sex mevaess
you are a real mess
כ
אני לא מנהל כאן שום פורום ואני לא מבטיח לאף אחד הבטחות אני מפרגן לחברים חדשים שמהתחלה תורמים דווחים עניינים.. את ניהול הפורום אני משאיר בידי עמית וחברי הנהלה שמנהלים אותו בצורה נאמנה גם ללא עזרה שלי..
יש לך מזל שאני רק מגיב לך אילולא הנהלה הייתה מתיחסת אליך כבר מזמן לא היית נמנה בינינו..
לגבי וי מסתובב אני אגיד לך משהו :
יש כאן הרבה חברים שיעידו על זה שגם ללא סימן וי אני נמנה בין החברים האמינים ונאמנים ביותר בפורום הנפלא הזה. אינני זקוק לסימן וי כדי לתת כפה לפרחח כמוך אני אוכל אנשים כמוך כל יום בלי מלח אז תחסוך משנינו מבוכה ותפסיק עם הפוזות שלך כי זה לא תורם לאף אחד בשום צורה..
אם תמשיך בדרכך כמו שנהגת עד עכשיו אז אני בהחלט אמליץ להנהלה למחוק אותך לעד
..
כל מה שיש לך להגיד לי אתה מוזמן להגיד בדואר פרטי..
[/QUOTE]
יוסי אתה מדבר כאילו אתה מנהל כאן בפורום
מתחיל את רגל שמאל שלי מבטיח הבטחות לאנשים שיהיה להם עתיד ויגיעו רחוק. מי אתה כאן ?
לא רואה שיש לידך איזה כוכב מיוחד או איזה וי מסתובב או משהו חוץ מכמה פלצפנויות שלך
בלי קשר ניאו זה לא נגדך ואתה כתבת ממש יפה אני לא מבטיח לך שום עתיד אבל הדיווח שלך כתוב ממש טוב.
[/QUOTE]
אני לא מנהל כאן שום פורום ואני לא מבטיח לאף אחד הבטחות אני מפרגן לחברים חדשים שמהתחלה תורמים דווחים עניינים.. את ניהול הפורום אני משאיר בידי עמית וחברי הנהלה שמנהלים אותו בצורה נאמנה גם ללא עזרה שלי..
יש לך מזל שאני רק מגיב לך אילולא הנהלה הייתה מתיחסת אליך כבר מזמן לא היית נמנה בינינו..
יש כאן הרבה חברים שיעידו על זה שגם ללא סימן וי אני נמנה בין החברים האמינים ונאמנים ביותר בפורום הנפלא הזה. אינני זקוק לסימן וי כדי לתת כפה לפרחח כמוך אני אוכל אנשים כמוך כל יום בלי מלח אז תחסוך משנינו מבוכה ותפסיק עם הפוזות שלך כי זה לא תורם לאף אחד בשום צורה..
..
[/QUOTE]
מתחיל את רגל שמאל שלי מבטיח הבטחות לאנשים שיהיה להם עתיד ויגיעו רחוק. מי אתה כאן ?
לא רואה שיש לידך איזה כוכב מיוחד או איזה וי מסתובב או משהו חוץ מכמה פלצפנויות שלך
בלי קשר ניאו זה לא נגדך ואתה כתבת ממש יפה אני לא מבטיח לך שום עתיד אבל הדיווח שלך כתוב ממש טוב.
[/QUOTE] [/QUOTE]
תודה ידידי עכשיו אני יודע איך זה להרגיש " גבר גבר " ולגבי הערכה שלך אני די מסכים איתך
..
[QUOTE=אחים שלו גברים]יוסי קיבלת מאיתנו גבר גבר מסתובב
נראה לנו לאחר ניתוח מעמיק שסקס מבאס היה וכנראה עודינו ילד כאפות..
[QUOTE=yosi]
..
[/QUOTE]
[/QUOTE] [/QUOTE][/QUOTE]
Carebear תפסיק להקפיץ את הפוסט של טלי כי אחרת תצטרף לשרשור הבא : http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11908& ; ; ;PN=1
אמרת את מה שהיה לך להגיד לטלי והיא החליטה לשים אותך ברשימה השחורה כי הפכת למטריד חבל שתבזבז את האנרגיות שלך לשווא במקום זה תמצא לך עניין אחר לעסוק בו.יש ברוך השם מספיק פרטיות תצא תדגום תהנה ככל שאתה מתרכז סביבה יותר אתה רק מזיק לעצמך יותר זאת הסיבה שהרחקת אותה ממך מלכתחילה ( טלי לא אוהבת חופרים) ..
כולנו שותפים להתלהבות שלך מטלי היינו שם גם אך יחד עם זאת יש גבול לכמה הבחורה יכולה לסבול ( אל תשכח שיש לה גם לקוחות אחרים פרט ממך ). יש לה חיים מעבר לפורום הזה וצריך לכבד את זה !
אם טלי החליטה לסנן אותך הייתה סיבה טובה לכך אני לא יכנס כאן לפרטי העניין רק אומר שעברת את גבול הטעם הטוב.יש לה זכות לסנן ואם אתה מכבד אותה אתה צריך להניח לה ידידי ( ההודעה שלי בא להזהיר אותך רגע אחת לפני שההנהלה תסמן אותך קח את זה בחשבון ותעשה עם עצמך חשבון נפש בהתאם )..
לכל דבר בחיים יש פרפורציות אל תשכח את זה !
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”