כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 2 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

12
ידידי הטניסאי, גם אני בעד מיסוד הזנות אבל אני חולק על דעתך
בנושא המחירים.
כשהזנות תמוסד ההיצע יעלה זה נכון אבל המחיר לא ירד משתי
סיבות:
1) גם הביקוש יעלה. כשזה יהיה חוקי ונקי יהיו יותר גברים
שירשו לעצמם להיות לקוחות.
2) ייכנס למשוואה מרכיב המס. מע"מ, מס הכנסה (תרתי משמע), ביטוח לאומיmaxmax2009-12-17 1:29:9
אז אגמור בשיר מזמור

13

קשה לי..

כלומר קשה לי לבצע "עלות תועלת" בתחום הרגשי של החיים כמו גם באופנענות,

גם BMW וגם HONDA מוצרים מעולים הגרמני עולה פי 1.8 מהיפני.

בחרתי BMW ושלא יספרו סיפורים--- זו בחירה ריגשית.

עבורי מין בתשלום זה לא בכדי לגמור, זה לא בא לענות על העדר מין "נורמטיבי" בחיי

זה זה בא לענות על צרור צרכים אחרים , נושא מעניין - אבל לא כאן.

ולכן, אם אותה אישה "שבא לי עליה" (אפילו אם אני מתחתיה) גובה את מה שהיא גובה אני משלם וגם נותן טיפ.

אז עכישו תגידו --- אתה הפושע!!! בגללך המחירים עולים!!!!!! אבל נדמה לי שאני מציף איזה קול קולקטיבי.

זו בהחלט נקודת חולשה... אלא שהחיים אינם רק תוכנית כלכלית.

its 4 in the morning the end of December

14

לנימרוד

שאני קורא את הטיעון שלך אתה צודק אבל תחשוב שעם יד קשה על הכיס אתה תוכל לקבל את אותו מוצר בפחות

כסף (אז אולי בהתחלה זה יהיה לך קשה אך בעתיד כולנו נרוויח ובגדול )

אני זוכר את שנות ה90 ובא לי לבכות באיזה גן עדן היינו חיים

דן בן אמוץ

15

אני חושב שנמרוד צודק לגמרי. לא כל דבר הוא כלכלי במובן הצר של המילה. אבל לפי הגישות החדשות לגבי כלכלה (ואפילו שני ישראלי זכו בפרס נובל על מחקרם בתחום), החלטות של בני אדם בעניינים כלכליים מושפעים מאד מהטיות פסיכולוגיות ולא כאן המקום להרחיב (וגם אין לי את הידע להרחיב...).

אבל, אני מנצל את ההזדמנות להביע את דעתי על עניין המחירים של שירותי המין.

בניגוד למה שרבים חושבים פה, ואני מקווה שלא תסקלו אותי, אני חושב שהמחירים סבירים ביותר. ויש גם סקאלה רחבה של מחירים מנמוך ועד גבוה, כאשר באופן יחסי יש מיתאם גבוה בין המחיר לשירות (זמן, מיקום, וכו').

כל אחד יכול לבחור את השירות בו הוא מעוניין במחיר המתאים לו.

נקח לדוגמא את שירותי עריכת הדין (יש כאן עורך דין אחד שאפילו טוען שעורך דין הוא בעצם זונה או משהו כזה)-

יש עורכי דין שמחייבים את הלקוחות שלהם לפי שעות. טווח המחירים נע בין 300 ש"ח לשעה לבין 2000 ש"ח לשעה ואולי אף יותר. אז מה ההבדל? שעורך דין זה מקצוע שלומדים שנים וצריך רישיון? מצד שני שירותי מין זה תחום על גבול החוקיות, בטח על גבול המוסריות ונותנות השירות ברובן המכריע סובלות בעצמן מסטיגמה חברתית נוראית ודימוי עצמי נמוך מאד - דבר המצדיק כשלעצמו קביעת רף מחיר גבוה יותר משעת עבודה של מנקה בתים.

ופסיכולוג לא לוקח מאות שקלים לשעה? מה ההבדל?

מקווה שהצלחתי להבהיר את עמדתי.

אם בכלל, אז צריך לארגן חרם צרכנים לא כלפי בנות שמבקשות סכומים כלשהם אלא כלפי בנות או מקומות שלא נותנים את השירותים המובטחים מבחינת זמן וכו' ומנצלים את חוסר היכולת המובנה לעמוד על שלנו...

תקנו אותי אם אני טועה,

אבוד

16

ישנן כאן כמה הנחות לא ריאליות:
צרכני המין בתשלום אינם ציבור שניתן לארגן
צרכני המין בתשלום הינם ציבור שהיצר מנחה אותו ולא היגיון
כלל צרכני המין בתשלום אינם גולשים בפורום הזה.

ולכן כל חרם אותו תבצע יוביל רק לדבר אחד היתנזרות שלך ממין בתשלום.

17
[QUOTE=נימרוד_M]

קשה לי..

כלומר קשה לי לבצע "עלות תועלת" בתחום הרגשי של החיים כמו גם באופנענות,

גם BMW וגם HONDA מוצרים מעולים הגרמני עולה פי 1.8 מהיפני.

בחרתי BMW ושלא יספרו סיפורים--- זו בחירה ריגשית.

עבורי מין בתשלום זה לא בכדי לגמור, זה לא בא לענות על העדר מין "נורמטיבי" בחיי

זה זה בא לענות על צרור צרכים אחרים , נושא מעניין - אבל לא כאן.

ולכן, אם אותה אישה "שבא לי עליה" (אפילו אם אני מתחתיה) גובה את מה שהיא גובה אני משלם וגם נותן טיפ.

אז עכישו תגידו --- אתה הפושע!!! בגללך המחירים עולים!!!!!! אבל נדמה לי שאני מציף איזה קול קולקטיבי.

זו בהחלט נקודת חולשה... אלא שהחיים אינם רק תוכנית כלכלית.

[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה ומילה של נמרוד.

בשבילי לפחות , סקס בתשלום זה לא רק מציצה/זיון/גמירה ויאללה החוצה אחרי רבע שעה. זה הרבה מעבר לכך וכל בחורה שונה מחברתה. המון תלוי בכימיה שנוצרת. בשביל זה אינני הולך לכאלה שעובדות בשיטת הסרט הנע.

במטפורה אחרת זה כמו אוכל בתשלום. אם אני רעב ובא לי להתפנן בסטייק טוב, אז אני אוציא כ-100 שח על הסטייק למרות שגם מנת פלאפל טובה ב-12 שח תשביע את רעבוני.

18

איך מוותרים על סקס בתשלום - חברים חוק!!!

לפני שהולכים לסקס בתשלום עושים ביד - אחר כך כבר לא ממש בא לשלם... אצלי זה עובד...

הביקוש יירד המחיר יירד...

העיקר והכי חשוב להישאר בריאים - לא כדאי למות משטויות

19

זה הולך להיות דיון עם הרבה הרבה הרבה תגובות....

כבר הבחנתי, מתוך קריאת הנכתב בפורום, שהנושא הכספי מאד מעסיק חלק מהמשתמשים.

צריך להפנים כמה אמיתות שלא ניתן לערער עליהן:

א. אישה חוקית - עולה יותר מזונה. עשינו, אני וחברים, את כל החישובים האפשריים ותמיד סיימנו באותה תוצאה..

ב. יש טווח מחירים רחב למדי: 120-600 (למעט ליווי ויוצאות דופן), ובגדול איכות השירות פרופורציונית למחיר.

ג. העבודה הזאת די דוחה...(את הבנות). זה הדבר שבחורה הכי פחות מעונינת בו (להוציא אולי יוצאת דופן אחת או שתיים). תחשבו - היא צריכה להכניס למקום הכי מקודש שלה (בעיניה ) טיפוסים מכוערים, מסריחים, ערבים, דוסים, מזיעים, שמנים עם כרס, ילדים מופרעים... לכן היא חייבת תמורה הולמת.

ד. עלות של הקמת ותחזוקת עסק כזה, נגיד כמו בן-יהודה 38 ודומיו, היא די גבוהה - שכירות, מים חשמל, כביסה, מצלמות אבטחה, שומר, פקידה, (הכל בשלוש משמרות) פרסום שוטף בעיתונים ובאינטרנט. ויש ימים עם מעט לקוחות... ויש גם את הסיכון.

ובסופו של דבר רמת המחירים נקבעת לפי השוק - ביקוש והיצע. שמענו כאן על בנות שהורידו מחיר, ויש שהעלו.

מי שהולך לזונה רק כדי לפלוט זרע - יגיע תמיד למסקנה שהוא בזבז את כספו. האחרים - כפי שנמרוד אמר - יתקשו לחשב את היחס "עלות / תועלת"... אבל העובדה שהם ממשיכים (וחלק מתמכרים) מביאה להבנה שהיחס קטן מ- 1........

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”