כ בעית פענוח רמזים נשיים במודלים גבריים תוצרת חברתנו - דף 2 - סקס אדיר

בעית פענוח רמזים נשיים במודלים גבריים תוצרת חברתנו

12
[QUOTE=זונה מאושרת]צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

לכבוד

אי שם למעלה

הנדון: למה אתה עושה בלאגן?

שלום רב,

כרגיל הפיתרונות שאתה מצליח לייצר בכדי לתקן את מה שקילקלת, אינם לרוחי.

ברשותך, את המשך ההתקשרות עם משרדך אעשה דרך מר ר. מעשי, אודה לך מאוד אם תחליף לו את הכנפיים או שלפחות תתן לו האמר, מינימום סופה.

ומשום שבשעת לילה זו השנינות ממני והלאה

הא לך חמשיר קטן

לא מוחשי, לא ממשי,

מין שיר פשוט טיפשי,

בלי מסגרת, בלי צורה

אין גבולות מעצורים

ממש נורא

בכבוד

M.

[/QUOTE]

גברת ז. מאושרת שלומות.

הרני להודיעך כי מאז פרוייקט מן משמיים אינני מתעסק יותר באספקת מוצרי צריכהועל כן צריך מר ר. מעשי לקום מכסאו ולהזיז את ישבנו במלאכה אם ברצונו להשיגם.

ובאשר לחוסר שביעות רצונך מדרך פעולתי הרני להודיעך כי הלחץ בלשכתי כבד מנשוא מכמות ההצפות של צרכנים אני רוצה לראות איך את היית מסתדרת עם כמות כזו של אנשים בפלנטה המבקשים את עזרתי בכל משפט שני בערך. ראבק , קחו קצת אחריות על עצמכם, תיזמו לעצמכם פתרונות, פנו אחד לרעיהו מלב אל לב ובצורה ישירה והפסיקו כבר להטריד אותי בבעיות שבין אדם לחברו. כן, גם את. צחוק

מה אתם ילדים קטנים?ותלמדו כבר להסתדר מבלי לזרוק חול ושאר מני בישין ומשחיתין זה בעיניו של זה.

בהזדמנות זו ברצוני גם להבהיר חברתנו לא נתנה בלעדיות או מנדט לאף סוכן משנה , או איש יחסי ציבור לפעול בשמינו ותמשיך במדיניות זו גם בעתיד, לכן אין טעם להלחם על זיכיונות או להתעקש לפנות לפרשנים, ידעונים, ושאר מיני אובר-חוכמים. צריך פשוט לקרוא את הוראות ההפעלה.

במתוטא מכבודך אני פורש ולוקח כדור אקמול נגד כאבי ראש ושפעת עונתית.

בכבוד רב,

בכבוד רב,

א. לוהים, מנכ"ל

גוד הנדסת אנוש

13
לכבוד

א. לוהים, מנכ"ל

גוד הנדסת אנוש

אי שם למעלה

הנדון: בחייאת זומזום!

שלום רב,

בהמשך לתגובתך מיום 24 לדצמבר 2010, הריני להודות, אך בספקות כבדים, כי ייתכן שאת מלאכת הבריאה סיימת.

אך, אם יורשני כבודו, מה עשית מאז??

נספחים:

הוכחה בלתי מעורערת, שחור על גבי מקלדת, על כך שהינך דמות ערטילאית אך גברית- את השפיך, לא יכולת לברוא בטעם שוקולד?

העתקים:

בעל זבוב

אשמדאי

לוציפר

לוקי

דיאבלו

מפיסטו

ח"כ זהבה גלאון

בכבוד אמביולנטי

M.
קישור לאתר הפרטי שלי:

15
[QUOTE=זונה מאושרת]
לכבוד

א. לוהים, מנכ"ל

גוד הנדסת אנוש

אי שם למעלה

הנדון: בחייאת זומזום!

שלום רב,

בהמשך לתגובתך מיום 24 לדצמבר 2010, הריני להודות, אך בספקות כבדים, כי ייתכן שאת מלאכת הבריאה סיימת.

אך, אם יורשני כבודו, מה עשית מאז??

נספחים:

הוכחה בלתי מעורערת, שחור על גבי מקלדת, על כך שהינך דמות ערטילאית אך גברית- את השפיך, לא יכולת לברוא בטעם שוקולד?

העתקים:

בעל זבוב

אשמדאי

לוציפר

לוקי

דיאבלו

מפיסטו

ח"כ זהבה גלאון

בכבוד אמביולנטי

M.
[/QUOTE]

נו באמת , מאושרת

גם חשמל לא יצרתי משוקולד, וגם לא את גוף האדם.

בינתיים נוכחתי שמצאת לעצמך פיתרונות יצירתיים למדי להמתיק איברים מאוד מסויימים כשאת לא משתמשת בהם למצוות פרו ורבו גרידא, אז אם את מאלתרת כל כך יפה תעשי זאת גם בתחומים אחרים.קריצה

ב. מדוע את מתעקשת לפעול באותה דרך כמו שאר בני מינך ולעשות לי האנשה התוחמת אותי באינטרוולים של מגדר. את לא מבינה שאת רק מענישה את עצמך ככה. פועלי הוא הרבה מעבר לפרספציה האנושית בינתיים, וזאת למרות ההתפתחות המואצת בטכנולוגיה האנושית. גם לא זכור לי שאני חייב לך או לכל יצור אנוש דין וחשבון למעשי. לבני אדם אין עדיין שמץ של מושג לגבי מורכבות היקום ופועלו , ולכן כל תאוריה שהמציאו לגבי בריאת העולם תהיה מוגבלת מיסודה.

ג. אפילו חלק משמותי השאלתם הדמויות אחרות בתרבות הכנענית , מיצרית, ועוד , אז תעשי חשבון בעצמך למקורות של כל מני סיפורים ומנהגים שבני אדם השליחו עלי כתוצאה מכך, מה שהופך אותי לסקפטי למדי לגבי אי אלו הוחכות לגבי קיומי/ אי קיומי, כוונותי , ומעשי. לבני האדם יש נטייה להמציא על סמך שכלול המצאות קודמות ( אפילו על מנת לחשוב על הגלגל היה צריך להביט בגזע של עץ קודם לכן) , האופי שלהם גורם להם לרכל ולספר סיפורים בצורה דומהקריצה

לעת עתה חבל לך לנסות ולהתאמץ להבין את הנשגב ממך. ועדיין , אין זה אומר שאחרים מבינים זאת טוב ממך.

עכשיו אני ממש צריך אקמול

א. לוהים, מנכ"ל

גוד הנדסת אנוש
רימינג מעשי2010-12-24 18:35:09

16
הזכרת לי בדיחה, כרוצחת סידרתית של כמעט כל מה שמצחיק אבקש מראש סליחה:

"ואל תשכח את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי."

משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד."

"לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, כי זה דבר אכזרי."

"אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן."

"משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!"

"או אלוהי בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי" מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ."

אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..."

קישור לאתר הפרטי שלי:

17
לפעמים האמת המציאות הרבה יותר מצחיקה מהבדיחה.

כל הנושא התחיל מפולחן לאלת היופי הכנענית עשתרת שכלל טקס ספציפי לבישול הגדי בחלב אימו לשם תאווה.

לא אכזרי ולא נעליים, אינטרס פולטי כנגד מפלגה יריבה לכל דבר ועניין. מאוד אנושי כמו הרבה חוקים אחרים.

אך עקרונית הבדיחה קולעת למטרהחיוך גדול
רימינג מעשי2010-12-24 13:56:49

20

נשלח אלי קליפ נהדר מחבר פורום מהודר וברוח השטות של הפוסט הנוכחי רציתי לשתף את כל הכיתה...

תקשיבו, זה עושה כיף בכל הגוף:

[TUBE]aWaJ0s0-E1o&feature[/TUBE]

תודה ונשיקות לחבר שיזדהה אם ירצה. ויגיע מייד אח"כ לחדר האוכל כי יש פגישת משק.
19LOLx82010-12-24 14:55:22
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”