תיקון לגבי קטנטונת מבת ים
1לאחר ששני נעלמה, אני מחפש...
כ
הטלפון שפורסם איננו מאומת ולכן הוסר מהפורום
גילעד
טוב קודם כל אני חייב תיקון קטן, מסתבר שהביקור אצלה בבת ים היה חד פעמי, רציתי היום ללכת אליה שוב כי הייתי באיזור ומסתבר שהיא בכלל מקבלת באלנבי. אין לי מושג למה הורידו לי את ההודעה הקודמת ורציתי להוסיף כמה פרטים שזיינפלד שאל והשמטתי. אז ככה, יש לה שיער שטני נוטה לאדמדם כזה, ישבן עגלגל (לא עושה אנאלי), פנים יפות עם שפתיים עבות, חזה בינוני עומד ועור חלק. בגדול היחס שלה טוב, נתנה לי להרגיש רצוי, התחלנו בנשיקות צרפתיות תוך שהיא מפשיטה אותי (הגעתי אחרי מקלחת מהבית) עברה לנשיקות בצוואר ואפילו גם קצת באוזן ומשם ירדה למציצה. בטלפון אמרה לי שזה עם גומי אלא אם כן אני נקי אז זה יהיה בלי (כנראה עברתי את הבדיקה) לאחר שתיים שלוש דקות שרציתי להאט את הקצב, שאלתי אם אני יכול לרדת לה גם ונעניתי בחיוב ואפילו בחיוך, משם עברנו לזיון כאשר היא מעלי עד הגמירה. רק אני רוצה לציין שאחרי שגמרתי היא לא מיד קמה מהמיטה אלא המשיכה לשכב לידי קצת לדבר. סה"כ הייתה כימיה טובה כבר מההתחלה והכל נעשה בכיף. אז לשם שינוי אני שמח לרשום תגובה חיובית בפורום באמת מגיע לה, ואם יש לך עוד משהו שפיספסתי דבר איתי בפרטי.
הוא צונזר מאחר ולפרסום טלפון צריכה להיות אסמכתא כלשהי בפרסום פומבי מאחר ואין לפרסם טלפונים פרטיים.
בחיפוש הודעות לפי שם השולח המקורי :
http://www.sexadir8.com/forum/search.asp?KW=zxcvvcxz&SM =1&SI=AR&FM=0&OB=1
ניתן לגלות לפי הכותרת שהטלפון לא מאומת !
תודה על שיתוף הפעולה, דיון זה מועבר לקשקשת וניתן לפנות למקור בהודעות פרטיות.
הנהלת הפורום.
מקומו המיועד של דיווח ללא טלפון הינו בפורום הנוכחי בדיוק למטרת העברת מידע בפרטי ביניכם.
החברים הרלוונטיים כבר יידעו לפנות אליך.
הדיווח ללא הטלפון הוחזר לדיון.
שימי
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”