כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 3 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

21

לפני כמה שנים חבר שכנע אותי באיזה ערב לעשות סיבוב לפגוש מישהי שהוא הכיר בצאט כלשהו. אמר לי כוסית. הראה לי תמונות ששלחה. בקיצור שיקר לי בפנים הזבל. כשהגענו פגשנו אותה בגן ציבורי ליד הבית שלה.

אתם מכירים את שיש לכם חבר חרמן שתמיד מזיין מכוערות ולא רואה בעיניים? אז הוא אחד כזה. כשראינו אותה שנינו היינו בשוק ולרגע רציתי לחייב אותו על הדלק

שמנה.שפם.מכוערת באופן כללי וגם מגעילה

פעם ראשונה שראיתי אותו אומר לא לכוס והוא היה חרמן.

אני לא מתגאה במה שעשיתי אבל הבנאדם הצליח להדליק אותי כל כך כל הדרך אליה

באוטו שכבר לא נשאר לי דם במח. עד שהוא הגיע חזרה

לאוטו כבר פמפמתי אותה בבית מעץ. ובסוף ניגבתי לה על השאל

22

התגובות הבאות אוחדו לדיון שכאן ע"י ההנהלה מדיון חדש
"סקר: מה הדבר הכי סוטה/מצחיק/מרושע שעשיתם?"
ע" הכותב:

____________________________________________________________ _____________

מעניין אם רק אני אוהב קצת הומור בזיונים שלי או שיש עוד כמוני.
אני אתחיל:
כשאני מזיין באוטו שלי אני אוהב לגמור לבחורה בפה וכשהיא, בפה מלא, פונה לעבר הדלת כדי לירוק החוצה אני מכריז בחגיגיות "אני נותן לך 20 שקל אם את בולעת את זה". חלקן בולעות וחלקן מנסות, בתנועות ראש נמרצות, לרמוז לי שאני צריך להוסיף עוד כסף. אני כמובן לא עושה להן חיים קלים ועושה את עצמי שאני לא מבין מה היא מנסה לומר לי. הסיטואציה הזאת משום מה מאד משעשעת אותי.
עוד דבר שעשיתי זה היה כשנסעתי בדרום ת"א בשעת צהריים וראיתי נרקומנית גמורה ברחוב ותמורת 30 ש"ח הלכנו לשיחים שם באיזור והשתנתי לה על הפרצוף ועל השיער.
ופעם עשיתי לבחורה בדירה facesitting ככה שהאף שלה היה בחור תחת שלי ודחפתי את כל השק לפה שלה וגמרתי לה על החזה.
bastard או לא??
מי שרוצה לחלוק איתנו את מעלליו (ולתת לי רעיונות) מוזמן...

19LOLx82009-12-25 19:0:15

25

טיטי ה BDSM מבוסס על " Safe, sane and consensual"

אני לא יודע כמה זה בטוח לגמור לזונת רחוב בפה או כמה זה שפוי להשתין על נרקומנית אבל הדברים ה"משעשעים" של bastard הם לא בהסכמה ולכן זה לא קשור ל BDSM

אפשר רק לקוות שלבחורה הבאה שהוא יבקר יהיה חוש הומור מפותח כמו שלו. אותי למשל היה מאוד מצחיק אם זונת הרחוב היתה צועקת עליו שהיא רוצה 50 ש"ח תוך כדי יריקת הזרע שלו לכל עבר בתוך המכונית.

menice2009-12-23 15:9:22
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

29
איזה רציניים אתם...המטרה הייתה לארגן סקר קליל ומצחיק בלי לפתוח דיון בנושא.
מי שלא בקטע או לא מבין את ההומור הנמוך הזה שלא יגיב.
menice, התגובה שלך הרגה אותי מצחוק אבל לא הבנתי למה אמרת שזה לא נעשה בהסכמה. מעולם לא הכרחתי בחורה לעשות משהו נגד רצונה. ואם אתה מדבר על בטיחות אז בכלל בילוי עם זונה, בין אם ברחוב או בכל מקום אחר, הוא לא הדבר הכי בטוח...בעניין של השפיות אני נאלץ להסכים איתך לגמרי =]

30
לפני כמה שנים (כשהיינו צעירים וטיפשים) באנו עם זוג חברים לרח נווה שאנן דלוקים פצצות.
נכנסנו בפראות ל"מכון הבריאות" הזה שמצד ימין, שפעיל עד היום
ודרשנו לראות תעודות זהות מהבנות.
הן נבהלו תחילה (אני אכן נראה כמו בלש), אבל אז אמרנו שסתם מסתלבטים ויצאנו.

עד היום אין לי אומץ להראות תפרצוף שלי שם למרות שלבטח כל הצוות שם הספיק להתחלף.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”