כ מור מבוגרשוב /כבר לא עובדת - דף 2 - סקס אדיר

מור מבוגרשוב /כבר לא עובדת

13

הי אורן

אני הייתי מכור לסקס תמורת תשלום

ולאחר אין ספור נסיונות גמילה

אני מקווה שהצלחתי כבר 8 חודשים לא בקרתי נערה עובדת(למרות שמידי פעם מאוד בא לי אני מצליח ברגע האחרון לוותר)

וההרגשה מאוד מוכרת

הרגשה זבל שעוד פעם אני נכנע ליצר ולכל הסיכון שבזה כמובן

14

כתשובה לאחלהגברר - אם לא מדובר ב"נערה עובדת" אין לי את הבעיה הזו כמובן. כפי שכתבתי בפוסט של שרון (גם מהיום) אני למעשה נשוי, ועם אשתי הבעיה לא קיימת (אני מתכוון של גמירה פעמיים עקב רגשות אשמה וכד'). היא לא קיימת גם מסיבה אחרת, שאני לא זוכר מתי בפעם הארונה בסקס עם אשתי ביצענו 2 אקטים....

כתשובה ליניב123 - האמת שאני הייתי מכור שנים רבות, ואז היתה לי הפסקה מאד ארוכה של כ - 4 שנים (!!). שבהם הצלחתי לשלוט בעצמי לחלוטין. דהיינו אפילו לא ביקור במועדון חשפנות. האמת שרק בשנה האחרונה "חזרתי" לשטח, ואני עדיין מתייסר ולא בטוח האם אני מעוניין להפסיק או לא.

אורן

15
אורן, לצערי זה מוכר מאוד...
גם שני האקטים עם האשה זה זכרון נדיר ורחוק

וזה גם הצידוק שלי... השחיקה מחיי היום יום, העייפות וכו'
וכן העובדה שלרוב (יש כמה ברי מזל נדירים) הגברים יש יצר מיני
מוגבר לעומת הנשים, מובילה אותי לנערות עובדות, כי בינינו כמה כבר אפשר לעשות ביד?!

ושלא תבין לא נכון, טוב לי מכל בחינה אחרת עם זוגתי ולא הייתי משנה ביחסינו דבר... חוץ מזה!
תוסיף על זה את התיאומים הנדרשים (כולל שקרים לפעמים) והתוצאות הן:
א. אני יותר חושב על זה מאשר מבצע בפועל.
ב. כשאני כבר כן בסיטואציה נעלמים כל רגשי האשם, אני ממוקד מטרה ונהנה מהסקס כאילו
אין מחר (או כאילו אין אשה בבית...), אבל... ברגע שגמרתי (לפעמים דווקא כן בא לי שני אקטים
עם הבחורה הנכונה), יש תחושת ריקנות אדירה!!!

אפילו לא רגשות אשם או נקיפות מצפון... פשוט ריקנות אדירה!
כי בינינו מי חשב בצעירותו שככה יראו הדברים אחרי 10 שנים?!
חייב לרוץ...

19

שלום חברים,

בעצת חברי ההנהלה אני מעתיק את הדיווח הנ"ל שמפורסם כבר בפורום קשקשת...

"מור מבוגרשוב - כוסית ברמה בינלאומית"

הערכת גיל: 24 (אומרת וגם נראית)

תעריך: 250 ש"ח (תעריך אחיד ללא אפשרות לרדת או לעלות)

הדברים הטובים: צברית, גבוהה, רזה וחטובה, חזה סיליקוני מלא ויפה, פנים יפייפיות, עיניים מדהימות, עור חלק צח כשלג ונעים, מציצה לא רעה עם (אין אפשרות בלי גם בתוספת), סקס במגוון תנוחות (אין אפשרות לאנאלי), נעימה, נחמדה, והכי חשוב אמינה (לא משקרת בעניין התקתוק)!!!

הדברים הפחות טובים:מתקתקת (אומרת מראש שהיא לא נמצאת בחדר יותר מרבע שעה), אין אפשרות ליותר מאקט אחד, אוראלי עם בלבד, שתקנית, ביישנית ובכניסה מעט תוקפנית למי שמנסה להציק לה בעניין תוספות לשרות, יצאה לחופשה ארוכה - לא בטוח שתחזור (אם אדע אעדכן).

ציון כללי: 9 בסולם שפירא (למרות הדברים הפחות טובים)

הערת המומחה: מניסיון של 19 שנה בעסק: אין דברים כאלה היום!!! הבחורה יכולה בשקט להיות דוגמנית צמרת בחו"ל ואני לא מגזים.

ערב תשעה באב בפתח אז כדאי שאפסיק בשלב זה.

תהנו...

ומחכה לשמוע תגובות.

צום נעים (למי שצם)....

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”