כ דיון Bזאר - דף 2 - סקס אדיר

דיון Bזאר

11

היות ולקחתי לעצמי את תפקיד המגשר בפוסטים כאלו ואחרים כאן המשיך במלאכת הקודש (מפרגן לעצמי קצת נו מה...) והעמיד כאן את הסוגייה באור לשוני גרידא !

שכן הכל תלוי במה היא ההגדרה של "סטייה" ?

סטייה הינה התנהגות לא קונפרמית !

זו היא הגדרה מילולית אובייקטיבית ואילו הדון כאן מנסה להכניס במילה קונטאציות לאוו דווקא נכונות ולהופכה לסובייקטיבית ובכך להרחיב את פירושה המילולי ל:

סטייה הינה התנהגות לא קונפרמית ופסולה !

שהרי מי שאוהב לחוש בצואה נוזלת על גופו החשוף אכן פועל בצורה שאינה קונפורמית, כמו שטוענים כאן חלק מהאנשים, מאידך מי אנחנו שנאמר האם ההתנהגות הנ"ל גם פסולה, כפי שטוענים כאן אחרים ?

ולסיכום, תוך הנחה, שבעצם הפעולה אין אדם פוגע באדם אחר ובעיקר חסר ישע יעשה אדם ככל שברצונו וככל שמעמיד את אונו.....

נ.ב

1700 השתדלתי לבצע הגהה מקווה שאצטיין במבחן....

אפרודיזאק2009-9-6 14:26:37
הכל מכל כל....

דיון Bזאר

14
דווקא הארה מלשון אור זה מילה עיברית תיקנית שגם מתאימה לקונטקסט של המשפט...
אבל מצד שני אתה כל כך צר מוחין שברור שלא תשים לב לזה

כל נושא הביזאר דוחה אותנו באופן אישי אבל מי אנחנו שנשפוט נטיות מיניות של אחרים?
(האם לרצות להיות עם שרון שצבעה את שערה בכחול נחשב סטיה?)

[QUOTE=GR1700] לביזאר - קודם כל הערה רושמים עם ע' ולא עם א'.

דבר שני - צר לי שאתה לא מבין שיש לך סטייה שדורשת את התערבות גורמי הרפואה. כולנו פה חולי נשים ואוהבים לעשות הכל במיטה כל עוד שמדובר במעשים נורמלים.

לא ידעתי שמי שלא נמשך לצואה ושתן (כמוני) נחשב לתת רמה ואילו מי שחובב צואה ושתן (כמוך) נחשב לאדם משכיל ומתורבת .
תסכים איתי (ואני מניח שיסכימו איתי כל חברי הפורום השפויים) שצואה ושתן הם לא בדיוק דברים מושכים .
מה הקשר בין צואה ושתן ובין משיכה לבחורה? מה הקשר בכלל? מה מושך אותך שבחורה מחרבנת או משתינה עליך?
המח שלי לא מסוגל לקלוט דברים כאלה ולטעמי מדובר פשוט בסטייה שדורשת טיפול.

בכדי להוכיח לך שאתה בעצמך מודה שמדובר בהפרעה חמורה אשאל אותך שאלה פשוטה. האם היית מוכן להודיע ברבים שאתה חובב ביזאר? ברור לי ולך שלא וזאת משום שאתה יודע שחיבתך לצואה ושתן הם דברים שלא מקובלים על בני אדם נורמלים. אני לעומת זאת מוכן להודות בפני כולם על הדברים האהובים עליי במיטה מכיוון שמדובר בדברים נורמליים ולא במעשים שחורגים מגדר הנורמה.

עצתי לך - לך לטיפול דחוף.
[/QUOTE]

דיון Bזאר

15

יוניקורן כתב:

"כל גחמה מינית אישית תחשב ללגיטימית ולנורמלית ובלבד שמדובר בפעולה שנעשית בהסכמתם בין 2 אנשים בוגרים (בוגר כמוגדר בחוק) ושלא שמסכנת את קיומו הפיזי של אחד מהמשתתפים או יותר (למשל : גבר/אשה חולי HIV שמתעקשים לזיין ללא הגנה גבר או אשה נקיים ובריאים) ושלא מדובר בניצול מיני של קטינים/ות או חסויים חסרי כושר שיפוט אישי וחסרי הגנה (כגון : פדופיליה) ...."
וגם:

"אגב אספר לך חוויה אישית ולא הכי מרנינה שצפיתי בה: ראיתי סרט פורנו גרמני באינטרנט שמראה גבר מזדקן מזיין פרה (בעזרת ידידתו/אשתו שעושה לו ביד ועוזרת לו להעמיד את כלי עבודתו ) ואחר כך אותו גבר מזדקן לא הסתפק בפרה והוא גם ביצע אקט מיני שלחדירה באחוריה של תרנגולת שצרחה עד השמיים (גם כאן בעזרת אשתו שאחזה בתרנגולת ) ....האמת שנגעלתי עד השמיים ותהיתי עד כמה בני-אדם יכולים להתדרדר לשפל המדרגה ולהתנהג באמת כמו בהמות (טוב נו הם היו גרמנים אז אולי ניתן להבין את זה הרי לפני 60 שנים הם לא היו יותר טובים מבהמות....) ...אבל בשורה התחתונה . באמת ....מי אני שאשפוט אותם ...כל עוד הם לא חרגו מהמגבלות שציינתי לעיל , שיעשו כאוות נפשם ומצידי שיזיינו אפילו חור בגזע של עץ ....למרות שאותי אישית ברמה הפיזית כל הקטע הזה באמת הגעיל ....."

ואני שואל:

מי הם שני האנשים הבוגרים שהסכימו שהגרמני ינקנק את הפרה או את התרנגולת שאף צרחה מרוב כאבים???
הגבר המזדקן ואשתו/ידידתו??

סתם רציתי להזכיר שיש זכויות גם לבעלי חיים.

אני יודע שזה לא נושא הדיון אבל לא הצלחתי להתאפק.

דיון Bזאר

16

הבחור GR1700 זכה לחמש דקות התהילה שביקש לעצמו ...
ישנה אימרה: "אין שכל - אין דאגות" אולי זה לא תמיד נכון מילא הוא מחפש אקשן, עם מי לריב ולמשוך תשומת לב בהצהרות פרובוקטיביות ... אבל איך האחרים לא שמו לב לאמירה הלא מבוססת שלו לגביי

[QUOTE=GR1700] לדעתי כל חובבי הביזאר צריכים לראות פסיכיאטר בדחיפות. מדובר בהפרעה נפשית קשה. מה מגרה בזה שבחורה מחרבנת ומשתינה עליך? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. מדובר בהפרעה שדורשת טיפול.[/QUOTE]

מישהו קרא כאן בפורום שזה מה שביקשתי ??? (לא שהייתי מתבייש אם כן)

אני בסה"כ שאלתי אם היא מוכנה לקלוט ביזאר קשה והתכוונתי בדיוק למה שאמרתי מחפש מישהי שתסכים שאני אעשה עליה את צרכיי ! (מודה גם זו נחשבת לסטייה, אז מה ??) הבנת הנקרא והפרשנות של GR1700 שואפת לאפס במיוחד כשהוא מתעקש להכניס מחשבות וכוונות למילותיי, כאילו שאני לא יודע להתבטא - וזה כבר נחשב בעיניי לחוצפה מהולה בזילזול ועלבון. לגבי המילה "הארה" (כן בא') הסברתי שזה לא מנומס להעיר (בע') למנהלים ולכן הארתי להם (מלשון הארה - בא') להסביר יותר ברור מכך לדעתי לא יכולתי.

אגב אפרופו דיון Bזארי שכזה האם מישהו מכיר נערות עובדות רגילות שנראות טוב+ שיהיו מוכנות ?

מוכן לקלוט (התכוונתי לתגובות והמלצות יא סוטים ) גם בפרטי למי שזה מזיז בפומבי.

ואיך אפשר מבלי להודות לכל החברים הנפלאים שיש לנו כאן בפורום שהתקוממו והביעו עמדה ודעה בדיון.

על החתום Bזאר שכבר מזמן סיים את חוק לימודיו ושולט היטב ברזי העיברית על בוריה.

B&B
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”