כ הזיון הכי שווה שהיה לי ב - 2000 שח - דף 3 - סקס אדיר

הזיון הכי שווה שהיה לי ב - 2000 שח

21

ידידנו הרגיש

פורום זה - כמו שכתבו yosi, lifestyle ואחרים הוא פורום שיתופי. אנשים כותבים על חויותיהם, עוזרים ונעזרים בחברים אחרים כדי למצוא זיונים משובחים ולמנוע נפילות.

אתה כותב על זיון שחווית אך לא מנדב שום פרט ולא רוצה לשתף. אז למה אתה מספר לנו זאת, ולמה התחלת להתכתב כאן איתנו מלכתחילה?!

אם אתה רוצה שהיא "תישאר שלך" פשוט תשמור את החוויה לעצמך.

zooz

24
אתה רואה רגיש? קוממת עליך את כל הפורום, ובלי להעליב אתה באמת ילד כאפות.
קניתי ממתק ולא מכבד אף אחד.( לא חשוב שקרעו לך את החלחולת במחיר)ואף אחד לא רוצה ביס.
בצבא בטח הרטבת את הביסלי ואכלת מתחת לשמיכה.

לתשומת ליבך.

תיהנה

25

אני כבר יושב חצי שעה ומתגלגל מצחוק ... וואל'ה הדבר הכי מצחיק שקראתי בשנים האחרונות , אין ספק שיש פה אנשים ממש מוכשרים .

בטוח שמחציתם עוסקים בכתיבה לפרנסתם - והמבין יבין...

אבל אני ממש נהנה ומבקש להמשיך

קדימה להסתער עליו .... שונא נקניקים שכמותו, אין לו בכלל זכות קיום ...

26
אשכרה ילד כאפות אתה על מי אתה בא לעשות כאן רושם?.......
כולם משקיעים כותבים על המקומות או הבחורות שהם הולכים אליהן בכיסם ובכספם
ואתה לא מתבייש בא לנו עם סיפור כזה אחרי שאתה מה שאתה רואה יודע רק לקחת מהחברים אבל
לא נותן בחזרה.יש לך מזל שאני לא רןאה אותך אם היית חבר שלי במציאות!

27

שלום מר רגיש,

תשמע, כאחד שהוציא ומוכן להוציא סכומי כסף כאלה ואף יותר מכך על בחורות שימצאו חן בעיני (ראה השרשור: מחפש אשכנזייה צברית - כנראה שאין), אין לי איתך בעיה בקטע הזה...להיפך!!!

אבל .....העניין איתך הוא שכתבת דיווח חסר כל הקשר שניכרים בו הססנות וחוסר ביטחון עצמי משווע...

מה רצית להגיד כאן בעצם?...לא ברור!!!!

בקיצור...לא רציני ומעורר הרבה שאלות ותמיהות.

אני מציע לך לחשוב טוב עם עצמך על מטרותיך בפורום הנ"ל.

חוץ מזה...אם מדובר בצברית אשכנזייה אמיתית אני מוכן לשים גם 3000 ש"ח למפגש איתה איך אני בשבילך? אתה יכול למסור לי פרטים שלה בפרטי.

להנהלה: אין לשרשור הנ"ל כל ערך אפקטיבי...מציע לסגור, לנעול ולנצור...

29

רגיש יקר.

הפורום אומנם מאפשר גם את הפונקציה של לזיין ולרוץ לספר לחבר'ה, אבל נדמה לי שהחמצת כאן משהו ממטרתו של הפורום - לאפשר גם לחבר'ה לרוץ ולזיין אחר כך

600 ש"ח לשעה ממקמים את הפרטית שלך, לפחות בכל הנוגע לתעריף, בקצה העליון של הגברות שהומלצו כאן בפורום. את המחיר היא בוודאי לא תעלה. לגבי הזמינות - זה בהחלט סיכון, אבל הרעיון שעומד מאחורי הפורום הזה, שאולי מישהי אחת תהיה פחות זמינה לך, אבל אתה תדע על עוד עשר אחרות. עבור רוב הגברים גיוון חשוב לא פחות מאיכות

אם באמת מדובר במישהי פרטית - המדיניות הנוכחית אומרת שיש פורום נפרד. אם מדובר במישהי שהיא כנראה רק "חצי" פרטית - ואתה באמת מעוניין לשתף - זה המקום.

אם אתה מעוניין לרוץ ולספר לחברים - אז כדאי שתשתף בפרטים מזהים, אחרת לא יהיו לך כאן חברים....

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”