כ דיון Bזאר - סקס אדיר

דיון Bזאר

2

לדעתי כל חובבי הביזאר צריכים לראות פסיכיאטר בדחיפות. מדובר בהפרעה נפשית קשה. מה מגרה בזה שבחורה מחרבנת ומשתינה עליך? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. מדובר בהפרעה שדורשת טיפול.

GR17002009-9-2 20:32:51

דיון Bזאר

3

[QUOTE=GR1700]לדעתי כל חובבי הביזאר צריכים לראות פסיכיאטר בדחיפות. מדובר בהפרעה נפשית קשה. מה מגרה בזה שבחורה מחרבנת ומשתינה עליך? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. מדובר בהפרעה שדורשת טיפול.[/QUOTE]

לדעתי כל המתבטאים כמוך צריכים להיות מועפים מהפורום.

ההארה למנהלים ולא לתת רמה של הכותב שלא שווה התייחסות.

B&B

דיון Bזאר

4
לביזאר - קודם כל הערה רושמים עם ע' ולא עם א'.

דבר שני - צר לי שאתה לא מבין שיש לך סטייה שדורשת את התערבות גורמי הרפואה. כולנו פה חולי נשים ואוהבים לעשות הכל במיטה כל עוד שמדובר במעשים נורמלים.

לא ידעתי שמי שלא נמשך לצואה ושתן (כמוני) נחשב לתת רמה ואילו מי שחובב צואה ושתן (כמוך) נחשב לאדם משכיל ומתורבת .
תסכים איתי (ואני מניח שיסכימו איתי כל חברי הפורום השפויים) שצואה ושתן הם לא בדיוק דברים מושכים .
מה הקשר בין צואה ושתן ובין משיכה לבחורה? מה הקשר בכלל? מה מושך אותך שבחורה מחרבנת או משתינה עליך?
המח שלי לא מסוגל לקלוט דברים כאלה ולטעמי מדובר פשוט בסטייה שדורשת טיפול.

בכדי להוכיח לך שאתה בעצמך מודה שמדובר בהפרעה חמורה אשאל אותך שאלה פשוטה. האם היית מוכן להודיע ברבים שאתה חובב ביזאר? ברור לי ולך שלא וזאת משום שאתה יודע שחיבתך לצואה ושתן הם דברים שלא מקובלים על בני אדם נורמלים. אני לעומת זאת מוכן להודות בפני כולם על הדברים האהובים עליי במיטה מכיוון שמדובר בדברים נורמליים ולא במעשים שחורגים מגדר הנורמה.

עצתי לך - לך לטיפול דחוף.
GR17002009-9-2 23:19:58

דיון Bזאר

5

לגבי המילה "הארה" כדאי שתבדוק במילון. לא התכוונתי להעיר למנהלים כי זה לא מנומס, אלא להאיר את עיניהם.

אני יכול להבטיח לך שבגלל דברים ""נורמאליים" עבורך בתקופה אחרת יכולת להיות מועלה על המוקד.
אנשים שאינם בעלי העדפות כמוני בהחלט לא נחשבים בעיניי כתת רמה, רק אנשים שמתבטאים כפי שציטטתי אותך !

שכחת שאתה נמצא בפורום סקס עם עוד אנשים מכל מיני סוגים, תלמד לכבד את כולם כל עוד לא פגעו בך.

לא יודע אם הדיווח שלי הועיל למישהו אבל הוספתי את שלי ואתה פשוט התלקחת (על בטוח שאין לי שגיאות כתיב)

ואל תעשו מזבוב פיל בסה"כ דיווחתי ממש בקצרה ולא צריך להפוך את זה למרחץ דמים טרגדי.

אחרון חביב לקסר, שרק עכשיו קלטתי את תגובתו, בסה"כ כן נהנתי אומנם לא כמו שרציתי שזה יתקדם אבל בגדול עימנואל טובה ולא לגמרי התחרפנה ממני.

[QUOTE=לקסר]

[QUOTE=Bזאר]למרות שלא נעניתי לשאלתי (מעדיף לדעת מראש לאן אני נכנס) לא רציתי להפחיד אותה אלא להתחיל לגשש שתראה שאני אדם חיובי בסה"כ וזה בגלל העובדה שהחיצוניות שלה מאד אטרקטיבית. אחרי האקט ביקשתי עיסוי ואז התחיל המו"מ העינייני לפעם הבאה.
הבחורה מסרבת בכל תוקף ולא מוכנה לקלוט ביזאר קשה .
לפחות זיינתי בדוגי וזה להבדיל מהדיווח המצויין שלקסר כתב עליה.[/QUOTE]

טוב, לפחות עכשיו אני בטוח(האמת כבר ידעתי קודם על סמך הדיווחים) שהיא לא חירטטה בקשר לכאבי הגב שלה באותו יום ואולי פחדה מהזיון המהיר והעוצמתי? אולי... יכול להיות...

ואולי רק קצת כאב לה הגב, והיא פחדה שדוגי איתי רק יחמיר את המצב.... חחחח... יאללה, שיהיה.

Bזאר - למרות האכזבה בקשר לציפיותך, אני מקווה שלפחות נהנית מהסקס עצמו. היא יודעת את העבודה בקטע הזה, פחות או יותר.

[/QUOTE]

אגב לקסר, הויכוח שלי עם המתנשא מעליי מזכיר לי קצת את הויכוח שלך עם שונא הדגדגנים האידיוט.

לילה טוב לכולם.

B&B

דיון Bזאר

7

לביזאר – אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאני יודע שקיימת מילה שנקראת "הארה" (אל תעשה ממני טמבל) אבל ברור כשמש כי התכוונת פה למילה "הערה" ולא למילה "הארה" והיתה לך פה טעות כתיב.

לא אמרתי שמי שאינו בעל העדפה מינית כמוני הוא תת רמה. יש כאלו שאוהבים בלונדיניות ואני לא – האם אמרתי עליהם שהם תת רמה? יש כאלה שאוהבים שמנות ואני לא – האם אמרתי עליהם שהם תת רמה? אגב...גם לאנשים עם סטיות מטורפות כשלך אני לא קורא תת רמה אלא פשוט אנשים עם בעיה נפשית שצריכים טיפול נפשי.

ליוניקורן – ממש לא מקובל עליי שכל גחמה מינית שמקובלת על שני הצדדים היא לגיטימית ונורמלית.

הומואים מבצעים את פעילותם בהסכמת שני הצדדים ולמרות זאת פעולה כזו מבחינתי היא סטייה שדורשת טיפול. שני בני זוג שהולכים לחילופי זוגות היא פעולה של שני מטורפים. מבחינתי – גבר שמסכים שאחרים יזיינו את אשתו הוא בן אדם חולה נפש שצריך טיפול.

ברור שההגדרות של "שפוי" ו"סטייה" הן נגזרת של החברה שבה אני חי. אם תשאל 1000 אנשים אקראיים אם הם נמשכים לקקא ושתן – 99.999999999999% יגידו לך שהם סולדים מזה.

מסקנה – מי שנמשך לזה הוא בהחלט סוטה וזאת ביחס לחברה שבה אני חי כמובן.

הדוגמאות שלך לגבי השבט באפריקה ולגבי הגבר בגרמניה הן נכונות אבל שוב – אני לא חי לא באפריקה ולא בגרמינה וגם ידידינו ביזאר (הדורש טיפול) לא חי שם ולכן מעשיו ביחס לחברה שבה הוא חי הן בגדר סטייה נפשית הדורשת טיפול.

דיון Bזאר

8

ל-GR1700 "היקר"!!!

אין לי מושג מי אתה, בן כמה אתה, האם אתה רווק/נשוי/גרוש/אלמן, מה שאני כן בטוחה זה שאתה אידיוט בריבוע.

מי אתה שתקבע לאחרים מהי סטייה ומהי לא סטייה? רק כי זה לא משהו שאתה היית עושה, זו סטייה? זוגות שהולכים למסיבות חילופי זוגות הם סוטים בעיניך, כי גבר "שמסכים" שאחרים יזיינו את אשתו הוא בן אדם חולה נפש שצריך טיפול. הומואים הם סוטים בעיניך והם זקוקים לטיפול.

מי אתה לעזאזל שתחליט מי זקוק לטיפול ומי לא? מי אתה שתחליט מה "נורמלי" ומה "סטייה" לגבי אנשים אחרים? מי מינה אותך לדוקטור לפסיכיאטרייה?

לפני כ-76 קמה קבוצת אנשים והקימה מפלגה במדינה מסוימת שקבעה לגבי מגזרים שלמים באוכלוסייה שהם "לא נורמטיביים" ו"זקוקים לטיפול". הטיפול שלהם היה אמנם קצת שונה מהטיפול שאתה מייעץ לביזאר ולדומיו לגשת אליו, אבל מבחינתם הוא היה "טיפול" הולם את האנשים ה"לא נורמטיבים" וה"סוטים" באוכלוסייה שלהם.

אתה יושב בפורום ומחווה דעה על שגיאות הכתיב של אנשים אחרים – וגם אם אין להם כאלה, אתה מחליט שיש – ראה ה"הארה" של ביזאר והחלטתך שהוא התכוון ל"הערה" – לא ברור על סמך מה החלטת למה התכוון המשורר, אבל כנראה שאתה גם קורא מחשבות נוסף לכל "מעלותיך" הרבות מספור.

נכון שאין לי מושג מי אתה, כמו שציינתי בתחילת התגובה שלי אבל מה שכן ברור לי לחלוטין הוא שאתה איש קטנטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, ניאנדרטלי בנשמתך, שובניסט, חסר סובלנות כלפי הזולת, והכי גרוע – פשוט גזען בכל רמ"ח איבריך ושס"ה גידיך.

תהיה בריא

רותי

דיון Bזאר

9
חברה, להירגע ומהר.
באתם לכאן בשביל לריב?
להביע דעה (קיצונית ככל שתהיה) או להביע התנגדות לדעה של חבר
אחר זה בסדר גמור.
אבל לפתוח במטר גידופים אחד על השני זה לא לרמה שלנו ומיותר
לגמרי.maxmax2009-9-6 12:6:30
אז אגמור בשיר מזמור

דיון Bזאר

10

במסגרת הדיון בסטיות.

יש אפשרות ,,, קלושה אמנם,,,, אך עדיין אפשרות

שהתלהמות בפורום היא סוג של סטיה מינית ?

והכותב המתלהם מאונן תוך כדי התלהמות ????

וככה בהגיבי לדיון הזה

התחלטי

סוטה

גם

אני ?

נימרוד תוהה וסוטה

its 4 in the morning the end of December

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”