, מאשה מבוגרת.
שחפרה לך בלי סוף על הצרות של הילדים שלה.

לדעתי אין כאן מקום לסיפורים ולהגדרות מתחום הספרות .
לעניין מוסריות - הרבה מנותנות השרות הן מפרנסות יחידות, שבנפשן יביאו לחמן, והן במעלה מוסרית גבוהה.

התייעצות אישית

3
תגיד לה את האמת. אם אתה סתם חרמן וזקוק למגע אין במה להתבייש.

האמת שלי אגב, היא פשוטה: בעיניי מיניות, עירום ומין זה חלק טבעי מהחיים, כמו אוכל או אוויר לנשימה. כמו שאין לי בעיה לשלם על מסעדה טובה, אין לי בעיה לשלם על מין.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

התייעצות אישית

4
אני לא חושב שיש מצב כלשהו שבו כדאי לך להגיד לה.
כי גם אם היא תקבל את איכשהו, היא תאבד את האמון בך ותתחיל לחשוש ולרגל אחריך שמה אתה בכל זאת מזדיין מאחורי הגב שלך.
גם מבחינה פסחכולוגית זה מוריד מהערך שלך. היא תראה בך גבר. שלא מסוגל להשיג זיון בלי לשלם.
היא גם תספר לאמא שלה. ואמא שלה תספר לאבא שלה. אחר כך היא תתיעץ עם חברות שלה. לא כל החברות. רק החברות הכי טובות.

ומשם, אתה תאבד שליטה על המידע הזה. וזה יביך אותך בעתיד.

נניח שתתחתנו. יום אחד תריבו, והיא תצעק את זה בקול רם. מול הילדים. ליד השכנים.

למה לך כל הצרות האלה? אין שום חובה מוסרית או אחרת "להתוודות" מולה. אתה לא חייב לה כלום. בטח שלא על התקופה שקדמה לזוגיות שלכם.

אבל, אם מאיזושהי סיבה מאוד לא שגרתית (אתה חייב לתת עדות בבית משפט נניח), אין לך ברירה: פשוט תגיד את זה בלי בושה.
אתה גבר. יש לך זין ורצית לזיין.
ולפעמים זה הכי נגיש והכי קל ואין סיבוכים. בלי להתבייש. בלי "ווידוי". בלי שאתה "מכה על חטא".
יש לך זין, ואתה רצית להשתמש בו. זה הכל. בצורה הכי נושלנטית.
ואם היא תשאל האם אתה ממשיך בזה כשאתה בתוך הקשר- התשובה היא שברור שלא.

אבל שוב- אין שום מצב בחיים שאתה מרוויח מזה שהמידע הזה עוהר אליה. זה רק מזיק לך.

התייעצות אישית

5
תודה.

גרמתם לי לחשוב על כל הנושא מחדש.
הסיבה שאני חושב שאצטרך לספר לה היא מאוד מסויימת, אבל כנראה שאי אפשר לתת לי תשובות מדויקות בלי לדעת את הסיבה.

אבל זה כבר משהו קצת אישי. לא משהו שיחשוף עלי פרטים אבל משהו שלא הייתי רוצה שכל חברי הפורום ידעו.
ולכן,
אם למישהו מהקוראים בא לעזור לי אישית בעניין הזה - אספר לו בהודעה פרטית ואז אולי אקבל תשובות יותר רלוונטיות (לא אפנה בעצמי למישהו כי אני לא רוצה לחפור למי שלא בעניין).

ובלי קשר אשמח לקבל עוד תשובות גם כאן.

תודה ענקית.

התייעצות אישית

7
קח בחשבון את התרחיש הבא של התגובה שלה (למרות הסיכויים הקלושים שלו להתרחש):

״אני שמחה שהתוודית, כי גם לי יש וידוי:
כשהייתי סטודנטית היה לי לחץ כלכלי, אז השלמתי בזה הכנסה / נתמכתי / היה לי שוגר דדי / הייתי זונת צמרת / אני שרון/ניקול/שלי/ניקי/איב מתל אביב״.

שזה כמובן לא אמור לפסול אותה, ההיפך - אתה יודע שאתה הולך להתחתן עם נמרה אמיתית
(בהנחה שלא אכפת לך שיזהו אותה ברחוב כשתלכו יחד קריצה).
(ואני לא ציני, אף אחד ממכריך או משפחתך לא יעז לפדח אותך ולספר שהוא מכיר אותה, כי זה מעיד עליו לפחות כמו שזה מעיד עליך ועליה...).

ככלל, הנשים מתחלקות ל-3 סוגים:

א. זונות שיתוודו על כך בפניך (מעטות מאוד)
ב. זונות שלא יתוודו על כך בפניך (סליחה על הביטוי ״זונות״, זה כולל גם בחורות שהשלימו הכנסה במשך תקופה קצרה, אולי אפילו בצורה מכובדת יחסית)
ג. פמיניסטיות

לסעיף א׳ משתייכות מעטות, ורוב הנשים מתחלקות פחות או יותר שווה בשווה בין ב׳ לג׳.

באותו אופן, גם התגובות שלהן לוידוי שלך יהיו קיצוניות לשני הכיוונים:

את התגובה של סוג א׳ כבר פירטתי בהתחלה.
התגובה של סוג ב׳ תהיה דומה למדי, רק בלי הוידוי הנגדי:
״אה, זה כל הוידוי?!
כבר חששתי שמשהו דפוק אצלך, או שאתה הומו או א-מיני, אני שמחה שאתה גבר נורמלי...״.
והתגובה של ג׳ תהיה נתק מוחלט, חסימה שלך, מחיקה שלך מכל המכשירים והרשימות, וכל זה במקרה הטוב.
כי אותן בחורות (סעיף ג׳) כל כך לא מודעות למה שזה אומר.
הן לא יודעות שהחברות הטובות ביותר שלהן עשו את זה, ושהאקסים שלהם צרכו את זה.
הן בטוחות שזה הפשע הנורא בעולם, ושמדובר באונס, ושכל העובדות בזה נאנסות יום יום, והן אומללות שנאנסו ע״י אביהן ואח״כ נמכרו ע״י סוחרי נשים כמו חפץ מיד ליד.
כי הן ניזונות(*) מהתקשורת.
או במילים אחרות:
כל הנשים הן או זונות, או ניזונות.
קל לזכור, נכון?
או זונות, או ניזונות.

התייעצות אישית

9
כל גילוי של משהו שנחשב לא נורמטיבי
לגבי עצמך
כלפי אדם חדש בחייך
הוא פעולה לא פשוטה
שיש איתה סיכונים
ויש איתה סיכויים.

רק אתה יודע להעריך את הבחורה שאיתך ולהבין מה יכולות להיות ההשלכות של גילוי לעומת אי-גילוי.
אבל קח בחשבון שככל שתדחה את הוידוי הזה
ככה יהיה לך יותר קשה לעשות אותו
אז אם אכן יש הכרח בכך
(לא משנה אם פסיכולוגי או ביולוגי או אחר)
אל תדחה את זה יותר מדי.

ואם אתה מטבעך לא בן אדם שמסוגל להשאיר דברים אינטימיים כאלה בבטן
זו בהחלט סיבה שמחייבת את הוידוי הזה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”