כ צריך את עזרתכם :) - סקס אדיר

צריך את עזרתכם :)

1
לאחרונה נהיה לי זמן פנוי וחשבתי להיות ג'יג'ולו או איך שלא קוראים לזה. זונה ממין זכר בקיצור. אני צעיר, נראה ממש טוב, וכל שאר הנתונים מעולים. אז השאלה שלי היא מאיפה מתחילים? התחום עובד בכלל בארץ? כמובן שהכל יהיה באופן פרטי ודיסקרטי לאותן בחורות גם אם מבוגרות ולא משהו לא מפריע לי, שיכולות להרשות לעצמן ובא להן להתפנק. אז אם מישהו יודע על משהו בכיוון בבקשה שישלח הודעה ובמידה והדברים יתקדמו מובטח מענק כספי :)
תודה מקצוענים

2
אני חושב שכדי לפתח לך את המודל העסקי, תנסה לבדוק מה הם חסמי הכניסה שקיימים בשוק.
לדוגמא, לרוב המוחלט של הנשים אין שום בעיה למצוא זיון מזדמן בכל רגע שהן יחפצו בכך. וזה כמעט ולא משנה אם הן מבוגרות או בעלות אמצעים או לא נראות טוב- תמיד יש להן מגוון גברים שיעופו על המציאה...

וזה לאו דווקא על מנת להרפות את ידך - פשוט אני חושב שזה חסם כניסה שצריך לשים אליו לב ולבנות את האסטרטגיה שלך בהתאם.

כך שהשאלה שאני הייתי שואל את עצמי היא: מי אלה כל אותן נשים שלא ילכו ויחפשו לדוג גברים על אף רמת החרמנות שלהן? ולמה הן לא עושות את זה?

ואם אתה מוצא תשובה לזה, אז שתף את כולנו - נשבע לך שזה לא על מנת להציע מחיר נמוך יותר משלך...

3
דווקא חקרתי קצת וגיליתי שיש המון בחורות (לאו דווקא מבוגרות) שרוצות סקס בלי זיוני של ובלי חקירות מהפרטנר. שיבוא יעשה מה שצריך ולא ישאר לישון.. וזה קיים. העניין איך להגיע לאותם סוכנויות וכו'..
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”