כ ניפוי מהדיון על איימי/אנג’לינה ג’ולי-יעבץ - דף 2 - סקס אדיר

ניפוי מהדיון על איימי/אנג’לינה ג’ולי-יעבץ

11

GOODGOD

אתה בהחלט צודק שצופים בנו כאן. כאשר אתה נכנס לפורום אתה תמיד יכול לראות כמה משתתפים "משוטטים". כמה מתוכם משתמשים רשומים וכמה "אורחים" שרק ניזונים מדיווחינו והתרומה השולית שלהם : One Big Zero. לכן אני אישית יותר זהיר ומשתדל יותר לסנן ונוטה להשתמש יותר ב-ה"פ אבל אני חושב שזה יהיה רעיון מצוין להנהלה אם יגבילו יותר את כל האורחים שלא תורמים כלום.

אגב - כמעט תמיד , מספר האורחים גדול משמעותית ממספר המשתמשים הרשומים שנמצאים בפורום באותה נקודת זמן.

14

שמע קודם כל היו פורומים סגורים והם נכשלו כולם היו מתיים הפורום הזה הצליח

דבר שני מה יסגר איפה למה כמה מה הוא הקרטריון מי יקבע לא יודע זה נשמע לי מסובך מידי ועלול להזיק לאווירה הטובה שנוצרה פה אני ממש התמכרתי לפורום הזה ואני פוחד מכל שינוי

15

לדעתי אפשר לפתוח כאן שרשור ולהצביע על כך. ככה ההנהלה תוכל להתרשם מהיחס של החברים אחרים שהם המיעוט "הלא מדובר" מכוון שהנושא מאוד שנוי במחלוקת( אף על פי שהפורום איננו נחשב כפורום דמוקרטי בהחלט יש מקום לשקול את האופצייה הזאת ).

כמובן אני משאיר את זה לשיקול דעת ההנהלה

[QUOTE=נמפה]

גודגוד,

עדיין לא ברור לי מדוע אתה מתנגד לסגירה חלקית של הפורום שיכול לסנן את "הטרמפיסטים".

[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

16

תומך ביוסי בעיניין של ההצבעה ובעד שינוי.

[QUOTE=yosi]

לדעתי אפשר לפתוח כאן שרשור ולהצביע על כך. ככה ההנהלה תוכל להתרשם מהיחס של החברים אחרים שהם המיעוט "הלא מדובר" מכוון שהנושא מאוד שנוי במחלוקת( אף על פי שהפורום איננו נחשב כפורום דמוקרטי בהחלט יש מקום לשקול את האופצייה הזאת ).

כמובן אני משאיר את זה לשיקול דעת ההנהלה

[QUOTE=נמפה]

גודגוד,

עדיין לא ברור לי מדוע אתה מתנגד לסגירה חלקית של הפורום שיכול לסנן את "הטרמפיסטים".

[/QUOTE] [/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”