אני לצערי הרב לפני שהתחתנתי והייתי רווק, גרתי בחו"ל, ושם עם אקסית שרק רימתה אותי ולא משנה, הייתי מוצא נערות ליווי דרך אתר מסויים בחו"ל (נקרא בקיצור AW), ושם רואים תמונות של הבחורה שאותה תפגוש, ואם יש חשש או ספק יש בחורות שממש מאשרות את הפרופיל שלהן ורואים אותן כמו שהן, ואולי ל'שמחתי' בארץ זה לא ככה, ובארץ התמונות תמיד מזוייפות, אבל בעצם לאן אני נכנס ומה אני רוצה להגיד לכם בעצם - תראו את כל ההתעסקות עם הדבר הזה, כמה אנרגיה הולכת על כזה דבר, כמה הראש חושב על כאלו שטויות.....
קראתי באינטרנט שאם אתה יכול להיגמל ולתת את כולך, 1000% ממך לאשתך או לבת הזוג שלך (בהנחה שאתה מאמין בה ורואה בה באמת כפרטנר לחיים ארוכים), אז החיים שלכם ביחד יכולים להשתפר כל כך הרבה - ולשם בעצם הייתי רוצה לחתור ... מאז שהתחתנו לשמחתי מצד אחד ולצערי מצד שני, אני יכול ביד אחת לספור את כמות הפעמים שהלכתי לנערת ליווי מאחורי הגב של אשתי.
זה קרה 4 פעמים, ואנחנו נשואים כבר מעל 4 שנים, אז בערך פעם 1 בשנה בממוצע ... ועם כל זאת הייתי מאוד רוצה להשאיר את המצב הזה על יד אחת, לא רק זה שאף פעם לא ספרתי לאשתי על כך ולא נתתי לה רמזים שקרו כאלו דברים (כי אם כן לדעתי זה יהרוס את המשפחה שלנו וחבל)... אבל עדיין, קיוותי והאמנתי שמתוך הפעמים שזה קרה ובלי תירוצים של 'זה קרה בגלל שהתרגלתי לזה מחיי הרווקות'... אין לי תירוצים ואני לא מחפש ... אני רק רוצה להיגמל, לדעת שזה כל כך מאחוריי ושלא יהיה סיכוי שאי פעם אני אעשה כזה דבר שוב ... וגילוי נאות ... הפעם האחרונה הייתה לפני יותר מחודשיים, זה לא שעשיתי משהו רע אתמול או השבוע ... אלא ההרגשות עצמן שחוזרות ... ואני לא מדבר על כך שלא ספרתי לה ... עם זה אני יכול לחיות, לפחות לבינתיים או איך שנראה לי ... אבל העובדה שיש תחושה שאומרת לי ללכת שוב ולחפש נערת ליווי חדשה ולבלות איתה פחות מ 10 דקות רק בשביל לספק תאווה שמצד אחד היא דבר רע אבל מצד שני אי אפש בלעדיה - למה אני שם?
יש למישהו עצות או רעיונות מה ניתן לעשות כדי להתגבר על כך? נרשמתי לפורום הזה בעיקר בשביל לדבר על הנושא הזה מכיוון שאני מניח שיש כאן כאלו שיבינו אותי, ואני מקווה שכך?