קינט ידידי,
אתה חבר ותיק ורב זכויות בפורום. אני בטוח שאם אתה תצטרף להמלצות, אז שערי שמיים ייפתחו...
נמאס לי ממנה
12[QUOTE=dreadfuck]
[QUOTE=פשוט]טוחן יקר - אם זו רק הייתה תמונה אמיתית של שרון...
עמית - כנראה שאתה עושה עבודה מצויינת, אז מנהל המדיה המעצבן שלהם (אני מקווה שהוא לא יכעס שקראת לו מעצבן) יכול להמשיך להיות עצלן ונצלן
אני מציע שתפנה אליהם דרך ערוצי הקומוניקציה שבהם אתה משתמש מולם ברגיל. אני משוכנע שאם תבקש יפה, הם יסכימו.
[/QUOTE]
ממה שהבנתי שרון לא נראת משהוא?
[/QUOTE]
[QUOTE=פשוט]טוחן יקר - אם זו רק הייתה תמונה אמיתית של שרון...

עמית - כנראה שאתה עושה עבודה מצויינת, אז מנהל המדיה המעצבן שלהם (אני מקווה שהוא לא יכעס שקראת לו מעצבן) יכול להמשיך להיות עצלן ונצלן

אני מציע שתפנה אליהם דרך ערוצי הקומוניקציה שבהם אתה משתמש מולם ברגיל. אני משוכנע שאם תבקש יפה, הם יסכימו.
[/QUOTE]
ממה שהבנתי שרון לא נראת משהוא?
[/QUOTE]
נמאס לי ממנה
13גם אני היתי אצל שרון המדוברת התמונה מטעה את האנשים ואני שהגעתי היתי בטוח שמדובר בבחורה אחרת לדעתי אפילו התמונה לא קרובה בחמישים אחוז ממה שהיא במציאות ומרוב הנחמדות שלה לא היה לי לב לבטל לא אהבתי כלל את המציציה התאלנדית אני פעם קיבלתי משהו דומה עם אפקט הקור והיא עושה זאת עם אפקט החום צריך אולי להגיד לה זאת אני אוהב חזה גדול כנראה אנג'לינה עונה רק להגדרה הזאת
מקווה שגם אני יהנה
נמאס לי ממנה
15איך העניין הזה מתקדם? מישהו דיבר כבר עם "מנהל המדיה" או השד יודע מה התואר שלו?
הרעיון של יוניקורן נראה לי מאד.
הרעיון של יוניקורן נראה לי מאד.