כ מהו הזיון הכי טוב שהיה לכם אי פעם ? - דף 4 - סקס אדיר

מהו הזיון הכי טוב שהיה לכם אי פעם ?

31

שלום שוב,

אחד הזיונים הגדולים, בתולדות תל אביב, היה ניתן לקבל, בראשית שנות ה-90, אצל "ענבל" המיתולוגית שעבדה במקום שנחשב עד היום ל"גדול" מכולם "בנקוק" ברח' ריינס 51. באותה תק' עבדה שם גם "בל" הזונה מס' 1 בישראל בשנות ה-70 וה-80.

מישהו זוכר/מכיר?

אלו היו ימים נפלאים וקסומים שלא יחזרו עוד לעולם!!!!

האמינו למומחה.

שלכם,

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן

32

אוי רמי שפירא, אתה מזכיר נשכחות

איפה הימים שבהם הגענו למרתף בריינס 51 ולא משנה איזה כוסית ישראלית צעירונת היית בוחר היית מרביץ מספר פיגוז

למרבה הצער החברה הצעירים וגם הזקנים בימינו היו קוראים לזה כיום תקתוק ב-150 ש"ח 20 עד 30 דק' אקט אחד בלבד עד לגמירה ואני מדבר איתכם על תעריף של לפני 20 שנה !!! והיום אתם בוכים על תקתוק של 250 ש"ח.

בל להזכירך מר שפירא היקר עבדה קודם לכן במקומות רבים כולל במכון למטה בכיכר אתרים איזה ימים .. איזה ימים אז היא הייתה בין הבודדות שדחפו לך אצבע לתחת מיוזמתה ולא יכלת להחזיק מעמד והשפרצת עד לתקרה.

כל האירועים בתקופה ההיא התרחשו על מיטות מסאז' צרות בחדרונים קטנים שלרוב המקומות היו מקלחונים משותפים ולא כמו היום מקלחת ואפילו ג'קוזי בכל חדר.

איזה ימים אך איזה מבחר של כוסיות ישראליות הרעבות לכסף.

הייתה אחת תימנייה עם טוסיק נחמד שהיה כיף לתפוס, הייתה משמנת לעצמה את השדיים והגוף ורק מלהריץ את היידיים על השמן היית כמעט גומר ובקונטרות שנתנה עם סיומת של נענוע ישבן ימינה ושמאלה הייתי משפריף כמו גדול זכורה לי כאחד הזיונים הלוהטים אבל עם הגיל פרח לי שמה מזכרוני.

בחור נוסטלגי2009-9-10 17:20:30

33

(איך לא ראיתי את השרשור הזה קודם...............)

אצלי זה התחיל בתור נערה עובדת ונגמר במחשבות על עתיד ביחד !

הזמן: משהו כמו 15 שנה אחורה.

המקום: אחד הגדולים בזמנו - אסתר המלכה 8, המקום, שבראיה לאחור תקתק אנשים באופן חלוצי ממש אבל היית יוצא מה זה מבסוט

הפרסונה: לא כל כך זוכר את שמה המקצועי דאז, בחורה קטנטונת, חזה בינוני נערי וחצוף כזה, עור לבן מתוח ונעיייייים, צעירה יחסית (בת 23 בערך), גוף גיטרה עם עכוז מ-ד-ה-י-ם !!

אנחנו מסתכלים אחד על השניה ולא מבינים מה את/אתה עושים במקום שכזה.
השיחה בלי מילים הזו מובילה אותנו למיטה, וחברים, מעולם, מאז ועד היום (כולל אשתי שטוב שלא "שומעת" אותי עכשיו) לא היה לי זיון כזה !! אמנם הייתי יותר צעיר ויפה בזמנו (שנות הצבא) ולא היה לי הרבה ניסיון בתחום אבל זו פשוט היתה החוויה המינית הכי מסעירה שהיתה לי עד אותו רגע (תיכף תבינו למה עד אותו רגע).
הרושם שעשינו אחד על השניה היה כל כך חזק שיצאתי משם עם הטלפון שלה (בזק בלבד בזמנו), ואחרי הטלפון הראשון פשוט לא יכולנו להתנתק אחד מהשניה למשך כמה חודשים. אני מדבר אתכם כבר על קשר רומנטי ממש !!

הייתי חוזר מהצבא אחרי שבועיים שלושה ישר אליה הביתה (למי היה הורים בראש באותה תקופה), היא היתה רואה אותי ובלי מילים היתה מפשיטה אותי ומתחילה לזיין אותי בלי הכרה. זיונים ששמו בכיס הקטן את מה שהיה לנו בדירה שבה היא עבדה.
המציצות שלה היו הכי טובות שקיבלתי עד היום (אפרופו שרשור המציצות המתגבש בימים אלו).
החוויה האנאלית הראשונה שלי בחיים היתה איתה. בקיצור פנינה שנפלה עלי משמיים.
אמה-מה, אחרי כמעט שנה של קשר של סופי שבוע פעם, פעמיים בחודש, התחלתי לחשוב איך לעזאזל אני אוכל את הקטע הזה שהיא עובדת במקצוע העתיק בעולם...... ואיך אני מספר לכולם שקרים על איך ואיפה נפגשנו לראשונה......אז בלית ברירה חתכתי.

למרות הכל הסוף הוא יחסית טוב כי אנחנו בקשר עד היום !! אמנם אחרי הפסקה לא קצרה באמצע אבל ידידים טובים (ולא, אשתי עד היום לא יודעת עליה ולא, אנחנו מאז כבר לא מזדיינים )

כמובן שאף אחד לא יודע באמת איך הכרנו

לכל המפנטזים, היא מזממממממן עזבה את התחום.

(אוי זה היה טוב לפרוק את הסיפור הזה סוף סוף )

Hulio2009-9-13 14:59:36
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”