כ דנה מחננאל 2 - אזהרה - דף 2 - סקס אדיר

דנה מחננאל 2 - אזהרה

11

שלום לכולם,

זו תגובה ראשונה שלי אחרי יותר משנה בפורום הזה... ולא ביגלל שהיה לי מה לדווח ולא דיוחתי אלה אני מבאר שבע ואין פה מה לדווח!!בכי

אז ככה אתמול יצאתי ליום כיף בתל אביב, התחלתי בהר ציון 18 סתם לשיחרור מהיר של הנוזל, היתה שם בחורה בשם לורה, בחורה בערך בת 40+ היה סבבה לא יותר, שוב כמו שאמרתי זה בישביל שלבחורה הרצינית אני לא יגמור מהר... עלה 130 שקל, סה"כ מי שלחוץ בכסף זה שווה.

יום לפני היתקשרתי לאנג'לינה הדוגמנית מר"ג אמרתי לה שאני בא מחר ב- 11 בבוקר קבעתי איתה והיא אמרה לי שאין בעיה שאני יבוא. היתקשרתי אליה ב- 11 בבוקר ובחורה לא עונה לי למרות שקבעתי איתה, אני מנסה להיתקשר שעה שלמה עד 12 בצהריים והיא לא עונה, אין מה לעשות , כניראה שזונה היא באמת זונה!!

היתקשרתי לחננאל 2 בדרום ת"א הדרך לשם היא סיוט ולא דיסקרטי, אבל מצאתי שם בחורה רוסיה גבוהה בשם נטלי חזה גדול, רזה אבל לא רזה מידי, ניראית באמת כמו שאני אוהב ואני מאוד בררן!! המציצה עם קונדום היתה טובה ציון 8 , הסקס בכול התנוחות הרגילות ציון 8 גם כן, גמירה ראשונה בקונדום גמירה שניה על החזה. סה"כ היה טוב ומצדיק 250 שקל. אני בהחלט יחזור אם היא תהיה שם.

לסיום ב- 50 שקל קיבלתי הרפיה מאיזה "בחורה" בתחנה הישנה.

סה"כ 4 גמירות ב- 4 שעות הספק לא רע ביום אחד ; בקיצור אני ממליץ על הנטלי הזו מחננאל 2 בין הגמירות היא שכבה עלי כמו GFE

היתה בינינו כימיה.

אמיר
אמיר כהן2010-08-26 22:38:31
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”