כ מצאתי משהו שווה ביותר - סקס אדיר

מצאתי משהו שווה ביותר

1

בלי לפגוע בכם או להעליב - אבל תגידו לי מה אתם טמבלים

למה לחפש בחורות בתשלום כשאפשר להשיג בחורות בחינם , הרי הבחורות

שמשלמים להם כסף לא שוות לכלום והשירות כנ"ל .

אני לא מבין למה בן אדם שיש לו קצת היגיון בראש יהיה מוכן לשלם למישהו או

מישהי כסף תמורת דבר שגם לא יכול להיות מהנה וגם שהכי כיף לקבל אותו בחינם

לכן אני לא רוצה להאמין שאתם דפוקים אלא שההודעות הם של סרסורים או זונות

בלבד , תראו אין בדברי כוונה לפגוע בכם אבל תחשבו על מה שכתבתי - תאמינו לי זה

לטובתכם ( ואם יש למישהומישהי תגובה עינינית אשמח לשמוע )

מצאתי משהו שווה ביותר

3

מר בחור,

למה שלא תיכנס לאתר של גיימרים ותשאל אותם למה הם מבזבזים את החיים שלהם במשחקים? או אולי תיכנס לאתר של מתכונים ותשאל למה לבשל כשאפשר לקנות מוכן?

קצת ביזארי בעיניי, וביותר משרשור אחד, שאנשים שעל פניו אין להם מה לחפש באתר/בשרשור/בהודעה - טורחים לקרוא אותם מראשית ועד אחרית, לא מחמיצים מילה ובסופו של יום מעלים "שאלת תם" בסגנון של "למה לכם?"

לי זה יותר נראה כמו מציצנות ואוננות במקרה הטוב, או התחסדות [בנוסף לאוננות] במקרה הפחות טוב.

כך או כך זה חסר טעם.

אם בכל מקרה מזור לשאלותיך תבקש - ישנו שרשור עתיק יומין הדן בשאלה מדוע גברים צורכים סקס בתשלום.

אבל הרי די ברור שלא את התשובה חיפשת. אלא להשמיע את השאלה.

ובכן - השמעת. התרשמנו.

אגב, גם כותרת השרשור שבחרת מעידה יותר מכל - שרק למשוך כותרות רצית.

דלת אחורית2008-10-13 12:12:32
Biv

מצאתי משהו שווה ביותר

5

לתשובה הראשונה אני לא מתייחס - לא רלוונטית למה שכתבתי .התשובה של דלת אחורית יותר הגיונית וראויה וסבבה שאתה מחזק את הטיעונים למה לעשות כך או אחרת כי יש אנשים שעושים כך או כך אבל במציאות המצב הוא כזה : רוב האנשים שהולכים לשירותי מין אלו אנשים שאין להם אישה חברה או שסובלים מבדידות כזאת או אחרת , כלומר אנשים שיש להם בעיה - שירותי המין נותנים להם פתרון לבעיה ??? ובכן לא !! .זה שתילך לזונה אז אתה תוכל להתחתן אם בחורה איכותית יותר או איכותית פחות - לא , זה שתילך לזונה זה מה שילמד אותך יותר טוב איך להשיג מה שאתה רוצה בחיים - לא , זה יעזור לך לצבור מעמד או כסף -... , ובכן אתה מבין את הכוונה שלי .

סבבה זה שיש אדם מבוגר נשוי עם ילדים שעובד ועבד כל החיים והתקדם ואין לו בעיות כאלו ואחרות ופעם בכמה זמן הוא הולך לזונה אם זה מה שמושך אותו (מה שנשמע לי מוזר ) אז סבבה למרות שהמחיר היום גבוהה הרבה מהתמורה וגם אישית אני חושב שהוא סובל מאיזושהי בעיה אבל מה שנקרא לא נורא . אבל שבחור צעיר ילך לזונה באופן קבוע - זה דבילי תשמע לי ורוב מי שכותב כאן אלו צעירים . ( שדרך אגב מה שהם מוציאים לזונה בפעם אחת הם בקושי מרוויחים ביום !! ) .

תראה אני צעיר 24 אני לא נשוי אבל יש לי חברה :

1. חברה שלי לוקחת לי כסף - לא

2. חברה שלי יכולה לתקתק אותי או לדבר לא לעניין - לא

3. חברה שלי מושכת אותי - כן , אחרת לא הייתי יוצא איתה

4. אני חייב משהו לחברה שלי - לא , מה איכפת לי מה היא רוצה אני יגיד לה מה שהיא רוצה לשמוע ויעשה מה שאני חושב שטוב בשבילי .

אז לסיכום , זה כבר לא משנה מה אתה תרשום לי אני חושב שהמסקנה כאן ברורה אם אתה יכול להשיג משהו יותר טוב ולא לשלם אליו זה עדיף ואם אתה חושב שעדיף לשלם ולקבל בחורה ששכבה אם טונות של אנשים ושגם תתקתק אותך אז אני חושב שאתה מהווה את האחוז הקטן בחברה שאנחנו חיים ולא אני .

שיהיה לך יום טוב

מצאתי משהו שווה ביותר

7

חברה שלך כל הזמן נראית אחרת?לא!

חברה שלך מוצצת כל פעם באופן שונה?לא!

לחברה שלך יש כל הזמן חזה אחר?לא!

לחברה שלך אתה גומר על הפנים?לא!

את חברה שלך אתה יכול לזיין בכל שעה ורק מתי שתגיד?לא!

אתה חי בסרט...

" אין הבדל בין זונה של 1000 שקל וזונה של 50 שקל - שתיהן זונות "
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”