כ שאלה על מובחרות הפורום - סקס אדיר

שאלה על מובחרות הפורום

1
אני קורא זמן רב את הדיווחים על אנג'לינה,נופר,דניאל(נ) וטלי ,ותמיד מסופר על הביצועיסטיות שלהן.אני מאוד רוצה לפגוש אותן ,אבל בגלל חוסר ביצועיסטיות מצידי וגם ממדים לא מרשימים יותר מדי ,אני חושש להתאכזב. ההרגשה שצריך להיות ברמה מסוימת כדי לקבל מהן בחזרה.האם אני טועה?

שאלה על מובחרות הפורום

4
מזקיר יקר,
לגבי הגודל תירגע, רוב הגברים חושבים שיש להם קטן ולבנות זה לא משנה.
מה אתה מתכוון חוסר ביצועיסטיות?
את רוב הבעיות אפשר לפתור עם חצי כדור סיאליס וחשיבה חיובית. אם אתה חושב
״רק שלא יפול״ אז הוא יפול. אם תחשוב ״רק שלא אגמור מהר מדי״ תגמור מהר
מדי. אם תחשוב ״נו מתי כבר אגמור״ לא תגמור. בקיצור תגרש את כל המחשבות
שקשורות בביצועים ורק תחשוב על כמה כיף לך והכל יהיה בסדר.
ולגבי הבנות שציינת, למזלי הרב אני מכיר את כולן לעומק. כל אחת ואחת מהן
בורכה בכישרון נדיר והיא מתנה שאלוהים שלח לך מהשמיים. לא תיקח?
אז אגמור בשיר מזמור

שאלה על מובחרות הפורום

5

[QUOTE=מזקיר פטמות]אני קורא זמן רב את הדיווחים על אנג'לינה,נופר,דניאל(נ) וטלי ,ותמיד מסופר על הביצועיסטיות שלהן.אני מאוד רוצה לפגוש אותן ,אבל בגלל חוסר ביצועיסטיות מצידי וגם ממדים לא מרשימים יותר מדי ,אני חושש להתאכזב. ההרגשה שצריך להיות ברמה מסוימת כדי לקבל מהן בחזרה.האם אני טועה?[/QUOTE]

ידידי מזקיר פטמות

ברשימה אחת ציינת את כל הפייבורטיות הגדולות שלי למעט מישל שאותה אני ממליץ לך בחום להוסיף לרשימה.הייתי איתה ועם חברתה דניאל מהרשימה שלך בשלישייה מפנקת ומטריפה. לא ביקרתי אותה עדיין סולו אבל חזק בתכנון!

לשאלתך - מכיוון שציינת כאלה תותחיות ברשימה שלך(במיוחד טלי המלכה החושנית) אני יכול להתחייב בפניך כמי שמכיר כל אחת ואחת מהן היטב שנפילה לא תהיה לך בשום אופן עם אף אחת מהן. בלי קשר לביצועיך - כל אחת מהבנות האלה היא בחורה איכותית, סבלנית ומפנקת שתשמח להעניק לך מכל טוב והעיקר שתהנה. אין לך מה לדאוג. אם אתה מכוון למטרות כאלה איכותיות זה כבר מראה שאתה לא מוכן להתפשר על איכות.

רק תבחר אחי. בהצלחה!

zooz
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”