כ שרון מתל אביב - סקס אדיר

שרון מתל אביב

1

רציתי לשאול אתכם

בדרך כלל אחרי כמה זמן אומרים שהבחורה מתחילה להתקלקל אתם יודעים פחות משקיעה וכו'

שמתי לב שאצל שרון כל הדיוחים ממש טובים עד היום

מה דעתכם האם היא נימפומנית.?

או שפשוט היא באמת משקיעה בעבודה..?

שרון מתל אביב

2

שלום דני 555

שרון היא אכן בחורה דייקנית, שיטטתית, מסורה לעבודה ומתמידה.

היא פתוחה לשיחה ולפעילות אינטימית ומינית – הכל בתחומים שקבעה (כגון אין נשיקות בפנים).

הרבה מלקוחותיה נמשכים גם לאישיות המיוחדת, בנוסף לגוף המושלם.

לגבי נימפומנית – לא ברור למה כוונתך. אני משער שעם רוב הלקוחות לא היתה שרון קושרת קשר אינטימי מחוץ לעבודה, ועם מיעוטם – אולי.

כדי לבדוק את ההתאמה בין אדם מסויים לשרון , אין ברירה אלא לפנות לבית שליד החניון.

תבדוק ותהנה

שרון מתל אביב

3
זה משנה אם היא נימפומנית? משנה שהיא נותת שירות טוב ואין הרבה כמוה, משנה שאתה משלם ולא מתקתקים אותך. משנה שאתה יוצא מרוצה. משנה שהמקום נקי ואסתטי. משנה שזה גם מקום דיסקרטי. טוב יצא בטעות חרוז...

שרון מתל אביב

4

dani555 ידידי, מהיכרותי את שרון הנפלאה, אני מבקש לציין כי שרון, בשלב הזה של חייה, היא כמו יין מבציר טוב שרק הולך ומשתבח עם הזמן, ככל שהיא פוגשת יותר אנשים ולומדת עוד ועוד דברים, היא לומדת לענג יותר את הלקוחות - והרי כך זה בדרך כלל אצל כל בעל מקצוע שעם הוותק מומחיותו ומקצועיותו הולכים ומשתבחים והלקוחות נהנים משירות אכותי ומקצועי יותר - והרי ברור וידוע כי בחורה באקט המיני הראשון בחייה לא תהיה טובה כמו בחורה מנוסה - וכך טיבעי שיהיה גם עם בחורה שעוסקת בתחום שאנו הגברים כה אוהבים.

לגבי שרון הצעירה המונח "שחיקה" אינו מונח רלוונטי בשלב זה - שכן היא נראית מצויין, ותמשיך להיראות כך עוד שנים רבות, והיא עצמאית שגובה שכר הולם עבור שירותיה (ולא מורה שכירה שמקבלת שכר זהום ומבקשים ממנה להפגין ידע רב, חינוך לערכים, ואהבה לתלמידים) - היות וכך, הרי שאנו הגברים יכולים לשמוח על שניתנה לנו ההזדמנות להינות משירותיה הטובים של שרון ולקוות כי תמשיך ותעיק לנו מחסדיה עוד ימים רבים - לפני שתחליט לפרוש מהתחום.

הלוואי והיו בנות נוספות בתחום - באיכות ובמקצועיות של שרון !!!

[מבקש להבהיר - אינני יחצ"ן של שרון - ולדעתי אין לה צורך באחד כזה - אך אני בהחלט מעריץ של שרון - זאת לאחר שהתנסיתי עם רבות מהעוסקות בתחום - ובאיכותית כמו שרון טרם פגשתי - הן במראה, הן באיכות השירות, ומבחינתי החשוב מכל באישיות הנפלאה של הגב' המתוקה].

זיינו, תהנו, ותדווחו.

shlom8

שרון מתל אביב

6
[QUOTE=זיינפלד]שרון עוד עלולה להסמיק מרוב המחמאות שאתם מרעיפים עליה.... ואין ספק שאם תדע גם להכניס GFE משובח לתפריט שלה , כי אז קהל מעריציה רק יגדל.[/QUOTE]

היית מת ... אההה

צא מהסרט איש, בחיים יש פשרות והכל צריך להישקל בכף המאזניים. שום דבר לא מושלם אחרת לא היית כאן !

תרשה לעצמך להתפרק קצת מהסטטוס קוו וצא לחופשה קצרה אצל שרון

נ.ב.ח.מ (נזכרתי בדבר חשוב מאד)
גם אני לא יחצ"ן של שרון, ולא של אירה/אילנה/ניקול/איב/קטי/אלכס/ עוד רבות וטובות אחרות
רק שני דברים הם אינסופיים:

היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום.

שרון מתל אביב

7

אלברט - יכול להיות שאתה צודק... אבל למה להתפשר כאשר בשוק יש מלא תחליפים טובים ומצוינים שמספקים את כל הציפיות והדרישות ?? כאמור כל אחד וטעמו - דרישותיו הוא... כבר אמרו כאן שבעל המאה הוא גם בעל הדעה....

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”