כ אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית - דף 2 - סקס אדיר

אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית

11

מכירים את הדיון הבא ?

תעברו על התגובות קריצה

יש כמובן עוד הרבה מה לכתוב ולהביע בעיניין "פרסום שלילי" אבל את זה נשאיר כרגע לחברים ...

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

12
הנה נקודה למחשבה:
אם אין דבר כזה אז מדוע את ובאי כוחך מתנצחים ומנסים להשפיל כל מי שכותב ביקורת לא חיובית כלפייך?

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=אחים שלו גברים]
שרון או מי שכותב בשמה
מה דעתכם האם יש דבר כזה פרסום שלילי?

[/QUOTE]

לא מאמי

[/QUOTE]

13

אחשל"ג חברנו

יש הגורסים כי לא משנה מה נכתב עליך, העיקר ששמך יכתב נכון. אולי כדאי לכם לפתח תסמינים דיסקלטים במצבים מסויימים אם כךקריצה למרות שאישית אני חושב שזו סוג של יוהרה.

ולנושא אחר.

פרוייד , נדמה לי, אמר פעם שהאדם מנסה למצות את העונג ולהמנע מכאב.

אם משליכים זאת על עניינינו אנו, ניתן לראות גם איך פרסום שלילי עלול דווקא להגביר עניין בבחורה במצבים מסויימים.

מקיימת יחסים ללא קונדום : עונג צרוף , דחף פרימרי המתגבר על הגיון שבכאב הפוטנציאלי.

כייסת מוצצת היטב ובזול: שוב עונג צרוף שההגיון מוצא דרך למזער נזקים ( אבוא עם פחות כסף בארנק) .

לעומת זאת לא חסרים מקרים שבהאם דיווחים חושפים את הפער בין אמצעי הגירוי (תמונות) לבין המציאות בפועל שבה הבחורה לא נראת כמו בתמונה ויוצרים אפקט של המנעות ( אם היא מכוערת לזאת לבטח לא אלך). שירות גרוע יכול ליצור אפקט המנעות אצל חלק, ואצל אחרים לא ישנה ( העיקר שהיא כוסית).

רימינג מעשי2010-10-25 14:20:32

16
[QUOTE=רימינג מעשי][QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=רימינג מעשי] שאלות קיומיות בסגנון של מי בדיוק השרמוטה בין שנינו? כי זה ברור לי. שניכם.

[/QUOTE]

רימינג מעשי קרעעעעעעעת אותי מצחוק צחוק צחוק צחוק

רק תיקון קטן "זונה" ולא "שרמוטה"

[/QUOTE]

סילחו לי אחשל"ג כי אני מכניס דבר תועבה לאי השדים אך הדבר נעשה לצורך פיקוח נפש. לפחות הקטנתיאת הכיתוב לגודלו הראוי ומחקתי את הסמיילים.
שרון ל,רגע חשבתי שהפכתי סנילי. אך מסתבר שלא,השתמשתם גם וגם. רק לשם ההשכלה הכללית, שרמוטה פירושה זונה בערבית. ת'אמת, הייתי מצפה שתזכרי דבר שהאוטביוגרף שלך תאר את שאמרת בנופך כה דרמתי. אני זכרתי זאת למרות שעברתי על רשומון הסחורות שלו רק ברפרוף עין.

הדבר מעלה שוב כמה סוגיות לגבייך.

1. אולי פשוט התרגשת בזמן האירוע ושכחת את שאמרת אז?

2. אולי האירוע לא התקיים כלל?

3. אולי האוטוביוגרף הוא ששיחק את תפקיד דמי מור והתבלבל בדיווח.

4. ואולי לא הייתה שם דרמה כה גדולה אלה פשוט עוד יום עבודה?

5. ובהתאם לרוח הפוסט איזה סוג של פרסומת זה יתן לך בדיוק?

אני רק שואל שאלות ותוהה. שהקוראים ישפטו בעצמם.

מעניין איך דברים חוזרים במעגלים.

כן!!! היית השרמוטה הבולעת שלי! אהה ג'ים קארי אהבת להיות השרמוטה הבולעת שלי? חה חה חה!" צחקקה דמי והחזירה קונטרות חזקות.

"כן אהבתי את זה!!! את שומעת? אהבתי את זה!" צעקתי לעברה תפסתי בכתפיה והבאתי כמה פימפומים חזקים במיוחד.

"יאהה שרמוטה בולעת!!!" צעקה דמי מבסוטית שסוף סוף הודתי בזה שאני שרמוטה בולעת

[/QUOTE]

רימינג יקירי צר לי לאכזב אותך אבל במקום להודות בטעות הוספת חטא על פשע בהבאת הציטוט הזה מהדיווח.

דווקא כאשר דיברנו (אני ושרון) מי יותר "זונה" זה היה דיבור הדדי ולהלן הממצאים (אין בכוונתי לעשות פה פירסום לטובתה של שרון אלא רק להעמיד אותך על טעותך וגם אני יודע להוריד את הכתב ולמחוק סמיילים)

"גונב ממני את התג יא זונה?" המשיכה דמי...

"אני זונה? את הזונה שלי!" צעקתי לעברה והגברתי את הקצב...

"נראה לך שאני הזונה שלך! אני? אתה הזונה שלי!" צעקה דמי והתחילה לסטור לי בפנים עם כפות ידיה הקשוחות.

"זה כל מה שאת יכולה! הא זונה שלי!" צעקתי לעברה וסטרתי על ישבנה.

"אחחחח... הנה לך זונה! קבל את זה!" צעקה דמי והחטיפה לי עוד כמה סטירות...

"חה חה חה !!! ג'ים קארי הזונה המוצצת שלי! הנה תמצוץ עוד קצת ת'פטמות!" צעקה דמי, הכניסה את הפנים שלי בין

השדיים שלה והתחילה לחנוק אותי עם השדיים שלה ולמעוך לי את הפנים.

כאשר דיברנו על "שרמוטה" הייתה זאת רק שרון שדיברה אליי כך שאין פה שום "מי בדיוק השרמוטה מבין שנינו"

אז להבא כדאי שתעבור על הדיווח בקפידה ולא ברפרוף עין... ועוד שמדובר באותו הדיווח וגם "הזונה" וגם "השרמוטה" נכתבו אחת אחרי השניה (איך לא ראית?)

ועכשיו לפיתרון החידון היומי של רימינג (שרון החליטה לא לפתור אז ברשותה אני אפתור במקומה קריצה)

1. אולי פשוט התרגשת בזמן האירוע ושכחת את שאמרת אז? שרון לא שכחה

2. אולי האירוע לא התקיים כלל? התקיים ועוד איך!

3. אולי האוטוביוגרף הוא ששיחק את תפקיד דמי מור והתבלבל בדיווח. ממש לא! אתה זה שהתבלבלת

4. ואולי לא הייתה שם דרמה כה גדולה אלה פשוט עוד יום עבודה? איזה דרמה? היה אקשן חבל"ז!!!

5. ובהתאם לרוח הפוסט איזה סוג של פרסומת זה יתן לך בדיוק? ואללה גם אני תוהה בעניין הזה...

ועכשיו שהקוראים ישפטו בעצמם.
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

17

אז להבא כדאי שתעבור על הדיווח בקפידה ולא ברפרוף עין... ועוד שמדובר באותו הדיווח וגם "הזונה" וגם "השרמוטה" נכתבו אחת אחרי השניה (איך לא ראית?)

לאוול כתבתי את השורה הנ"ל

אך מסתבר שלא,השתמשתם גם וגם.

כנראה גם ברפרוף אני קולט דברים למרות שהתחלתי ללבוש משקפיים לאחרונה, ואין לי עניין לא להעלות את הקטע עצמו כולו וגם להעמיק יתר על המידה בדיווחים שלך מפני שגם כך אני לא מוצא בהם שום תועלת. מי שרוצה ומעוניין שיקרא את הקטע כולו ויסיק את מסקנותיו.

אתה מתעקש של שכתבת התרחש באמת. שיהיה. יש אנשים המאמינים שישו הלך על פני מי הירדן.

18
אחינו הלבלר,

אם כבר קפצת לבקר אז מה דעתך על הנושא בו אנחנו דנים כאן באי השדים.
מה משך אותך מלכתחילה אל שרון? האם זה היה השרשור שלה?
למה אתה מנענע רק אותה? ונמנע מבחורות שלפי כל הדעות נותנות שרות הרבה יותר טוב.
והאם יש דבר כזה פרסומת שלילית?

19
נמרוד אחינו

בניגוד לכיוון אותו שרון ובאי כוחה מנסים לקחת את הדיון לא לשם כיוונו.
אנחנו באמת סקרנים לשמוע מה חברי הפורום המכובדים חושבים בסוגיה הזו בהקשר לכל שרשור ולאיו דווקא לזה של שרון ובאי כוחה.

[QUOTE=נימרוד_M]הפרסום השלילי
מנציח את ההתנצחות
שמנציח את ההתעסקות
שמנציח את הנוכחות
אין לי שיפוטיות
יש לי העדפות
[/QUOTE]

20
[QUOTE=רימינג מעשי]

לאוול כתבתי את השורה הנ"ל

אך מסתבר שלא,השתמשתם גם וגם.

כנראה גם ברפרוף אני קולט דברים למרות שהתחלתי ללבוש משקפיים לאחרונה, ואין לי עניין לא להעלות את הקטע עצמו כולו וגם להעמיק יתר על המידה בדיווחים שלך מפני שגם כך אני לא מוצא בהם שום תועלת. מי שרוצה ומעוניין שיקרא את הקטע כולו ויסיק את מסקנותיו.

אתה מתעקש של שכתבת התרחש באמת. שיהיה. יש אנשים המאמינים שישו הלך על פני מי הירדן.

[/QUOTE]

נכון השתמשנו גם וגם אבל בתגובה המקורית שלך עשית טעות... ה"זונה" היה הדדי ו"השרמוטה" לא.

הציטוט שהבאת מהדיווח רק מחזק את הטעות שלך.

גם אני בעד שמי שרוצה ומעוניין שיקרא את הקטע כולו ויסיק את מסקנותיו אצבע למעלה

מה יש לי להתעקש? צחוק אתה חושב שאני צריך להוכיח לך משהו? אני יודע שמה שכתבתי התרחש באמת וגם שרון יודעת.

Cool
Lavelle2010-10-25 13:59:29
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”