1
אישה חסונה
16UNICORN
לא הגזמנו קצת עם הדיווחים האלה והקודמים עליה ?
אני מסכים עם כל החסרונות שמנית ופחות עם היתרונות.
חוץ מהציצי הקטן והנחמד שלה. כל השאר סתמי . רזה ומדולדל חיטובים. תחת קטן ושטוח. רגלי גפרור ואם ליטפת את זרועותיה
אתה חש בזיפים קשים וצפופים של תגלחת ממש מאיזור הכתפיים ומטה. גם בסטייל שלה היא די מזכירה זונת רחוב.
הכי זוועתי מבחינתי. ריח רע מבחיל נידף מפיה בעיקר כשהיא ניצמדת אליך לנישוקים באיזור הראש צוואר ואוזניים. זה כנראה נובע משפיך ישן שנמצץ ממספר בחורים שבקרו אצלה טרם הגעתך.
וכל זה קורה לאחר שאתה מוצא עצמך במסע מתיש לקבוע איתה.
ראשית קשה להשיג אותה בטלפון. וכשהיא כבר עונה, אתה מוצא עצמך תחת חקירה צולבת. אם צלחת את התחקיר היא תכוון אותך להתקשר אליה שעה לפני ואז מדריכה אותה להגיע לכיכר ומשם להתקשר.
התקשרת? תגיד לך מהכיכר איך להגיע לרחוב וכשתגיע לרחוב תתקשר. התקשרת? ואז היא תגיד לך את מספר הבית אבל לא את מספר הדירה כך שאתה צריך להתקשר שוב. תוך כדי כך היא מזרזת אותך בצילצול וניתוק צילצול וניתוק וחוזר חלילה (מנתקת כדי שלא יעלה לה בשיחה) ולאחר שהחנית במספר הבית מתקשר שוב ומקבל את מספר קומה ודירה.
הנחמה לטיפשים- זה קורה רק למפגש הראשוני.
למה טיפשים ?
כי רק הם יחליטו להגיע אליה שוב
לא הגזמנו קצת עם הדיווחים האלה והקודמים עליה ?
אני מסכים עם כל החסרונות שמנית ופחות עם היתרונות.
חוץ מהציצי הקטן והנחמד שלה. כל השאר סתמי . רזה ומדולדל חיטובים. תחת קטן ושטוח. רגלי גפרור ואם ליטפת את זרועותיה
אתה חש בזיפים קשים וצפופים של תגלחת ממש מאיזור הכתפיים ומטה. גם בסטייל שלה היא די מזכירה זונת רחוב.
הכי זוועתי מבחינתי. ריח רע מבחיל נידף מפיה בעיקר כשהיא ניצמדת אליך לנישוקים באיזור הראש צוואר ואוזניים. זה כנראה נובע משפיך ישן שנמצץ ממספר בחורים שבקרו אצלה טרם הגעתך.
וכל זה קורה לאחר שאתה מוצא עצמך במסע מתיש לקבוע איתה.
ראשית קשה להשיג אותה בטלפון. וכשהיא כבר עונה, אתה מוצא עצמך תחת חקירה צולבת. אם צלחת את התחקיר היא תכוון אותך להתקשר אליה שעה לפני ואז מדריכה אותה להגיע לכיכר ומשם להתקשר.
התקשרת? תגיד לך מהכיכר איך להגיע לרחוב וכשתגיע לרחוב תתקשר. התקשרת? ואז היא תגיד לך את מספר הבית אבל לא את מספר הדירה כך שאתה צריך להתקשר שוב. תוך כדי כך היא מזרזת אותך בצילצול וניתוק צילצול וניתוק וחוזר חלילה (מנתקת כדי שלא יעלה לה בשיחה) ולאחר שהחנית במספר הבית מתקשר שוב ומקבל את מספר קומה ודירה.
הנחמה לטיפשים- זה קורה רק למפגש הראשוני.
למה טיפשים ?
כי רק הם יחליטו להגיע אליה שוב
רגליה אוחזות בהם...
אישה חסונה
18חברה, אני מנסה כבר מזה כמה שבועות להשיג את המספר של מריה - מפואבלו אספניול ואשמח באם מישהו מכם ישלח לי בפרטי את מספר הטלפון שלה.
תודה מראש
אישה חסונה
19שלום לכם גם אני מנסה להשיג את המספר שלה בפורום אבל ללא
תוצאות, אשמח אם תשלחו לי בפרטי טלפון לקשר
תוצאות, אשמח אם תשלחו לי בפרטי טלפון לקשר
אישה חסונה
20האם הקווקזית מפואבלו אספניול מקבלת גם בשבת ?
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*