מיתון !!!! ???????
12מיתון !!!! ???????
13
מיתון !!!! ???????
14אני יודע שפעם כבר הציעו את זה וזה לא הלך ..אני מציע חרם על כול התיקתוקיות אפילו רק לשבוע גם חולי המין למינהם יכולים להחזיק מעמד שבוע... שבוע שבו הבחורות ישבו בחדר שלהם בלי עבודה חוץ מהבני דודים שנכנסים מדי פעם .שבוע שהתייבשו להם בלי לקוחות איכותים. ותאמינו לי ששבע ימים בשבילהן זה הרבה כסף להפסיד .
לנו זה רק 250 להן זה בהרבה אבל בהרבה יותר.
מי בעד.?
מיתון !!!! ???????
15אני יודע שפעם כבר הציעו את זה וזה לא הלך ..אני מציע חרם על כול התיקתוקיות אפילו רק לשבוע גם חולי המין למינהם יכולים להחזיק מעמד שבוע... שבוע שבו הבחורות ישבו בחדר שלהם בלי עבודה חוץ מהבני דודים שנכנסים מדי פעם .שבוע שהתייבשו להם בלי לקוחות איכותים. ותאמינו לי ששבע ימים בשבילהן זה הרבה כסף להפסיד .
לנו זה רק 250 להן זה בהרבה אבל בהרבה יותר.
מי בעד.?
[/QUOTE]אנחנו מחרימים כבר שנה נראה לך שזה מזיז להם?
מיתון !!!! ???????
16לפי מה שנראה אף אחד לא לוקח את החרם הזה ברצינות עובדה..שהמקומות עדין עובדים ולא מורידים את המחירים.
לכן אני אומר לא נעשה חרם בכאילו שנה אלה חרם רציני מינימום שבוע.
מישהו כאן דיווח שהמקומות עדיין עובדים חזק ויש אנשים שמחכים בתור להיכנס.
אז אח שלו על איזה חרם שנמשך שנה אתה מדבר.?
לא יקרה כלום אם לפחות שבוע נביא ביד מאשר להוציא משכורות יומית על איזה זיון שנמשך במקרה הטוב 20 דקות עם המתנה בחדר שמרגישים בו כאילו אנחנו במעצר שעשינו משהו רע , ולחשוב שהבחורה לפני עשר דקות מצצה לאיזה בן דוד .
מיתון !!!! ???????
18שלום לכולם !
אני רוצה להגיד מראש כי אני מ תומכי הרעיון של חרם !
אבל !! זה לא דבר כול כך קל וגם לא אפשרי בצורה עליה אתה מדבר !
ולמה ?! - אם אתה מדבר על בחורות פרטיות אתה מבין כי הסכומים אחרים ורמת השירות אחרת והפירסום פה לקהל יעד אחר .. משמע אתה בונה על פחות אנשים ועל איכות גבוה !
בחורות כאלו כן ירגישו בקיצוץ של כול לקוח ולקוח ! אבל תיקתוקיות נכנסים אנשים שמכירים את המקום ושראו מודעה בעתון ששמעו מחבר ... או שגרים קרוב ופשוט קוצפים לתקתק !
אנשים אלו אינם חלק פעים בפורום (ברובם ...) ולכן אתה לא תצליח להגיע עליהם ...
מה עוד שהתיקתוקיות עובדות על תנועה גדולה של אנשים וברגע שיהיה ירידה של כמה אחוזים בודדים אז רק יהיה לאנשים שמגעים לשם פחות תור והם יהיה יותר מרוצים ! והיותם יותר מרוצים שלא משיפור השירות עלול להעלום לבחורות שם את אף אף יותר ! שלא נדבר על תיקתוקיה שמכירה את הפורום ותדע שהשיפור ניקר בזמן החרם ...!! זה כבר ממש יהיה באוחרינו !!!
בכול מיקרה אם אתה כמוני כן רוצה שיהיה שינוי אז התחיל לו שירשור על פורום בתשלום מינימלי ... שווה ליקרוא וליראות אולי יהיה לך מה ליתרום לי ולכולם שם !! השמח לישמוע ממך ומהר הפורום בקרוב ! יום ניפלא !